Jeg har været i kontakt med Falck gennem min rejseforsikring Alka, og jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse. Jeg fik hjælp af en medarbejder ved navn Ersin, som tog sig utrolig godt af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Note: Min sag er nu behandlet og med beklagelse over den lange ventetid. ————————————- Jeg er meget utilfreds med den lange sagsbehandlingstid. Og helt ærligt også uforstående over fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har operert korsbånd og menisk og har da gått jevnlig til fysioterapeut som følge av dette. Dette har jeg nå gjort i 2 år. Hvert år må jeg selv huske når jeg startet forsikringssaken og jeg må sel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde en syg datter i Tanzania 🇹🇿 7500 km væk - og der blev taget hånd om både en syg datter og bekymret mor - sendt en lokal agent ud - som fik de værste bump fejet væk - så hun kunne få behandling... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Falck Global Assistance hjælper private og forretningsrejsende og medarbejdere, der bor og arbejder i udlandet. Hver dag, året rundt, assisterer vi private og forretningsrejsende samt udstationerede medarbejdere over hele verden med løsninger inden for global rejseassistance, medicinsk assistance og rejsesikkerhed.
Sydhavnsgade 18, 2450, København SV, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Hurtig respons og opfølgning de næste dage

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Det er viktig at dere er der og gir trygghet når man trenger det som mest. Det gjorde dere.
Godt å vite at man har en forsikring som funker.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Falck Global Assistance var med os i 15 kritiske dage i Istanbul. Vi blev syge af amøbedysenteri og jeg blev indlagt på hospital. Det blev et kompliceret og skræmmende sygdomsforløb, som dog endte godt. Jeg er hjemme nu og rask. Takket være den enestående behandling vi fik på Memorial Sisli hospital i Istanbul Topdygtige læger, empati og omsorg fantastisk forplejning og kæmpeflot enestue, hvor også min mand kunne overnatte i de kritiske døgn. Det lægefaglige niveau var over det danske og der blev arbejdet holistisk, tværfagligt og sindsygt effektivt. Altimens jeg havde tæt kontakt til de ca 20 forskellige danske sagsbehandlere og læger i Falck Global Assistance, som jeg var i kontakt med. Alle - som i alle - var lyttende, beroligende, hurtige, dygtige og involveret i netop min sag! Jeg var i daglig kontakt med mennesker, der kunne vejlede mig om behandling, operation mm , som kunne trøste og opmuntre. Nogle dage flere gange om dagen. Jeg ventede ikke lang tid før telefonen blev taget og alle var superhurtige til at orientere sig i sagen. Bravo! Bravo! Bravo! Hvis alle institutioner fungerede ligeså efektivt og venligt som Falck Global Assistance, så ville Danmark kunne eksportere organisatorisk know how til hele verden og blive meget rige ( Jeg påtager mig gerne en af opgaverne :) ) Efter hospitalsindlæggelsen fik vi et hotel, hvor jeg kunne komme til kræfter, så jeg var i stand til at klare flyturen hjem. Tusind tak til Falck Global Assistance for at skabe tryghed - fagligt såvel som menneskeligt - omkring en forfærdelig situation.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Kan varmt anbefale deres assistance. Hele forløbet fra skadeanmeldelse i udlandet og til afslutning af rejsen hjemme. Top professionel hjælp.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Never waste your time and money with falck/care health insurance, 100% am sure you will get disappointed. Nothing will get claimed or approved and you end up paying from your pocket, especially i never recommend this this insurance from India and if your parents are travelling to abroad.This is not the right choice.

Sir
This is in reference to my indoor cashless claim IN13000012259 with UHC Global member ID 696096150257 and CARE traveller’s insurance policy no 35339777. I had purchased policy in Nov 2021 prior to visit to USA. I curse myself that I had an emergency hospitalisation at Stanford hospital in April 2022. FALCK GLOBAL is handling the claim. That bill still remains unpaid even though CARE Insurance made the claim admissible in May 2023. I was confident that claim will be settled. But, in December 2023, I received payment reminder from Stanford Hospital. Since then, it is an unending nightmare. There is an unending series of Emails and phone calls. Every time I am assured that claim is under process and will be settled soon. There is an unending sequence of intimation of case escalation, forwarding the case to concerned team and so on. FALCK is not responding to my Emails at all.
2 1/2 years have passed and claim still remains unpaid. To add the miseries, they have even stopped replying to my emails since October 2024. Recovery agency is regularly forwarding me payment reminder. I feel cheated. I had purchased CARE traveller’s insurance with the hope that there will be someone with me in emergency. But, when there was an emergency, I was left hopeless.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
I and my husband were supposed to travel for 16 days in USA and Canada, with our travel insurance from Falck. We got a phone call the first night we arrived in USA, that my husband’s father has suddenly passed away. We had to travel back to Denmark immediately. We of course called Falck and asked for advice, and the lady on the phone said it will be fully covered for both returning trip and the lost trip, and that we shouldn’t worry.
We hurried and came back to Denmark to be with the family and held the funeral. We submitted all the documents, but received a negative reply from Falck that they will only cover the returning trip home, not the 15 days of lost trip out of 16-day trip.
Cancellation coverage for unforeseen death of a close family member is such a basic coverage that all insurance offers worldwide, and we lost most of our trip because we had to return to home country after just 1 night in the destination. We are very surprised and disappointed by their decision against their own advise on the phone, especially at this difficult time of our life. We claimed again, but if they do not change their decision, we will definitely opt out of this very limited insurance that does not live up to their reputation nor their own statements, and we will certainly look for something else, for both us and our family members.
***ADDED: I think the agent answering in the comment doesn't understand the situation. We were advised BOTH lost trip and return ticket will be covered, and then later they told us they decided NOT to cover lost trip, but ONLY cover the return ticket - in contrary to how they advised us on the phone. We made the decision to come back right away, relying on your agent's misinformation and now we are losing 25000 DKK.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Ville give 0 hvis man kunne. Er i Københavns lufthavn og skulle bruge hjælp til min mormor på 87år da vi har bestilt assistance gennem flyselskabet. Telefonlinjen er lukket og går direkte til voicemail. Vi spørger folk i lufthavnen hvad vi skal gøre, de henviser os til et mødested ved terminal 3 som vi går til. Vi ser en ung pige bag desken som sidder og scroller på sin egen mobiltelefon og yder ikke en eneste form for kundeservice. Vi går op til hende og spørger om vi kan bestille assistance til min mormor, og hun kigger op og spørger om hun godt kan gå op af flytrapper og om hun er alene? Min mormor er 87+ og nej hun kan ikke gå op af flytrapper alene. Hun sidder og ruller øjnene og scanner hendes boardingpas. Servicen findes slet ikke, regn ikke med de kan hjælpe. Du er nødt til at spørge selv og henvende selv.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Vi kan bestemt ikke anbefale denne rejseforsikring.
Da vi bestilte vores rejse i februar og tilkøbte rejseforsikringen ved Falck tænkte vi, at vi var i trykke hænder.
Vi har været kunde ved Falck vejhjælp i 20 år og er det endnu.
Situationen viser sig nu at være meget anderledes, vores sag har nu varet i ca.2 måneder uden afslutning.
De bliver ved med at skal have nye dokumenter, vi startede med at sende dem en lægeerklæring, som er en af mulighederne for dokumentation for en afbestilling, det var ikke nok.
De bliver ved at vil have uddybende journaloplysninger og det er virkelig blevet uddybende journaloplysniger efterhånden.
Det er som om vores sag virkelig bare skal trækkes i langdrag.
Samtidig under hele forløbet har vi utallige gange fået at vide vi skal være tålmodige, de er i en højsæson, den højsæson har nu varet ca. 2 måneder - sidst jeg fik denne mail med denne oplysning var i går.
En genganger er, når vi har sendt oplysninger på mail, som de har efterlyst og vi efterfølgende kontakter dem, for at sikre os de har fået oplysninger de efterspørger, bekræfter de med: “ ja vi har de oplysninger vi skal bruge”.
Når så der gået noget tid, kommer der en ny mail, de skal bruge flere oplysninger, det er virkelig opslidende,
Sagen handler om min mand som fik problemer med hjertet - faldt om herhjemme, blev indlagt på sygehuset, efterfølgende skulle udredes med scanninger af hjerte og udredes for andre hjertekarsygdomme.
En klar sag, som ikke burde tage så lang tid, det er bestemt ikke i orden.
Vi ser frem til en snarlig afslutning.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
På en ferie til Grækenland falder min veninde på badeværelset og slår sig meget. Hun er indlagt på privatklinik, vi er til røgten på sygehuset og hele ferien ændre sig.
Min venindes rejseselskab, selv guiderne råder til at få feriekompensation, da ferien samt planlagte ture jo er aflyst.
Da jeg kommer hjem snakker jeg med FALCK, og medarbejderen er meget forstående og jeg hurtigt indsendt ALT som de skal bruge..
Der kommer et negativt svar, med det grundlag at vi ikke har samme rejseforsikring ????
Men efter hvad jeg kan læse skal man bare have købt rejse med samme fakturaer mm.
Jeg skriver straks en besked hvor jeg understreger hvor uforstående jeg er.
Syntes jo at vi har de forsikringer fordi disse ting kan ske og vi skal føle os sikre .
Men der er desværre ikke kommet noget svar retur endnu - sendte mailen den 9. Sep

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Min familie og jeg bestilte i maj 2024 flybilletter til en to ugers rejse til Bali med afrejse d. 8. oktober.
Efterfølgende bookede vi også de første 4 overnatninger på airbnb.
Jeg fandt i mellemtiden ud af, at jeg var blevet gravid, og pludselig skriver SSI og UM i slutningen af august, at de fraråder gravide, at rejse til lande med Zika-virus, da en dansk kvinde som følge af smitte med Zika-virus havde mistet sit ufødte barn. Ifølge WHO er Bali (Indonesien) også ramt af Zika-virus, hvorfor vi straks kontaktede egen læge og jordemoder for at høre deres mening om vores rejse. Både læge og jordemoder bekræftede på skrift (minlæge.dk og e-mail), at de frarådede at rejse til Bali, da der var risiko for fosterskader, handicap og spontan abort mv.
Derfor kontaktede vi d. 12. september forsikringen mhp. afbestilling og udfyldte en skadesanmeldelse.
Efter 5 dage havde vi endnu ikke hørt noget, hvorfor vi kontaktede dem telefonisk d. 17. september. Der var ingen hjælp at hente, idet Zika-virus åbenbart bliver sidestillet med oversvømmelser mv., hvorfor de først ca. 24 timer før afrejse kunne give os svar på, om de ville dække vores udgifter eller ej. De henviste dog til, at min forlovede og jeg kunne få os en lægeerklæring, og så ville de tage sagen op igen. Derfor fik vi selvfølgelig en lægeerklæring, som vi sendte ind d. 29. september. Herefter fik vi en bekræftigelsesmail, men hørte ellers intet.
Under en uge før afrejse d. 2. Oktober kontaktede jeg dem igen. De forklarede, at de havde travlt med sager, men at de havde modtaget lægeerklæringerne, og at vi stadig ikke kunne forvente svar før dagen før afrejse.
Ganske rigtigt dagen før d. 7. oktober fik jeg en mail om, at vi var dækket af afbestillingsforsikringen, og at de ville dække de 16.000 kr, som vi havde betalt for fly og fire overnatninger.
Det har været helt forfærdeligt med al den vente tid, når man går på ferie dagen efter man får svar, man har ingen chance for at nå at bestille en ny ferie til en sikker destination, når man har et udestående på 16.000 kr, som man ikke ved om bliver dækket. Det har været stressende for os alle sammen også de fire familiemedlemmer, som vælger at rejse alligevel uden min forlovede og jeg.
Vi er selvfølgelig glade for, at de de har besluttet sig for at dække vores udgifter, men vi kan ikke nå at finde en rejse til i morgen og slet ikke på de populære rejse dage i efterårsferien, men vi har fundet en anden rejse på kun en uge, så nu har vi en uges “spildt” ferie herhjemme, og så må vi nyde den sidste uge, der hvor vi bestiller til.
Med en virus og den store risiko der er for at skade fosteret, kan jeg simpelthen ikke forstå, at det kunne tage så lang tid, jeg tænker næsten, at man kunne presse nogle til at rejse alligevel og leve med risikoen for at barnet dør eller får varige mén.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Onsdag den 02-10-2024 konstaterede jeg flydende mellemørebetændelse med hovedpuden tilspurgt med gul materie, og fik af Falck Global Assistance en forhåndsgodkendelse med betalingstilkendegivelse til lægebesøg. Første besøg fik jeg undersøgt begge ører, og dertil 3 forskellige injektioner i nummer 2 med antibiotika, og besked at lægen ville så tjekke ørene igen næste dag, med opfølgende injektioner (antibiotika).
Da jeg godtroende møder på klinikken næste dag, får jeg beskeden fra sygeplejerske og læge, at FGA’s læge ikke vil betale efterfølgende behandlinger med antibiotika. Og helt uden forudgående kommunikation til mig for klinikbesøget om dette afslag - jeg følte mig reelt skuffet og “lidt dum”.
Da jeg kontakter FGA, modtager jeg besked fra vedkommende at lægen mente at det for at klinikken blot skulle “suge” penge ud af forsikringerne, og vurderede at nedkæmpelse af betændelse i mellemøret kunne tilses hos egen læge ved hjemkomst til Danmark.
Nu afventer jeg så dommen i næste uge og lægens gæt holder vand, eller kommer der ekstraregning på yderligere hoteludlæg og lægeudgifter + medicin.
Dette gav ridser i lakken overfor min positive anmeldelse af onsdag den 02-10-2024, hvor jeg roste Falck alle mine positive oplevelser, men her knækkede stigens trin fra 4-5 stjerner til blot 2 stjerner.
Jeg (formodentlig andre også) mener ikke man udmåle menneskers helbred med penge, og så sjuske med så vigtig kommunikation til kunden.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Vi var på ferie i Grækenland i byen tolo.
Min kone fik en blodprop i hovedet dagen inden vi skulle hjem, ringe til vores rejseforsikring hvor vi fik fat i Falck global assistens. De hjalp os hele vejen da det så mest sort ud, sørgede for at min kone kom til rette hospital hvor hun blev opereret, lægen Christian var fantastisk.
Han sagde at min kone skulle til et hospital med en kirurg der kunne operere hende, det har reddet hendes førlighed i dag.
Frederik var ham der fandt et hotel til mig i Athen, transporten fra første sygehus til Athen stod han også for,jeg skulle bare følge med, kæmpe lettelse at der var nogen der kunne overtage presset fra ens skulder.
Vi var der i 8 dage og der blev fulgt op på hvordan vi havde det hver tredje dag både af lægen og disponenterne, var der noget kunne vi bare ringe.
Kæmpe hjælp som gjorde at vi nu kan se frem til et nogenlunde normal tilværelse for min kone.

Stor tak til Falck
Min bil gik død ved grænsekioskerne i Harrislee
d 17 august 2024.
Da jeg er medlem af falck rekvirerede jeg dem.
Først blev vi transporteret fra Fakta Harrislee til Fredericia , derefter omlastet til anden Falck bil , der kørte os til Aarhus, omlastede derefter bilen, der kørte os hjem og bilen på værksted.
Jeg vil gerne sige stor tak til alle , de var meget hjælpsomme.
Alt gik som smurt. Ingen ventetid nogen af stederne.
Godt jeg var medlem af Falck Kørsel Plus.
Mvh Ani

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Jeg var på ferie med min famile og mine børn blev syge. Jeg kotaktede mit forsikringsselskab, Popermo, som straks hjalp mig videre til deres samarbejdspartner - Falck Global Assistance. Der var ingen hjælp at hente. Medarbejderne virkede handlingslammede. Medarbejderne var bange for at tage beslutninger, idet alt skulle drøftes med en leder eller specialist. De udfordringer jeg stod med blev lagt på mine skuldre. Det er så ringe service at jeg har svært ved at udtrykke det med ord og tal. Jeg har ikke brug for at Falcks medarbejdere ligger deres utilstrækkelighed over på mig, når jeg står i et andet land, hvor jeg ikke kan flyve hjem fra pga. alvorlig sygdom, ikke har tag overhovedet, ikke har transport eller mad. Taget i betragtning at Falck har over 100 års erfaring i at hjælpe personer i krise leveres der er et udueligt produkt. Jeg kunne ikke engang få en medarbejder der kunne tale dansk - alt foregik på svensk. Jeg har opsagt vores rejseforsikring og fundet ny, fordi jeg ikke ønsker hjælp fra Falck.

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Jag var ensam på semester i Turkiet under 4veckor nu i sommar. Sex dagar innan jag ska åka hem var jag med om en olycka i havet. Det kom en jättevåg som drog med mig och jag kastades mot havsbotten och min axel hoppade ur led, vilket gör fruktansvärt ont. Jag kontaktade mitt försäkringsbolag IF, som samarbetar med Falck och jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att jag skulle få så mycket hjälp, stöd, sån service och ett helt fantastiskt bemötande. På kort tid hade de godkänt mitt ärende, vilket var en förutsättning för att Akutmottagningen ens skulle börja prata med mig. Falck höll kontinuerlig kontakt med mig under hela vårdtiden på sjukhuset, där jag blev inlagd och fick åka ner på operation för att sövas, så att en ortoped kunde dra min axel tillrätta igen. De var helt otroliga och väldigt serviceminded. Jag blev uppringd av en läkare från Falck och jag förklarade min skada och vad de gjort på sjukhuset.
Falck ordnade sedan med taxi så jag blev hämtad på hotellet då det var dags för hemfärd. De har hjälpt mig mer än vad de till och med utlovade. Medan resebolaget jag åkte med gjorde precis tvärtom, de lovade hjälp men all hjälp uteblev.
Sedan hemkomst har jag fått hjälp med ersättning och de kollade med mig om allt hade gått bra etc. Jag är positivt överraskad över hur hjälpsamma, empatiska, ödmjuka och professionella alla sex inblandade varit. Jag vill, av hela mitt hjärta, dels tacka alla inblandade, dels vill jag rekommendera Falck. Bättre hjälp än så här är jag övertygad om att man inte kan få.
Tack igen!
Med vänlig hälsning,
Berit Bodin

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Jeg lå i Mongoliet med en skade, jeg kunne ikke gå og følte det umuligt at komme hjem til dk på sygehuset. Jeg kunne ikke forstå hvad læger mm sagde til mig, jeg følte mig SÅ alene.
Men Falck overtog og efter et par døgn blev jeg hentet og kom hjem - de lavede endda en aftale med sygehuset så jeg kunne få hjælp med det samme.
Fantastisk

Odpowiedź od Falck Global Assistance
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.