Upåklagelig kundeservice og en overordnet skøn oplevelse. To gange har jeg handlet hos Felixvine. Jeg bestilte to flasker rom, da de var på tilbud til en god pris, og efter den ankom, og jeg smagte d... Zobacz więcej
jeg bestilte en flaske rom til en pris på ca 1200 kr via nettet den skulle bruges til den fødselsdagen til næste søndag så va i god tid (men) så gik det ned af bakke så skulle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Felixwine i Slangerup er bestemt et besøg værd, her får man en fantastisk og virkelig god betjening af et meget professionelt personale - jeg/vi skulle købe en kaffelikør og også høre om lidt forsk... Zobacz więcej
Jeg har handlet flere gange hos Felix vine. Både fysisk og fået leveret. Både vin og rom. Priser stemmer 100% med kvalitet, og til tider får man mere end man betaler for. Påske-vinen 2020 Bermont... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Felix Vine
Dania
- felixvine.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk kundeservice
Endnu en gang viser Felix vine kundeservice ud over det sædvanlige, ved første køb ringede de mig op for at tjekke min bestilling da jeg vist havde bestilt 2 ting der virkede lidt modstridende, denne gang var en vare ikke på lager men de havde en løsning klar med det samme, en løsning der umiddelbart var til min fordel. Dette er et sted jeg vil fortsætte med at handle mange gange, bare det at de bruger tid på at tjekke personligt op på disse ting er guld værd for mig
I have ordered from felixvine and if…
I have ordered from felixvine and if there has been any issue Jon has taken care of it. Even giving me a free shipping when postnord didn’t pick up the goods on time.
Very good service and prices.
Fedt udvalg og gode priser
Fedt udvalg, god pris og hurtigt levering
Hurtig levering og god kundeservice
Jeg har bestilt fra felixvine.dk tre gange nu. Hver gang er det kommet meget hurtigt (dagen efter). Den ene gang hvor det hele ikke kunne leveres, blev det der kunne, sendt med det samme, og det resterende sendt da det kom på lager.
Prisen er også god.
Så jeg handler gerne her igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bestilte i går en flaske ROM til manden, og modtog i dag en besked om at den var klar til afhentning. Det kalder jeg service. 👍🏼👍🏼
Fantastik sted
Fantastik sted, hurtig levering, godt pakket ind, godt udvalg, vil helt klart handle der igen.
Bestilte vin via hjemmesiden i fredags…
Bestilte vin via hjemmesiden i fredags og fik en bekræftelse på at den var afsendt i lørsdag (ordre BJQTKJIEG). Da jeg ikke havde fået vinen i tirsdags sendte jeg pænt en mail om jeg kunne få et ‘track and trace’ nummer så vi kunne spore pakken. Mailen har jeg ikke fået svar på.
Da jeg ringer til dem i dag for at finde ud af hvad der sker, får jeg at vide at deres internet er nede så de ikke kan undersøge det. Jeg spørger om de vil undersøge og vende tilbage til mig. Det virker som en meget stor ulejlighed. Personen jeg taler med er der ikke i morgen, og så skal der jo skrives oplysninger ned!!!!!!
Jamen, så ringer jeg da bare selv igen.
Helt ærligt, det må kunne gøres bedre.
Opdatering: Jon agerede hurtigt på min henvendelse, og har her til aften leveret vinen. Det er god kundeservice og det både værdsættes og skal også anerkendes. Derfor opdaterer jeg den samlede bedømmelse.

Odpowiedź od Felixvine
Som helt ny kunde hos Felixvine
Som helt ny kunde hos Felixvine, kan jeg kun på det varmeste anbefale at handle hos dem.
Jeg købte en flaske CDI rum online ved dem og skæbnen ville så at deres hjemmeside gik ned kort efter. Jeg kunne derfor ikke se om min ordre var gået igennem eller hvor langt den var. Skrev derfor en mail til dem hvilken de svarede meget hurtigt på. Så helt igennem en rigtig god oplevelse.
Hej Felix vine
Hej Felix vine. Jeg tror at jeres hjemmeside er nede. Kan ikke komme på... mvh en tørstig køber😁

I Slangerup downtown finder du Felix vine
Jeg har handlet i Felix vine i butikken og på webshoppen.
Har også været til rom smagning og det var en af de bedste af slagsen jeg har været til.
Nu er jeg en utålmodig sjæl, så jeg er rigtig glad for at Felix vine bruger Postnord til sine forsendelser, så jeg kan følge mit køb nøje - og selvom jeg er irriterende når jeg ringer og rykker, er Jon flink til at tage en dyb indånding og bevare den gode stemning.
Jeg kan kun anbefale Felix vine.
Ordered a case of wine 1 month ago…
Ordered a case of wine 1 month ago which I still have not received. Have emailed multiple times to get an update on the order and received no response. Terrible customer service.

