Oceniono na 5 z 5

Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice! Jeg ringede da jeg var i tvivl om min ordre ville komme inden barnedåb om 4 dage! Medarbejderen fra eventyrland, forsikrede mig om at pakke ordren med det samme og sende de... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla niemowląt
  2. Sklep z pościelami
  3. Sklep z produktami dla dzieci
  4. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Kan helt klart anbefales!

Kan helt klart anbefale smartble!
Rigtig god service, gode priser og de holder deres aftaler.

Hej Mehmet!

Det er vi glade for at høre. Mange tak!

Oceniono na 5 z 5

Smart for mig og smart for dig...

Super nem og overskuelig hjemmeside samt en responsiv og hurtig kundeservice. Keep up the good work!

Hej!

Mange tak!

Oceniono na 5 z 5

En kæmpe anbefaling herfra.

Super smart og nemt! Oplevede en kanon service og personale der virkelig går op i deres arbejde. Jeg havde brug for en særlig løsning og det var smartble rigtig søde og hurtige til at hjælpe med. En kæmpe anbefaling herfra.

Hej Diana.

Mange tak for den fine anbefaling!

Oceniono na 5 z 5

En fornøjelse at shoppe bleer som mand!

Fantastisk hjemmeside, lækker online chat med søde medarbejdere og super simpel side! Kvalitets bleer med wipes enda! 😎

I gør det til en fornøjelse at shoppe bleer for en mand som mig 🙏🏽 🏃 !

Hej Jodi.

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide vores service!

Oceniono na 5 z 5

Har lige modtaget den første sending …

Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det handler om at arbejde smartere og ikke hårdere. Top kvalitet og top service!

Hej Mikkel.

Vi er glade for at kunne gøre din hverdag nemmere og smartere!

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, jegblev modtaget af glade medarbejder, servicen var i top der var svar på alle mine spørgsmål som jeg spurgte om.
Jeg kan kun anbefale smartble til andre!

Hej Andreas.

Mange tak for anbefalingen!

Altid god service!

Altid god service! Jeg har fået én levering, og der var ingen finger at sætte på det. Klart anbefalelsesværdigt! I øvrigt super fint med et login system, hvor jeg kan administrere mit abonnement. :)

Hej Mikkel.

Mange tak og dejligt at du får brugt vores login - site!

Oceniono na 5 z 5

Det gøre den travle hverdag nemmere

Det gøre den travle hverdag nemmere, vi behøver ikke tænke på at købe bleer, de bliver leveret lige til døren.

Hej Sune!

Dejligt du syntes synes vores koncept er overskueligt. Mange tak!

Faldt spontant over hjemmesiden

Faldt spontant over hjemmesiden. Lød som en super ide, så gav det et skud. Venter nu spændt på min levering 🙂

Udover det lyder det super nemt for mig med en travl hverdag. Jeg skal ikke tænke over at købe bleer længere. Smartble sender mig en forsendelse hver måned.!

Bedste anbefalinger herfra.

25 listopada 2017

Hej Ømer.

Det er vi glade for at høre og mange tak for dine anbefalinger!

Super smart!

Har bestilt det som en gave til et familiemedlem. Super fed service, har været nemt og overskueligt. Glæder mig til hun modtager min bestilling d. 01

25 listopada 2017

Hej Simon.

Det er vi glade for at høre!

Mvh Smartble.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej