Doliczanie do zakupu kosztu przesyłki i oczywiście potrącanie kwoty za przesyłkę w przypadku zwrotu. Nowość godna nagrody dla pomyslodawcy. Bardzo niekorzystna zmiana. Tym bardziej że na Allegro, prop... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Obsluga klienta to jakas porazka powinna sie nazywac obsluga formulek kopiuj wklej tylko aby odpisac.
Jak to mozliwe w dziejszych czasach, firma tzn obsluga klienta nie jest w stanie odpowiedziec kiedy zamowienie dotrze i sprawdzic jego statusu? Po wymianie kilku wiadomosci kompletnie bez checi pomocy, dopiero odezwala sie nieanonimowa Pani, ktora wykazala chec pomocy - za co dziekuje. Chociaz dalej nie wiem gdzie moje zamowienie jest i prawdopodobnie bede musiala 2 x jechac do punktu odbioru i tracic czas
Dzielenie zamowien bez powiadomienia klienta przed tym faktem i ustalanie 3 dni na odbior to jakas kompletna abstrakcja. Brak jakiegokolwiek linku do sledzenia co jest z paczka, kolejny minus
Popsuliscie sie i to bardzo...
Do tej pory zero problemow zarowno przy moich czy rodziny zamowieniach. Chyba czas zmienic platforme zakupowa

Odpowiedź od Eobuwie
Czekam na zwrot 3tyd. Pieniędzy za buty konsultanci nic nie wiedzą motają się wypowiedziach i mówią żeby czekać
Jakiś skandal

Odpowiedź od Eobuwie
Fatalne doswiadczenie zamówiłam buty w rozmiarze 39 dostałam 38 a koszty przesyłki w obie strony na mnie. Naciąganie ludzi i zero kontaktu

Odpowiedź od Eobuwie
Niestety moje doświadczenie z eobuwie.pl było bardzo rozczarowujące i po tej sytuacji na pewno już nie wrócę do zakupów w tym sklepie.
Otrzymałam buty Puma w stanie, który absolutnie nie powinien zostać wysłany jako nowy towar. Pudełko było mocno uszkodzone, buty wyglądały na przymierzane, a dodatkowo znalazłam na nich włosy. Całość sprawiała wrażenie zwrotu po innym kliencie bez odpowiedniej kontroli jakości.
Sam zwrot również przebiegał bardzo źle. Mimo przyjęcia zwrotu, wystawienia korekty faktury i przesłania numeru konta, przez kilka dni otrzymywałam wyłącznie sprzeczne informacje i ogólne odpowiedzi typu „2–5 dni”, „do 14 dni” czy „niezwłocznie”. Na maile często nie odpowiadano, mimo wcześniejszych zapewnień konsultantów.
Dopiero po kilku telefonach i stanowczym kontakcie udało się uzyskać konkretną informację o przelewie. Pieniądze finalnie zostały zwrócone, ale cała sytuacja kosztowała mnie bardzo dużo nerwów i czasu.
Szkoda, bo od dużego sklepu oczekuje się znacznie lepszej jakości obsługi klienta i kontroli wysyłanego towaru.

Odpowiedź od Eobuwie
Gdybym wcześniej wiedziała, że mimo kupna butów za niecałe 300 zł trzeba zapłacić 10 zł za przesyłkę, a następnie chcąc zwrócić towar potrącają kolejne 10 zł za zwrot (TAK, PŁATNE ZWROTY OD 26 MARCA 2026) i wychodzę na tym wątpliwym biznesie 20 zł w plecy (w przeciwieństwie do zalando lounge nie zwracają kosztów wysyłki, a jeszcze kradną kolejne 10 zł) to nie zdecydowałabym się na zakup, szczerze odradzam ten złodziejski sklep :)

Odpowiedź od Eobuwie
Najgorszy sklep internetowy w jakim robiłam zakupy. Jeśl8 interesuje Was moja opinia i nieprzyjemna sytuacja proszę o kontakt telefoniczny , moje pròby takie kontaktu to również złe doświadczenie.

Odpowiedź od Eobuwie
Za mały rozmiar raczej Chińska produkcja

Odpowiedź od Eobuwie
Intuicyjna strona zamówień, szybka wysyłka, bez pomyłek, bezproblemowy zwrot.

Odpowiedź od Eobuwie
Super i to wystarczy wszystko się broni samo po otwarciu paczki

Odpowiedź od Eobuwie
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Moje doświadczenie z reklamacją było bardzo nieprzyjemne i budzi spore wątpliwości co do rzetelności obsługi. Składając reklamację, nie zaznaczałam żadnego konkretnego żądania – tymczasem przy odbiorze okazało się, że jako „żądanie klienta” została wpisana naprawa. Pani z obsługi tłumaczyła, że to firma podejmuje taką decyzję, ale jednocześnie dokument wskazywał, że to rzekomo mój wybór. Coś tu wyraźnie się nie zgadza.
Dodatkowo podczas następnej wizyty kupiłam buty i spotkała mnie kolejna nieprzyjemna sytuacja. Na kartonie widniała inna cena niż na samym bucie. Gdy zwróciłam na to uwagę i chciałam zapłacić cenę z buta, usłyszałam, że to „inna para/model”. Co więcej, pracownica przy mnie zaczęła usuwać metki promocyjne i sprawdzać inne egzemplarze, jakby próbując upewnić się, czy nigdzie nie ma niższej ceny. Ostatecznie buty zostały sprzedane po wyższej cenie.
Cała sytuacja sprawia wrażenie braku przejrzystości i uczciwości wobec klienta. Zdecydowanie nie wrócę i nie polecam.

Odpowiedź od Eobuwie
Kupić online szybko , ale dokonać zwrotu produktu który błędnie spakowali to już trzeba sie nagimnastykować.

Odpowiedź od Eobuwie
Zrobione zamówienie na dużą kwotę i przesyłka płatna, zwrot płatny. Słabo. Kiedyś to było darmowe. Zła zmiana.

Odpowiedź od Eobuwie
Brak darmowej dostawy mimo zamówienia za ponad 300zł, błędna rozmiarówka, brak możliwości darmowego zwrotu w ccc (w sklepie nie widzą zamówienia) oraz brak darmowych zwrotów przez paczkomat.

Odpowiedź od Eobuwie
Nigdy nie miałam problemów ż zamówieniami czy zwrotami, natomiast proces reklamacji to koszmar. Odrzucili reklamację produktu, który ewidentnie miał wadę ukrytą, zaakceptowali dopiero po odwołaniu. 2 tygodnie po zadeklarowanym terminie zwrotu środków dalej próbuję je odzyskać, kontakt z usługą klienta to dramat, a pieniędzy jak nie było tak nie ma.

Odpowiedź od Eobuwie
Zamówienie bez zarzutów Komunikacja ok szybka dostawa

Odpowiedź od Eobuwie
Platforma bardzo się zmieniła, na gorsze, bardzo długi czas oczekiwania na zwrot, kontakt tylko z czatbotem, droga wysyłka, ZWROT PŁATNY!
Beznadzieja, ostatni raz kupowałam
Edit. Nie ma czego wyjaśniać. Zwrot jest płatny a oddanie pieniędzy za zakupy wstrzymujecie przez 14 dni. UX waszej strony internetowej sprawia, że znalezienie numeru tel na infolinię jest niemożliwe, i to nie jest przydadek. Nie wiem od jakiegoś limitu jest darmowa wysyłka ale ja za swoją warta ponad 200 zł płaciłam.

Odpowiedź od Eobuwie
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam odpowiedzi, dlaczego zamówienie dotarło niekompletne!