Doliczanie do zakupu kosztu przesyłki i oczywiście potrącanie kwoty za przesyłkę w przypadku zwrotu. Nowość godna nagrody dla pomyslodawcy. Bardzo niekorzystna zmiana. Tym bardziej że na Allegro, prop... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Zawsze trafnie opisane rozmiary fajne ceny dokładność wysyłkowa dobrze zapakowany produkt. Polecam

Nie dostałem rabatu za zamówienie w wysokości 30 zł

Odpowiedź od Eobuwie
Kapcie „nowe z metką” przyjechały brudne. Podeszwy są tak upaćkane jakby ktoś w nich chodził po dworze:)
Oczywiście brak kontaktu ze strony sklepu. Czekam na informację zwrotną od trzech dni i cisza, nikt się nie odzywa. Kolejny zakup i kolejne rozczarowanie.

Odpowiedź od Eobuwie
Eobuwie zmieniło format sklepów stacjonarnych. Sklepy nie funkcjonują już w formacie charakterystycznym dla eobuwie. Nie ma już tabletów z możliwością zamówienia butów do przymiarki z magazynu. Format był idealnie dopasowany do swojej niszy. Teraz jest kopia formatu CCC z 1/4 asortymentu (półki z kilkoma modelami i pudełkami na ekspozycji). W zestawieniu z markami CCC i Modivo sklep stracił sens bytu.

Zbyt wolno.

Odpowiedź od Eobuwie
Jestem zmuszona odesłać buty, wielkie rozczarowanie, śmierdzą stęchlizną!!!! nie spodziewałam się takiej realizacji zamówienia :( buty brzydko mówiąc "walą" stęchlizną po odpakowaniu, jestem mega zawiedziona!

Odpowiedź od Eobuwie
Wszystko ok. Błyskawiczna i wzorowa transakcja. Buty i torba rewelacyjne.

Odpowiedź od Eobuwie
Dostałam buty w rozmiarze 22.5 zamiast 38. 5.
Na infolinii dowiedziałam się, że zwrot środków dostanę w ciągu 14 dni, a czy dostanę kod rabatowy na zakup innych butów i przesyłkę dowiem się po wyborze innych butów ( tamte są już niedostępne) i przesłaniu ich mailem do Pani zajmującej się moja sprawą.
Jak w między czasie kolejne buty się np wyprzedadza to ponownie będę musiała pisać o kolejny kod rabatowy, którego w ogóle mogę nie otrzymać bo nie dadzą mi go do każdych butów.

Odpowiedź od Eobuwie
kupiłam 2 pary butów. szybka dostawa i rozmiar idealny, mimo, że dobrany tylko na podstawie tabeli rozmiaŕow. Jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedź od Eobuwie
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Buty mięciutkie wygodne rozmiar odpowiedni.

Odpowiedź od Eobuwie
zawsze wszystko sprawnie, bez zastrzeżeń, przesyłka, zwrot...,jakość

Odpowiedź od Eobuwie
Zamówienie zrealizowane w przewidzianym czasie. Informację o zakupie podawane na bieżąco