Falck Global Assistance Recenzje 620

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,6

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været i kontakt med Falck gennem min rejseforsikring Alka, og jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse. Jeg fik hjælp af en medarbejder ved navn Ersin, som tog sig utrolig godt af... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Note: Min sag er nu behandlet og med beklagelse over den lange ventetid. ————————————- Jeg er meget utilfreds med den lange sagsbehandlingstid. Og helt ærligt også uforstående over fo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde en syg datter i Tanzania 🇹🇿 7500 km væk - og der blev taget hånd om både en syg datter og bekymret mor - sendt en lokal agent ud - som fik de værste bump fejet væk - så hun kunne få behandling... Zobacz więcej

1. Ubezpieczenia podróżne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Falck Global Assistance hjælper private og forretningsrejsende og medarbejdere, der bor og arbejder i udlandet. Hver dag, året rundt, assisterer vi private og forretningsrejsende samt udstationerede medarbejdere over hele verden med løsninger inden for global rejseassistance, medicinsk assistance og rejsesikkerhed.

3,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Fin service hele vejen

Fin service hele vejen, både på en forsinket bagage, og et tidligere hospitalsophold..

15 października 2025

Kære Kenneth.

Mange tak for din tilbagemelding - det glæder os meget at du har følt dig i trygge hænder hos Falck Global Assistance.

Foled by Falck

On my travel my hip clicked and can barely walk. Tears is faling when am in my bed. this happened 2 days after am in my spain trip. Falck via storebrand want help and say: i believe you need to get a bill from us because you have use Stein puls before ….
Then the travel insurance doesn't work and is cheaper if a go whitout .

And it's even better if you are invoiced from Falck and storebrand.

This is my time nr 3 i need help from Storebrand .

NO HELP absolutt no help.

F Storebrand and Falck. They charge you for give you help but no help come .

This answer from Falch is just crap childish disclaimer.

20 listopada 2025

Hei,

Vi synes det er leit å høre at du ikke har opplevd å få den oppfølgingen du forventet etter å ha vært i kontakt med Falck Global Assistance. Vi kan ikke kommentere enkeltsaker her, men jeg ser at du har fått et utfyllende svar på din tilbakemelding til oss i saken din. Håper dette svaret var oppklarende.

Mvh, Eirik
Falck Global Assistance Norge

Utrolig uoversiktelig

Jeg har operert korsbånd og menisk og har da gått jevnlig til fysioterapeut som følge av dette. Dette har jeg nå gjort i 2 år. Hvert år må jeg selv huske når jeg startet forsikringssaken og jeg må selv huske hvor mange av dekkede timene jeg har brukt. Utrolig uoversiktelig og helt utrolig at man ikke har en egen portal som "mine sider" hvor vi lett kan se oversikt over dette. Det gies heller ingen varsel om at man forsikringssaken snart er avsluttet.

3 listopada 2025

Kære Hao.
Det lyder som om, at det er en sundhedsforsikring, du taler om her. Hos Falck Global Assistance håndterer vi Rejseforsikringer. Er det mon et andet firma du skal skrive til?

Dårlig kundeservice

Uhøflige, uhjælpsomme og nedladende.

Jeg havde et spørgsmål til min forsikringssag, og jeg har simpelthen aldrig oplevet at blive talt så meget ned til. Det var ubehageligt ikke at blive lyttet til, og han blev ved med at afbryde mig, da jeg prøvede at forklare situationen.

3 listopada 2025

Kære Sofie.
Vi er meget kede af, at du har oplevet, at du ikke blev lyttet til og at du blev talt ned til. Jeg må virkelig også beklage, at du ikke har modtaget et svar fra os på denne henvendelse før nu. Vi vil meget gerne i kontakt med dig snarest muligt. Ville det være ok for dig, at du skrev en mail til os på fga@dk.falck.com med dit sagsnummer og noterer, at du gerne vil ringes op af Christina. Så vil jeg meget gerne kontakte dig hurtigst muligt.
Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have og det vil vi meget gerne følge op på.
På forhånd tak for din hjælp.

Elendig Kundeservice og sagsbehandlingstid

Så blev jeg også offer for ufattelig dårlig kundeservice og Laaaang sagsbehandlingstid! Har ringet i sidste uge hvor i sagde at alt dokumentation var blevet modtaget og at jeg skulle give det en uges tid mere. Nu er der gået over en uges tid og STADIGVÆK intet hørt. Imponerende at et firma kan tage så vanvittig lang tid om at behandle en sag. Jeg har en rejseforsikring igennem Alka og har sendt ALT dokumentation. Det burde være en formel sag da min kæreste har fået en kritisk sygdom.
Jeg anmelder en skade den 1 oktober. Idag er det den 28 oktober 2025! Så kære FALCK GLOBAL ASSISTANCE, HVORNÅR HAR I TID TIL AT KIGGE PÅ MIN SAG OG UDBETALE MINE PENGE????

28 października 2025

Kære Thomas.
Vi beklager mange gange den ekstraordinære lange behandlingstid, som vi desværre har lige for øjeblikket. Du vil få svar i løbet af få dage.
Med venlig hilsen Christina

Dårlig service

Når man bliver syg, så skal man skrive et helt livesessay før man kan få hjælp. Tænker at de må have de informationer i forvejen.

Dernæst er de lidt længe om at svare, for til sidst at være 4 uger om at behandle sagen.

Var syg I godt en uge, og har fået refunderet for 3 dage.

Overvejer at skifte væk fra Alka alene på grund af Falck Global som Alka bruger til deres rejseforsikring

13 października 2025

Kære Vinnie.
Jeg har bedt vores skadeafdeling om at kontakte dig, så du har modtaget en mail med svar på din henvendelse.
Vi beklager den lange sagsbehandling.
Med venlig hilsen Christina.

Elendig kundebehandling

Veldig skuffet over opplevelsen med Falck Global Assistance Norway. Dårlig oppfølging og lite profesjonell kundebehandling. Vårt barn var syk og vi var allerede i en sårbar situasjon. Saksbehandler Hedda virket uinteressert og lite hjelpsom. Anbefales ikke. Jeg byttet forsikringsselskap til slutt.

5 stycznia 2025

Hei,
Det var leit å høre om din skuffende opplevelse med Falck Global Assistance Norway. Vi forstår at dette har vært en vanskelig situasjon, spesielt når barnet ditt var sykt og dere allerede var i en sårbar posisjon.
Vi tar din tilbakemelding svært alvorlig, og vi ønsker å svare ut dette. For å kunne følge opp saken din på best mulig måte, ber vi deg vennligst ta kontakt med oss på følgende e-postadresse: fga.no@falck.com
Vi ser frem til å høre fra deg og beklager igjen ulempene dette har medført.

Med vennlig hilsen
Svein

Oceniono na 1 z 5

Har nu ventet meget længe på…

Har nu ventet meget længe på behandling, af vores brug af afbestillingsforsikring.
Vi måtte desværre aflyse vores længe ventede ferie, da min mand fik en diskusprolaps i lænden to dage før vi skulle afsted. Vi skulle have rejst d. 14/8-25 og vi har endnu ikke hørt noget fra forsikringsselskabet. Dette trods flere løbende henvendelser.

30 września 2025

Kære Irina.
Jeg er ked af at høre, at I savner svar på jeres ansøgning om afbestilling. Jeg vil meget gerne undersøge det nærmere. Hvis du vil sende mig jeres sagsnummer, så skal jeg følge op på det hurtigst muligt.
Med venlig hilsen Christina

Oceniono na 5 z 5

All the agents were very kind and…

All the agents were very kind and helpful. They responded very quickly to all the actions that needed to be taken. The explanations were clear and reliable. Highly recommended!!!

22 sierpnia 2025

Dear Milan

Thank you for your kind words! We are happy to have been of assistance to you in this situation.

Have a nice day
Kind regards

Oceniono na 1 z 5

Utrygt at stole på Falcks vejledning

Vi har nu ventet i snart 14 dage på at få penge tilbage for refunderede flybilletter, da vi grundet sygdom i familien er blevet nødt til at aflyse turen.
Vi har uploadet alt relevant information og har været i dialog med Falck flere gange for at rykke på dem. Jeg har aldrig oplevet så lang svartid hos andre forsikringsselskaber. Mine forældre der skulle med på rejsen fik deres penge tilbage samme dag de anmeldte. (TopDanmark). Vi vil egentligt bare gerne snart have sagen afsluttet….

10 min efter denne anmeldelse får vi en mail.. Vi har sidenhen fået afslag på vores afbestillingssag, selvom vi flere gange telefonisk fik bekræftet, at vi var dækket og derfor skulle indsende dokumentation og afbestille flybilletterne. Først efter afbestillingen fik vi afslag med begrundelsen, at dækning ikke gælder i vores situation.

Havde vi fået korrekt besked fra starten, ville vi have disponeret anderledes og undgået tabet. Det føles utrygt at handle i tillid til Falcks vejledning, når afgørelsen bagefter bliver det modsatte.
Vi vil ikke bruge Falck fremadrettet som forsikring.

14 sierpnia 2025

Kære Maja,

Vi er kede af at høre om din oplevelse med Falck. Det er bestemt ikke den opfattelse, vi ønsker vores kunder skal have af os.
Vi har modtaget din klage vedrørende afvisningen af din afbestillingssag (sagsnr. DK2500690063) og vil revurdere din sag grundigt. Vi tager dine bemærkninger om den modtagne rådgivning og den lægelige dokumentation meget alvorligt.
Du hører nærmere fra Skadesafdelingen, så snart vi har haft mulighed for at gennemgå sagen.

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til Ersin fra Falk Global Assistance!

Vi er på ferie i Alanya, og både min kæreste og jeg er desværre blevet syge og måtte indlægges. Selve hospitalsopholdet var en lidt ubehagelig oplevelse, men vi havde heldigvis kontakt til Ersin fra Falk Global Assistance. Han gjorde en kæmpe forskel for os!

Ersin var utrolig hjælpsom, professionel og nærværende. Han talte det lokale sprog, så han kunne kommunikere direkte med hospitalet og sikre, at vi forstod alt. Han fulgte op, svarede hurtigt på vores spørgsmål og fik os til at føle os trygge i en ellers svær situation.

Tak til Falk Global Assistance – og især Ersin – for at være der for os, når vi havde allermest brug for det. Vi er meget taknemmelige!

9 sierpnia 2025

Hej Mia

Tusind tak for de flotte ord!
Det er sin sag at 'fjernstyre' tryghed, så det er godt at høre, at det lykkedes, når nu uheldet var ude og I måtte slås med både sygdom og uvant sprog og sundhedssystem.
Jeg giver din ros videre til Ersin og kollegerne i Assistancen, den bliver de glade for at modtage -

Rigtig god fortsat bedring og venlig hilsen

Tryghed

Det er ikke første gang jeg har benyttet Falck Global Assistance. Men jeg har netop været nødsaget til at benytte denne assistance fra Thailand, hvor jeg hele vejen igennem er blevet holdt i hånden. Har fået utrolig hurtig og effektiv hjælp med opfølgende opringninger fra selskabet for at sikre sig at jeg var ok. Jeg kan kun anbefale Falck Global Assistance og tak til alle de søde medarbejdere og læger der sørgede for at skabe ro og tryghed og for at skabe en behagelig tur hjem til Danmark.

8 sierpnia 2025

Hej Marlene

Tak for de rosende ord!
Det varmer at høre, at vi kunne være der og skabe tryghed og sørge for, at du kom godt hjem fra Thailand.
Det er altid en balanceakt at få effektivitet og empati til at gå op i en højere helhed, så det er dejligt at høre, når det lykkes.

Mange hilsener

Oceniono na 5 z 5

Virkelig trygt at blive grebet af Falck…

Virkelig trygt at blive grebet af Falck korpset på min rejse hvor jeg blev syg! Venligt og imødekommende personale, kort ventetid, fulgt tæt ift. udvikling af min sygdom og empatisk og kompetent rådgivning fra Dykkerlæge Bjørn fra RH. Virkelig en god oplevelse!

3 lipca 2025

Hej Pernille

Tak for den fine tilbagemelding!
Vi er glade for at kunne have været for dig og skabe tryghed under din rejse.
Dykkersager er noget vi har stort fokus på, og vi er rigtig glade for at have Bjørn fra RH med på sidelinjen til at sikre, at alt forløber optimalt, når uheldet er ude.

Jeg giver din feedback videre til kollegerne - den bliver de glade for at høre.

Mange hilsener

1 sierpnia 2025

Hej Øyvind

Tak for de 5 stjerner!

God sommer til dig

Venlige og forstående

De lyttede til mig, og sørgede for at min familie og jeg blev transporteret hjem. Alle var søde og venlige hele vejen igennem.

22 lipca 2025

Kære Gitte

Tak for de fine ord!
Vi er glade for at vi kunne være der for jer i situationen, vi håber I kom godt hjem og godt videre.

Medicinsk forhåndsgodkendelse

Selv med travlhed komme hurtigt igennem på telefon og få sin sag afklaret.

23 lipca 2025

Kære Bendt

tak for at dele din oplevelse.
Det betyder meget for os - vi ved der er ekstra pres på telefonerne disse dage, så vi er glade for at det hele lykkedes at få afklaret din sag hurtigt.

Menneskelige og professionelle tilgang

Menneskelige og professionelle tilgang. De håndtere mit situation på bedste vis. 10 tal her fra.

10 lipca 2025

Tak!

Det er vi glade for at høre.
Der er mange ting, som skal gå op i en højere helhed og det er fuld højsæson, så det er altid dejligt at høre, at vi lykkedes med at formidle menneskeligheden også når det skal være professionelt.

Sommerhilsener

Oceniono na 5 z 5

God hjelp når vi trengte det

God hjelp når vi trengte det. Hjelpen vi fikk fra Tryg Alarm og dokumentasjonen vi mottok ; FGA Guarantee of Payment var gull verdt når vi trengte det. Dette ble godt mottatt av sykehuset som vi antar har hatt tilsvarende samarbeid med FGA tidligere.
Glad for at vi hadde en god reiseforsikring. Anbefales!

30 czerwca 2025

Hej Bjarne

Tak for at dele din oplevelse.
Det er er godt at høre at alt forløb glat på sygehuset. Vi gør meget ud af at holde sygehusnetværket opdateret og sikre at de forstår vores Guarantee of Payment, så der ikke kommer forsinkelser ibehandling af dén grund.

Vi stiller os klart bag anbefalingen af at have en rejseforsikring!

Venlige hilsener

REPATRIATION FROM BRITTANY

REPATRIATION FROM BRITTANY.
Fantastic experience from start to finish. Sweet and attentive people from Falck Global. I felt 100% safe throughout the entire process.

19 czerwca 2025

Dear Lise

Thank you for your kind words.
We are very happy to have been able to help and make you feel safe during this experience!

We wish you a speedy recovery and a lovely Summer
Kind regards

Oceniono na 5 z 5

Meget dygtig og venlig medarbejdere.

25 czerwca 2025

Hej Alex

Tak for din tilbagemelding - den giver jeg videre til mine kolleger i Assistancen!

Falck Global Assistance

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej