10/10 oplevelse hele vejen igennem!!!!! Det var 2 helt vildt fede dage på vognen. André var den bedste chauffør, han skabte den fedeste stemning fra start til slut, fik os alle op i gear, sørgede... Zobacz więcej
Kæmpe anbefaling til Claus! 🔥 Vores studenterkørsel var seriøst den fedeste dag, og Claus var en kæmpe del af, at det blev så god en oplevelse. Der var styr på det hele, stemningen var i top,... Zobacz więcej
Sindssyg fed oplevelse. Vognen var godt udstyret med mega fedt anlæg og alt spillede bare. Vores chauffører Emil var mega grineren, helt klart den bedste chauffør vi kunne have tænkt os. Eventtrucks k... Zobacz więcej
Mega fed oplevelse. Vognen var udstyret med det nyeste, dmst seriøse anlæg, som virkelig kunne skrue op for en fedt. Vores vognmand Emil, var en mega hygge fyr🥳 Kan helt sikkert anbefale Eventtrucks.... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Landets sikreste studentervogne! Her er der ingen fulde studenter som kan falde af, når de skal fejres på deres store dag! Vores sikkerhed er familiernes tryghed! Vi har også noget af de vildeste anlæg på markedet på vores studentervogne. Vi har lækker indretning og meget mere, som man kan læse mere om på vores hjemmeside.
Robdrup Byvej 14, 8960, Randers SØ, Dania
- +4560658119
- kundeservice@eventtrucks.dk
- eventtrucks.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Fantastisk fag
Chaufføren er frisk. God oplevelse og god træning hele dagen
Det er sateme rent hygge
Det er sateme rent hygge. God fører og alle er på!!!!!😁
Ikke noget at sætte en finger på
Ikke noget at sætte en finger på.
Min klasse og jeg kørte to dage med Chanett, der var styr på sagerne, tidsplanen blev overholdt, bilen var totalt i orden og Chanett var super hyggelig. Vi havde et par gode dage:)
Fantastisk oplevelse
Chaufføren var Max presset på tid
Chaufføren var Max presset på tid, hvilket gjorde det som skulle have været en mindeværdig dag til en dårlig oplevelse.
Chaufføren valgte at køre sin vej
Virkelig dårlig kommunikation. Studenterne havde informeret firmaet, 14 dage før om at translokationen blev en time senere. Men det har de ikke reagerede på. Så før de starter ture er chaufføren allerede en time bagud. Og hønser på dem hele turen. Der var blevet sagt der var 15 minutter hvert sted, som hos nogen af stederne blev til 8 minutter fra de kommer på vejen og kørte igen. Firmaet foreslår selv, at man et af stederne er en halv time for så chaufføren kan få hvile og kan køre længere og det havde studenterne også indlagt på denne tur. Men det slutter med at chaufføren sætte alle studenter af på anden sidste Stop og køre sin vej. Så for at komme til sidste stop må forældre, familie og venner selv køre og fuldende turen. Mit forslag sæt 2 chauffør på sådan en rute.,Så folk kan få hvad de betaler for.
Fantastisk oplevelse og sikkerheden i top.
Som forældre til en student, har vi gjort os mange tanker omkring de to dage, der stod på studenterkørsel.
De to dage har været helt fantastiske for hele klassen.
De havde den sødeste chauffør, der kørte rigtig pænt, også selvom de blev forsinkede.
Da de besøgte os, kom chaufføren ind i haven og hilste på os, og hun stod også og talte med de unge mennesker, og det var en rigtig god oplevelse for os alle.
Vognen var ren og pæn, og sikkerheden var helt i top.
Der var fest, farver og godt humør, og de unge mennesker havde to fantastiske dage, og vi “gamle” var helt trygge ved deres studenterkørsel.
De bedste anbefalinger herfra.
Bedste kørsel
Hej, vi har haft kørsel d 29/06/2024, og chaufføren Claus var hære nice og på med det hele. Vi er super glade for at have haft ham, som vores chauffør på denne oplevelse. Et minde vi aldrig ville glemme!
#DENBEDSTECHAYFFØRMANKAFÅ!
Studenterkørsel
Vi havde lejet en vogn til studenterkørsel to dage, og havde den bedste oplevelse og sødeste chauffør begge dage. Derudover var det en super god vogn!!
Mega hygger ejer
Mega hygger ejer, og fremragende anlæg, kan anbefale. 🫡
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse! Fed vogn🫶🏼
Jeanet var den bedste chauffør💪🏼
Mega god oplevelse og den sødeste…
Mega god oplevelse og den sødeste vogndame
Partybus
Vi havde en fantaktisk og festlige polterabendtur i partybussen. Vores chauffør Claus gav den bedste service. Kæmpe anbefaling herfra!! 🎉🥳

Skønneste bustur
Vi havde den sjoveste og mest festlige polterabendtur i partybussen🎉
Der kommer helt sikkert flere bookinger i fremtiden😀

Festbussen🎉
Vi bookede cabrioletbussen til polterabend og det var en fantastisk tur rundt i Århus 🎉 kanon chauffør og alt spillede bare - kæmpe anbefaling herfra🕺

Kanon bustur
Kanon bustur! Kæmpe anbefaling
Partybussen fragtede os fra festen og videre i byen, det var en stor succes. Go’ service og flink chauffør
Grinern tur i Partybus
Vi havde en mega fed tur i deres partybus med Claus som chauffør!!!!
JEG KAN IKKE ANBEFALE NOGLE AT BENYTTE DETTE FIRMA!
Vi havde en god tur. Men…. JEG KAN IKKE ANBEFALE NOGLE AT BENYTTE DETTE FIRMA! Vi havde fået en gratis dj med på vognen, idet vi var 3 klasser fra samme skolen, som bestilte vogn fra samme firma. Dog skulle vi betale ekstra, for ekstratimer (fordi der var dj på vognen, så 1000 kr mere).
På grund af de nye retningslinjer fra politiet her i juni, måtte vi desværre ikke have dj på vognen, hvilket betød vi skulle have refunderet nogle penge tilbage.
I august måned var pengene ikke overført… Jeg har været i en længere korrespondance med en af medarbejderen fra firmaet, og han har flere gange udskudt betalingen. Eksempelvis skriver han “jeg overføre på mandag”, det bliver så onsdag og pengene er stadivæk ikke overført. Eller “jeg overføre dem i morgen”, og 4 dage efter, er pengene heller ikke overført.
Flere gange har jeg måtte konfrontere ham, om at pengene ikke er overført, hvor han har sagt, enten at han havde glemt mig eller at de vil gøre det dagen efter, for de skulle lige have “styr” på nogle ting. Dette er under al kritik og der var været utrolig meget forvirring om hvor mange penge der skulle refunderes og hvornår. Det er ærgerligt at dette trækker ned i min rating. Pengene er på min konto nu, men processen op til dette er alt for dårlig.
På vegne af 2 klasser!
Her kommer lige svaret tilbage på, firmaets besvarelse nedenfor:
- nu tænker jeg du skal stoppe med at fyre flere løgne af. Denne historie som bliver fortalt er den helt korrekte, og som du også kan se, så det ikke kun sket for os!
Hvor er det kikset, at man som firma prøver at snyde unge mennesker for penge, og ikke engang kan indrømme sin egen fejl, og må derfor sidde or lyve sig til et “godt” come back.
De “6” stjerner, var da en helt klar fejltagelse, men det da så godt det kan gavne jer ;) derudover skal det lige siges, at vi have en rigtigt fod tur på vognen, og det vil jeg meget gerne give jer de 5 stjerner for. Dog ødelægger det, det hele når man giver så dårlig en service til sine kunder, efterfølgende. Samt man prøver at snyde unge mennekser. Derfor dår i nu kun 1 stjerne, for det er simpelhen ikke i orden!
Hav en fortryllende dag

Fantastisk oplevelse!!!-Studenterkørsel
Lige fra starten af var det en fantastisk oplevelse. Om morgenen kom Klaus før den aftalte tid, og snakkede lidt med os. Han skabte allerede der en skøn stemning.
Så gav han os råd til, hvordan man bedst muligt skulle pynte op samt med at hænge bannere op.
Dernæst begyndte det rigtig sjove, nemlig selve kørslen. På vognen var der fantastisk udstyr, god højtaler, dejlige bænke og alt i alt bare skønne faciliteter. Selve kørslen var også helt i top, Klaus kørte sikkert og vi følte os trygge. Derudover kunne han også finde vej, og der var ikke nogle problemer med at nå ud til de aftalte tidspunkter.
På de forskellige stops var Klaus også utrolig god til at skabe en god stemning. Han foreslog bong til folk, og havde et smittende smil. Han var samtidig virkelig god til at respektere grænser for dem, som ikke ønskede at drikke meget. Udover det, så fortalte han os altid 10 og 5 min før vi skulle køre, så vi kunne nå på toilettet. Dette gjorde så vi holdte tidsplanen helt fint.
Ved sidste stop blev han en ekstra 45 min. mere for at snakke med os og høre lidt om vores fremtidsplaner samt hvad vi synes om oplevelsen.
Hele klassen havde dertil samme svar, at det var fantastisk!!! Nok den bedste oplevelse vi har haft sammen som klasse, og vi er meget tilfredse og glade for valget af vognfirma. Vi anbefaler det stærkt og er meget taknemmelig for de to skønne dage.

Odpowiedź od Eventtrucks ApS
Kæmpe anbefaling herfra, sikreste studenterkørselsfirma
Jeg har i år 2023 kørt studenterkørsel med Eventtrucks, og det var en rigtig god oplevelse. deres vogne er sikre og godt udnyttet. Man ikke bange for sin sikkerhed i takt med at promillen stiger. Derudover har de sindsygt gode musikanlæg, som virkelig sparker festen i gang. Firmaet de sødeste chauffører som er i godt humør og tager sig godt af eleverne. Alt i alt en mega god oplevelse, og vil anbefale Eventtrucks til alle, som vil være sikre på at de får en god studenterkørsel. 5 stjerner.