Oceniono na 5 z 5

10/10 oplevelse hele vejen igennem!!!!! Det var 2 helt vildt fede dage på vognen. André var den bedste chauffør, han skabte den fedeste stemning fra start til slut, fik os alle op i gear, sørgede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling til Claus! 🔥 Vores studenterkørsel var seriøst den fedeste dag, og Claus var en kæmpe del af, at det blev så god en oplevelse. Der var styr på det hele, stemningen var i top,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sindssyg fed oplevelse. Vognen var godt udstyret med mega fedt anlæg og alt spillede bare. Vores chauffører Emil var mega grineren, helt klart den bedste chauffør vi kunne have tænkt os. Eventtrucks k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega fed oplevelse. Vognen var udstyret med det nyeste, dmst seriøse anlæg, som virkelig kunne skrue op for en fedt. Vores vognmand Emil, var en mega hygge fyr🥳 Kan helt sikkert anbefale Eventtrucks.... Zobacz więcej

1. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji
  2. Organizator imprez

Napisane przez firmę

Landets sikreste studentervogne! Her er der ingen fulde studenter som kan falde af, når de skal fejres på deres store dag! Vores sikkerhed er familiernes tryghed! Vi har også noget af de vildeste anlæg på markedet på vores studentervogne. Vi har lækker indretning og meget mere, som man kan læse mere om på vores hjemmeside.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

4,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Studenterkørsel i Aarhus 2021

Vi er/var en stor klasse på 30 mennesker, der skulle kører i to dage. Efter at have undersøgt flere firmaer nøje endte vi ved Eventtrucks.
Festen startede i det øjeblik vores chauffør Claus satte vognen igang og sluttede først sent på 2. dagen- godt berusede og høje ovenpå to meget gode dage. 😁🎊
Vi havde en af de større vogne og var lidt bekymrede for, om der ville føles trangt, men det var slet ikke tilfældet, da indretningen i vognen indbød til dans, og vi sagtens kunne bevæge os rundt mellem hinanden. Turen var så god, at flere ikke ville forlade vognen, og vi har snakket om at booke en næste år også- gerne med Claus som chauffør😅😉
Vi vil helt klart anbefale andre at booke Eventtrucks, da der er styr på tingene, og I er garanteret en fantastisk dag og afslutning på gymnasietiden❤️

5 lipca 2021

Odpowiedź od Eventtrucks ApS

Hej Katrine. Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er taknemlige for at vi var med til at fejre dig og din klasse i 2 dage ombord på en af vores vogne. Vi er friske på at fejre Jer igen:)

Oceniono na 5 z 5

Tak for turen til eventtrucks

Tak for turen til eventtrucks!
Fed oplevelse med Claus som chauffør.
Der var ikke noget at komme efter.
5 stjerner herfra!

3 lipca 2021

Odpowiedź od Eventtrucks ApS

Hej Tilde. Mange tak for din anmeldelse! Vi er taknemlige over at vi var med til at fejre dig og din klasse!

Verdens bedste køretur

Verdens bedste køretur! Sød chauffør der fik os godt afsted og DJ Lau til at holde festen på toppen i alle timerne. Kæmpe anbefaling

29 czerwca 2021

Odpowiedź od Eventtrucks ApS

Hej Matilde. Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at vi kunne give jer en uforglemmelig fest på en af vores vogne!

Oceniono na 5 z 5

Claus er en genial og fed chauffør som…

Claus er en genial og fed chauffør som udfører Sit arbejde som en professionel samt gør os studenters oplevelse til en oplevelse som man ikke lige glemmer foreløbigt. Tak for en vild og gennemførts tur. Alt godt at sige herfra. Fra en glad og tilfreds student☺️

28 czerwca 2021

Odpowiedź od Eventtrucks ApS

Hej Josefine. Tusinde tak for din anmeldelse! Tak fordi I valgte en af vores vogne til at fejre Jer på den store dag!

Uforglemmelig oplevelse

God kommunikation gennem hele processen!
En glad chauffør, som tog alt med et smil! Ligefra sidste øjebliks ændringer i kørselsplanen til omklamrende teenagere:)
Tak fordi I gjorde vores 2 studenterkørselsdage til en uforglemmelig oplevelse! I kan helt klart anbefales!

27 czerwca 2021

Odpowiedź od Eventtrucks ApS

Hej Jennifer. Tusinde tak for din anmeldelse! Vi elsker vores job og gør hvad vi kan for at I får et minde for livet!

Studenterkørsel

Kun ros herfra til Eventtrucks. Alt gik som det var aftalt, vognen var super der manglede ikke noget, en sød og hjælpsom chauffør, som passede på alle studenterne, som havde en fantastisk god dag.

26 czerwca 2020

Odpowiedź od Eventtrucks ApS

Hej Christina! Mange tak for din anmeldelse! Håber I fik en dag som I sent vil glemme:)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej