Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Patrząc na 921 recenzji, większość recenzentów była dość zadowolona z ogólnego doświadczenia. Klienci często chwalą szybką realizację zamówień i dostawę, podkreślając, że produkty docierają szybko i są dobrze zapakowane. Wielu konsumentów uważa, że obuwie jest zgodne z opisem i ich oczekiwaniami, a szczegółowe opisy produktów ułatwiają podjęcie decyzji zakupowej. Jednak niektórzy klienci byli niezadowoleni z trudności w kontakcie z obsługą klienta, zwłaszcza z przeciążoną infolinią. Wiele osób zgłaszało problemy ze zwrotami pieniędzy, które trwały znacznie dłużej niż deklarowano, a także z otrzymywaniem pomylonych lub uszkodzonych produktów. Dodatkowo, niektórzy recenzenci krytykowali doliczanie kosztów przesyłki i potrącanie ich w przypadku zwrotu, a także jakość obuwia, które rozklejało się po krótkim czasie użytkowania.

O czym najczęściej mówią ludzie

Product

Klienci konsekwentnie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z produktami, często wyrażając rozczarowanie z... Zobacz więcej

Order

Ludzie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z zamówieniami, przy czym wielu konsumentów wyraża frustrację... Zobacz więcej

Delivery service

Recenzenci wspominają niejednoznaczne opinie na temat usługi dostawy, z wieloma skargami na długie czasy... Zobacz więcej

Customer communications

Recenzenci podkreślają negatywne aspekty kontaktu, wskazując na trudności w dodzwonieniu się na infolinię... Zobacz więcej

Refund

Klienci zgłaszają frustrację i niezadowolenie z procesu zwrotu środków, często czekając na nie tygodniami, a... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Doliczanie do zakupu kosztu przesyłki i oczywiście potrącanie kwoty za przesyłkę w przypadku zwrotu. Nowość godna nagrody dla pomyslodawcy. Bardzo niekorzystna zmiana. Tym bardziej że na Allegro, prop... Zobacz więcej

ok - szybka dostawa ale koszty to ich trochę ponosi- zamówiłam 2 pary butów za 1000 zł - zapłaciłam za przesyłkę, oddałam jedną parę za 500zł (druga została) i dalej płacę za zwrot :P

Obuwie dotarło szybko, ale buty nie są tak miękkie jak jest w opisie. Mąż nie może chodzić bo ociera nogi. Jak na crocsy to trochę dziwne.

Edit: Zamówienie złożone 21 grudnia, dotarło do sklepu 14 stycznia. Trzy pary butów - jedna bez opakowania, drugie opakowanie uszkodzone i buty brudne. Wina po stronie dostawcy. Daję trzy gwiazdki -... Zobacz więcej

2,8

Średnia

3 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka. Buty świetne, jak na zdjęciach

24 marca 2026

Szanowna Klientko,

bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek :)

Zespół eobuwie

Przesyłka uszkodzona skrzynka z butami…

Przesyłka uszkodzona skrzynka z butami rozerwana, metki z obuwia poodcinane, luzem przy butach. Nie zamawiałem obuwia z outletu! towar nie był przeceniony, nie było takowej informacji w momencie składania zamówienia i procesu płatności. Jakość obsługi pogarsza się z każdym kolejnym zamówieniem.

21 marca 2026

Szanowny Kliencie,

celem wyjaśnienia sytuacji podejmiemy z Panem kontakt mailowy.

szybko i sprawnie

24 marca 2026

Szanowny Kliencie,

jesteśmy wdzięczni za 5 gwiazdek :)

Zespół eobuwie

reklamacja-samowolka i loteria.to sie w…

reklamacja-samowolka i loteria.to sie w głowie nie miesci. uszkodzony zamek - reklamacja nieuwzgledniona bo uszk. mechaniczne. przy czym kiedys podobna sytuacja- bez problemu wymienili, wiec co sie zmieniło? rozdwojenie jazni? spytałam w innych sklepach i nie kryli zdziwnia bo kazdy wymienia zamek na nowy, a jak nie jest w stanie -zwraca pieniadze.nie potaficie zajac sie problemem to wysyłacie do producenta, tego tez nie wiecie? wymienili kiedys zamek bo było ich marki, a odrzucili inna firme! skandal! zgłosze sprawe do rzecznika, na pewno tego tak nie zostawie. reklamuja sie w tv, a takie DNO !

23 marca 2026

Szanowna Klientko,

każda reklamacja jest rozpatrywana indywidualnie, na podstawie przedstawionych okoliczności oraz stanu produktu. Jeśli sposób jej rozpatrzenia nie spełnia Pani oczekiwań, zawsze ma Pani możliwość złożenia odwołania, które zostanie ponownie przeanalizowane.

Różne buty w paczce

Niekompetentna firma dla której trudność sprawia włożenie do pudełka tych samych butów. Otrzymałem 2 różne buty podczas zakupu

23 marca 2025

Szanowny Kliencie,

celem wyjaśnienia sprawy, podejmiemy z Panem kontakt mailowy.

Problem z korektą faktury

Problem z korektą faktury. Ciągnie się już tydzień i dalej poprawnej faktury nie ma.

17 marca 2026

Szanowna Klientko,

skierowaliśmy do Pani wiadomość mailową.

Zespół eobuwie

Jestem bardzo zadowolona z butów córki

Jestem bardzo zadowolona z butów córki, dostawa szybka, polecam

18 marca 2026

Szanowna Klientko,

serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu.

Zespół eobuwie

wysyłka szybka dostawa w sobote

21 marca 2026

Szanowna Klientko,

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Zapraszamy do ponownych zakupów w naszym sklepie.

Zespół eobuwie

Przy zakupie dwóch par butów otrzymałam…

Przy zakupie dwóch par butów otrzymałam tylko jedne. A drugich wcale , nie mam ani butów ani pieniędzy. Oszusci

16 marca 2026

Szanowna Klientko,

aby móc wyjaśnić sytuację, prosimy o kontakt z nami pod adresem opinie@modivo.com wskazując numer zamówienia.

Tragedia bez końca

Tragedia! 01.03.2026 zamówiliśmy i opłaciliśmy zamówienie - 2 pary butów dla dziecka. Przesyłka in Post nie dotarła. Uległa uszkodzeniu w transporcie i wysyłający uzyskał informację o tym fakcie od inpostu. Żadnego kontaktu. Żadnego przepraszam. Zero odpowiedzi na maile. Telefonicznie 11.03.2026 na infolinii obietnica zwrotu pieniędzy... pozostała obietnicą.
Na negatywną opinię na Googlach poproszono o przekazanie szczegółów sprawy- co oczywiście uczyniłem.
Dodatkowo dnia 19.03.2026 telefon na infolinię : obietnica, że puszczają na szybki zwrot i że za "3 godziny oddzwonią" - nie oddzwonili. Zwrotu brak.
Dziś czyli 20.03.2026 odpisali z MODIVO czyli właściciela eobuwie... Co za KURIOZUM!
Odpowiedź zasadniczo sprowadziła się do stwierdzenia, że przepraszają i, że już zaczynają rozpatrywać (od 11.03 mieli już przelewać a 20.03 już rozpatrują!), ale muszę jeszcze wypełnić oświadczenie, że jako odbiorca zrzekam się roszczeń względem InPost za zniszczoną przesyłkę. Rozumiecie? Czego nie rozumiecie? Przesyłka nie dotarła do paczkomatu została w połowie trasy zwrócona do nadawcy, nawet nie miałem szansy jej dotknąć, a mam pisać oświadczenie do firmy InPost, z którą nie mam żadnego "nomen omen" stosunku. Absolutnie odmówiłem. To jest cięcie w bobra. Podwójne dno. Omijajcie z daleka. Wrzuciłem to na mój bank- będą z nich ściągać i to boleśnie. Dodatkowo do Rzecznika Konsumentów - z prośbą o przyjrzenie się praktykom firmy. Wezwanie ostateczne do wypłaty z odsetkami i tak dostali.
ODRADZAM ZAKUPY. Nie dajcie się nabić w butelkę.

1 marca 2026

Szanowny Kliencie,

podjęliśmy kontakt mailowy celem wyjaśnienia sytuacji oraz przekazania informacji na temat zwrotu środków.

Zespół eobuwie

Brak jakiejkolwiek informacji o…

Brak jakiejkolwiek informacji o statusie przesyłki. Czekam już 5 dzień na przesyłkę. Zero kontaktu. Pierwszy i ostatni raz zamówiłam buty.

20 marca 2026

Szanowna Klientko,

prosimy o kontakt z nami pod adresem opinie@modivo.com wskazując numer zamówienia. Postaramy się wyjaśnić sytuację tak szybko, jak to możliwe.

Zespół eobuwie

brak pomocy ze strony sklepu

Długi czas oczekiwania na przesyłkę, niedostarczenie przesyłki a więc ponowne przymusowe realizowanie zamówienia, brak normalnego kontaktu ze sklepem, brak odpowiedzi na maile a jesli jakies sa to w ogole nie rozwiazujace sytuacji, kod rabatowy przeprosinowy który nie działa

20 marca 2026

Szanowna Klientko,

celem wyjaśnienia sytuacji, do której doszło podejmiemy z Panią kontakt mailowy.

Niezawodny sklep, przyjazny konsumentom

To już mój kolejny zakup z eobuwie.pl i jestem (jak zawsze) bardzo zadowolona. Jasne zasady, fajne promocje, świetnej jakości produkty, błyskawiczna przesyłka i możliwość zwrotu, który jest zawsze szybko rozpatrywany. Oto, co czyni ten sklep tak przyjaznym dla konsumentów. Dziękuję Ci eobuwie.pl! Wiedz, że wrócę na pewno i polecę Cię znajomym.

18 marca 2026

Szanowna Klientko,

bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Ogromnie cieszy nas, że ponownie jest Pani zadowolona z zakupów - to dla nas najlepsza motywacja. Będzie nam ogromnie miło, jeśli ponownie odwiedzi Pani nasz sklep, a polecenia to dla nas największe wyróżnienie.

Zespół eobuwie

Na stronie są dość dobre opisy ale mnie… nie przekonuje rozmiarówka

Na stronie są dość dobre opisy ale mnie bardzo brakuje podania długości wkładki. Niejednokrotnie obuwie rozjeżdża się z rozmiarówką. Noszę klasyczne 36 biorę 35 a i tak buty o wiele za duże.

4 marca 2026

Szanowna Klientko,

dziękujemy za Pani sugestię - rozumiemy, że dokładne wymiary, w tym długość wkładki, bardzo ułatwiają dobór rozmiaru. Przekazaliśmy już tę uwagę do odpowiedniego zespołu

Zespół eobuwie

Buty zamówione dostawa miała być na 8…

Buty zamówione dostawa miała być na 8 kwietnia . Dzisiaj sprawdzam status przesyłki a tu że dostarczona . No cóż ciekawe gdzie bo na pewno nie do mnie a w domu wszyscy byli o kuriera nie było . Pieniądze wydane a butów nie ma ..

19 marca 2026

Szanowna Klientko,

wskazany numer zamówienia nie jest naszym numerem. Prosimy o kontakt ze sklepem, w którym dokonała Pani zakupu.

Zespół eobuwie

Wysłali buty podpisane długopisem..

Wysłali buty podpisane długopisem... Zero zero odpowiedzi i próby naprawiania sytuacji.....

17 marca 2026

Szanowny Kliencie,

bardzo nam przykro, że doszło do takiego zdarzenia. Celem wyjaśnienia sytuacji, prosimy o kontakt z nami pod adresem opinie@modivo.com wskazując numer zamówienia.

Rozczarowany

Jestem nie zadowolony z opakowania w którym zastałem obowie

10 marca 2026

Szanowny Kliencie,

celem wyjaśnienia sytuacji skontaktujemy się z Panem drogą mailową.