Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Patrząc na 921 recenzji, większość recenzentów była dość zadowolona z ogólnego doświadczenia. Klienci często chwalą szybką realizację zamówień i dostawę, podkreślając, że produkty docierają szybko i są dobrze zapakowane. Wielu konsumentów uważa, że obuwie jest zgodne z opisem i ich oczekiwaniami, a szczegółowe opisy produktów ułatwiają podjęcie decyzji zakupowej. Jednak niektórzy klienci byli niezadowoleni z trudności w kontakcie z obsługą klienta, zwłaszcza z przeciążoną infolinią. Wiele osób zgłaszało problemy ze zwrotami pieniędzy, które trwały znacznie dłużej niż deklarowano, a także z otrzymywaniem pomylonych lub uszkodzonych produktów. Dodatkowo, niektórzy recenzenci krytykowali doliczanie kosztów przesyłki i potrącanie ich w przypadku zwrotu, a także jakość obuwia, które rozklejało się po krótkim czasie użytkowania.

O czym najczęściej mówią ludzie

Product

Klienci konsekwentnie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z produktami, często wyrażając rozczarowanie z... Zobacz więcej

Order

Ludzie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z zamówieniami, przy czym wielu konsumentów wyraża frustrację... Zobacz więcej

Delivery service

Recenzenci wspominają niejednoznaczne opinie na temat usługi dostawy, z wieloma skargami na długie czasy... Zobacz więcej

Customer communications

Recenzenci podkreślają negatywne aspekty kontaktu, wskazując na trudności w dodzwonieniu się na infolinię... Zobacz więcej

Refund

Klienci zgłaszają frustrację i niezadowolenie z procesu zwrotu środków, często czekając na nie tygodniami, a... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Doliczanie do zakupu kosztu przesyłki i oczywiście potrącanie kwoty za przesyłkę w przypadku zwrotu. Nowość godna nagrody dla pomyslodawcy. Bardzo niekorzystna zmiana. Tym bardziej że na Allegro, prop... Zobacz więcej

ok - szybka dostawa ale koszty to ich trochę ponosi- zamówiłam 2 pary butów za 1000 zł - zapłaciłam za przesyłkę, oddałam jedną parę za 500zł (druga została) i dalej płacę za zwrot :P

Obuwie dotarło szybko, ale buty nie są tak miękkie jak jest w opisie. Mąż nie może chodzić bo ociera nogi. Jak na crocsy to trochę dziwne.

Edit: Zamówienie złożone 21 grudnia, dotarło do sklepu 14 stycznia. Trzy pary butów - jedna bez opakowania, drugie opakowanie uszkodzone i buty brudne. Wina po stronie dostawcy. Daję trzy gwiazdki -... Zobacz więcej

2,9

Średnia

3 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Obsluga klienta to jakas porazka…

Obsluga klienta to jakas porazka powinna sie nazywac obsluga formulek kopiuj wklej tylko aby odpisac.
Jak to mozliwe w dziejszych czasach, firma tzn obsluga klienta nie jest w stanie odpowiedziec kiedy zamowienie dotrze i sprawdzic jego statusu? Po wymianie kilku wiadomosci kompletnie bez checi pomocy, dopiero odezwala sie nieanonimowa Pani, ktora wykazala chec pomocy - za co dziekuje. Chociaz dalej nie wiem gdzie moje zamowienie jest i prawdopodobnie bede musiala 2 x jechac do punktu odbioru i tracic czas
Dzielenie zamowien bez powiadomienia klienta przed tym faktem i ustalanie 3 dni na odbior to jakas kompletna abstrakcja. Brak jakiegokolwiek linku do sledzenia co jest z paczka, kolejny minus
Popsuliscie sie i to bardzo...
Do tej pory zero problemow zarowno przy moich czy rodziny zamowieniach. Chyba czas zmienic platforme zakupowa

7 maja 2026

Szanowna Klientko,

celem wyjaśnienia sprawy, prosimy o kontakt mailowy z nami pod adresem opinie@modivo.com.

Czekam na zwrot 3tyd

Czekam na zwrot 3tyd. Pieniędzy za buty konsultanci nic nie wiedzą motają się wypowiedziach i mówią żeby czekać
Jakiś skandal

19 kwietnia 2026

Fatalne doswiadczenie

Fatalne doswiadczenie zamówiłam buty w rozmiarze 39 dostałam 38 a koszty przesyłki w obie strony na mnie. Naciąganie ludzi i zero kontaktu

5 maja 2026

Zespół eobuwie

Niestety moje doświadczenie z…

Niestety moje doświadczenie z eobuwie.pl było bardzo rozczarowujące i po tej sytuacji na pewno już nie wrócę do zakupów w tym sklepie.

Otrzymałam buty Puma w stanie, który absolutnie nie powinien zostać wysłany jako nowy towar. Pudełko było mocno uszkodzone, buty wyglądały na przymierzane, a dodatkowo znalazłam na nich włosy. Całość sprawiała wrażenie zwrotu po innym kliencie bez odpowiedniej kontroli jakości.

Sam zwrot również przebiegał bardzo źle. Mimo przyjęcia zwrotu, wystawienia korekty faktury i przesłania numeru konta, przez kilka dni otrzymywałam wyłącznie sprzeczne informacje i ogólne odpowiedzi typu „2–5 dni”, „do 14 dni” czy „niezwłocznie”. Na maile często nie odpowiadano, mimo wcześniejszych zapewnień konsultantów.

Dopiero po kilku telefonach i stanowczym kontakcie udało się uzyskać konkretną informację o przelewie. Pieniądze finalnie zostały zwrócone, ale cała sytuacja kosztowała mnie bardzo dużo nerwów i czasu.

Szkoda, bo od dużego sklepu oczekuje się znacznie lepszej jakości obsługi klienta i kontroli wysyłanego towaru.

23 kwietnia 2026

PŁATNY ZWROT OD 26.03.2026

Gdybym wcześniej wiedziała, że mimo kupna butów za niecałe 300 zł trzeba zapłacić 10 zł za przesyłkę, a następnie chcąc zwrócić towar potrącają kolejne 10 zł za zwrot (TAK, PŁATNE ZWROTY OD 26 MARCA 2026) i wychodzę na tym wątpliwym biznesie 20 zł w plecy (w przeciwieństwie do zalando lounge nie zwracają kosztów wysyłki, a jeszcze kradną kolejne 10 zł) to nie zdecydowałabym się na zakup, szczerze odradzam ten złodziejski sklep :)

6 maja 2026

dziękujemy za opinię.

Przykro nam, że zakupy nie spełniły Pani oczekiwań. Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że oferujemy darmową dostawę do salonów stacjonarnych eobuwie oraz CCC, a zwrot zamówienia również można zrealizować bezpłatnie w salonie.

Zespół eobuwie

Najgorszy sklep internetowy w jakim…

Najgorszy sklep internetowy w jakim robiłam zakupy. Jeśl8 interesuje Was moja opinia i nieprzyjemna sytuacja proszę o kontakt telefoniczny , moje pròby takie kontaktu to również złe doświadczenie.

29 kwietnia 2026

Opinia na +

Intuicyjna strona zamówień, szybka wysyłka, bez pomyłek, bezproblemowy zwrot.

Szanowna Klientko,

Jesteśmy wdzięczni za wysoką ocenę!

Zespół eobuwie

Super i to wystarczy wszystko się broni…

Super i to wystarczy wszystko się broni samo po otwarciu paczki

1 maja 2026

Szanowny Kliencie,

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Zapraszamy do kolejnego zakupu w naszym sklepie.

Zespół eobuwie

Nie polecam zakupów w tym sklepie

Nie polecam zakupów w tym sklepie. Moje doświadczenie z reklamacją było bardzo nieprzyjemne i budzi spore wątpliwości co do rzetelności obsługi. Składając reklamację, nie zaznaczałam żadnego konkretnego żądania – tymczasem przy odbiorze okazało się, że jako „żądanie klienta” została wpisana naprawa. Pani z obsługi tłumaczyła, że to firma podejmuje taką decyzję, ale jednocześnie dokument wskazywał, że to rzekomo mój wybór. Coś tu wyraźnie się nie zgadza.
Dodatkowo podczas następnej wizyty kupiłam buty i spotkała mnie kolejna nieprzyjemna sytuacja. Na kartonie widniała inna cena niż na samym bucie. Gdy zwróciłam na to uwagę i chciałam zapłacić cenę z buta, usłyszałam, że to „inna para/model”. Co więcej, pracownica przy mnie zaczęła usuwać metki promocyjne i sprawdzać inne egzemplarze, jakby próbując upewnić się, czy nigdzie nie ma niższej ceny. Ostatecznie buty zostały sprzedane po wyższej cenie.
Cała sytuacja sprawia wrażenie braku przejrzystości i uczciwości wobec klienta. Zdecydowanie nie wrócę i nie polecam.