Købte 2 flasker, fik 1
Fik bestilt 2 kaniche Rom, fik en tilsendt i stedet. Pakken var let, og fyldt med beskyttelses skum... en mere erfaren medarbejder ville nok havde opdaget fejlen

Odpowiedź od Felixvine
Fantastisk service og gode priser
Påske-vinen 2020 Bermont er fantastisk god i forhold til prisen, og jeg har købt flere kasser til venner og familie.
Den bedste oplevelse får man dog i butikken, hvor ejeren byder på smagsprøver, viden om rom, gin og vin, samt en hyggelig samtale om vind og vejr.
Har handlet flere gange hos Felixvine…
Har handlet flere gange hos Felixvine og altid med stor tilfredshed.
Både webhandel, butiksbesøg og telefonbestillinger har altid fungeret upåklageligt.
Jeg har også været til romsmagninger som alle var så fint udført og besøg fra de forskellige producenter.
Har ikke hørt noget endnu efter 3-4 ugers venten😢
Min mand købte for 3-4 uger siden en flaske rom som han er glad for. Men kassen/bøtten var ikke med i pakken . Min kære mand skrev med det samme til Felix vine om ikke de kunne sende kassen/bøtten til rommen da han er lidt af en samler.
Han har stadigvæk ikke hørt hverken det ene eller andet fra dem
Rigtigt dårlig kundeoplevelse😢

Dejlig vinhandel!
Jeg har handlet i butikken en del gange og er vild med den gode betjening, hyggelige atmosfære og vejledning der med kundens (min) mærkværdige beskrivelser af ønsket om en smag resulterer i en ‘spot on’ flaske!
Har bestilt rom ved flere lejligheder
Har bestilt rom ved flere lejligheder.
Bestilte tre flasker rom I sidste forrige uge.
Fik flaskerne leveret hurtigt, og fik besked om at to af flaskerne ville være på kampagne senere på måneden og fik derfor rabatten med i købet.
Super service!
Vita
Dårlig service
Bestilt rom for 918 kr den 3 marts 2019.
1. glemte min ordre, så den blev ikke sendt.
2. 13 marts modtager jeg den forkert pakke.
Har forsøgt at kontakte dem siden den 15 marts, hvor min pakke bliver af, de har hævet de 918 kr, men jeg har ikke modtaget de rigtige varer, har forsøgt at afbestille min ordre og få mine penge tilbage uden held, har sendt en indsigelse til min bank i dag for at få mine pengene igen, har aldrig handlet ved dem før og kommer hellere aldrig til det igen.

Odpowiedź od Felixvine
Felix Vine har rigmelige priser og god service
Felix Vine har rigmelige priser og rigtig god kundeservice. Nogle gange har de faktisk virkelig gode priser. Den fysiske butik er hyggelig og Jon er en stand-up fyr.
Topkarakter herfra 👍
Ingen kommunikation
Jeg har nu to gange forhørt mig på en ordre som blev bestilt 20 April (En måned siden). Første mail hvor jeg spurgte til ordre var den 2 Maj 2018. Intet svar - Derefter skriver jeg igen den 10 Maj 2018. Igen intet svar?! Nu siger datoen den 28 Maj og jeg har intet hørt. Jeg er bosiddende i USA men har bedt om at få varen sendt til en Dansk adresse, så det med at ringe vil jeg gerne undgå pga omvendt tidsforskel. Man må da kunne forvente at få svar på mail?
OPDATERING:
Tak for endeligt svar Jon, men har intet i min indbakke fra jer, hverken i min regulære indbakke eller min junk mail. Desuden har jeg heller ikke modtaget nogen mail fra dig idag. I sender blot flasken her i Juni og så fjerner jeg gerne min anmeldelse, til trods for at jeg har været skuffet over forløbet.