30 kwietnia 2026

Szanowna Klientko,

celem weryfikacji powstałych zdarzeń, prosimy o kontakt pod adresem opinie@modivo.com.

Szybko

Szybko, zgodnie z zamówieniem. Polecam

22 kwietnia 2026

Szanowna Klientko,

bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek :)

Kupić online szybko

Kupić online szybko , ale dokonać zwrotu produktu który błędnie spakowali to już trzeba sie nagimnastykować.

29 kwietnia 2026

Szanowny Kliencie,

przykro nam, że doszło do takiej sytuacji. Prosimy o kontakt z nami pod adresem opinie@modivo.com, abyśmy mogli dokładnie zweryfikować zaistniałe zdarzenie oraz na jakie problemy został Pan narażony przy zwrocie.

Zespół eobuwie

Zła zmiana - przesyłki i zwroty płatne

Zrobione zamówienie na dużą kwotę i przesyłka płatna, zwrot płatny. Słabo. Kiedyś to było darmowe. Zła zmiana.

Szanowna Klientko,

dziękujemy za podzielenie się Pani spostrzeżeniami.

Prosimy pamiętać, że odbiór zamówienia w sklepie eobuwie i CCC, tak samo jak i zwrot we wskazanych miejscach pozostaje darmowy.

Zespół eobuwie

Brak darmowej dostawy mimo zamówienia…

Brak darmowej dostawy mimo zamówienia za ponad 300zł, błędna rozmiarówka, brak możliwości darmowego zwrotu w ccc (w sklepie nie widzą zamówienia) oraz brak darmowych zwrotów przez paczkomat.

Szanowny Kliencie,

dziękujemy za podzielenie się opinią.

Informujemy, że dostawa zamówień online jest zawsze płatna, natomiast bezpłatny odbiór dostępny jest w sklepach eobuwie i CCC. Zwroty przez paczkomat są płatne.
W celu weryfikacji kwestii rozmiarówki oraz braku możliwości zwrotu w sklepie CCC prosimy o kontakt z naszym zespołem pod adresem opinie@modivo.com.

Zespół eobuwie

Nie zwracają pieniędzy za reklamację

Nigdy nie miałam problemów ż zamówieniami czy zwrotami, natomiast proces reklamacji to koszmar. Odrzucili reklamację produktu, który ewidentnie miał wadę ukrytą, zaakceptowali dopiero po odwołaniu. 2 tygodnie po zadeklarowanym terminie zwrotu środków dalej próbuję je odzyskać, kontakt z usługą klienta to dramat, a pieniędzy jak nie było tak nie ma.

Szanowna Klientko,

przykro nam, że doszło do takiej sytuacji. Prosimy o kontakt z nami pod adresem opinie@modivo.com wskazując numer zamówienia, bądź reklamacji. Zweryfikujemy powstałe zdarzenie.

Platforma bardzo się zmieniła

Platforma bardzo się zmieniła, na gorsze, bardzo długi czas oczekiwania na zwrot, kontakt tylko z czatbotem, droga wysyłka, ZWROT PŁATNY!
Beznadzieja, ostatni raz kupowałam

Edit. Nie ma czego wyjaśniać. Zwrot jest płatny a oddanie pieniędzy za zakupy wstrzymujecie przez 14 dni. UX waszej strony internetowej sprawia, że znalezienie numeru tel na infolinię jest niemożliwe, i to nie jest przydadek. Nie wiem od jakiegoś limitu jest darmowa wysyłka ale ja za swoją warta ponad 200 zł płaciłam.

Zespół eobuwie

Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam…

Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam odpowiedzi, dlaczego zamówienie dotarło niekompletne!

21 kwietnia 2026