Energii Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Att som 61 åring vara i bättre form än någonsin är i sig unikt - allt tack vara Energii Reformer. Jag har aldrig tyckt motion var fantastikt men Energii Reformer har ändrat det. Man bokar när det pas... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Great client service ! After a busy workday, I had not noticed I was taken off the waiting list for a training, so completely forgot to go. Normally you get charged if you don't cancel in time, but th... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg havde meldt mig til et reformer hold i fredags kl. 6, men instruktøren dukkede aldrig op. Det er virkelig frustrerende at stået så tidligt op, for så bare stå og vente der. Det havde virkelig være... Zobacz więcej

1. Studio pilatesu
  2. również w kategorii:
  3. Ćwiczenia fitness
  4. Klub fitness
  5. Trener osobisty
  6. Zajęcia z kształtowania ciała

Napisane przez firmę

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

338 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 84% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 206

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Effektiv træning - trygt sted at komme!

Trygt sted at komme og træne, fine træningsfaciliteter, gode opmærksomme undervisere. Meget tilfreds indtil videre. Stor ros til supporten på mail - hurtige, venlige og løser effektivt eventuelle problemer.

Kære Neelam.
Tusind tak for de søde ord. Vi er naturligvis glade for, at du nyder at træne med os, og at du oplever vores centre som både trygge, fine og med opmærksomme og dygtige instruktører.
Vi sætter stor pris på din feed-back, og skulle der opstå andet, er du altid velkommen til igen at kontakte os på kundeservice.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er en meget glad kunde hos Energii…

Jeg er en meget glad kunde hos Energii som er blevet imødekommet hver gang jeg har haft brug for at ændre i mit abonnement ifb med graviditet og udsættelse af forudbetalt abonnement ifb med knæoperationer som følge af skiskade. Derudover elsker jeg at træne lokalt og med faste trænere som kender mit navn og ved hvornår jeg har brug for ekstra push eller skal rettes til teknisk.

Kære sophie.
Tusind tak for de søde ord. Vi bliver stolte og glade. Det er dejligt at du oplever flexibilitet med dit medlemskab - det er præcis det vi ønsker for vores medlemmer. Så skriv endelig igen, hvis vi kan være behjælpelige med ændringer, og ellers vil vi bare glæde os til at se dig i vores centre, til endnu mere god træning.
Mange hilsner Energii

Oceniono na 1 z 5

Jeg har været medlem hos Energii siden…Kunde siden 2023 – stigende fokus på profit frem for medlemsoplevelse

Jeg har været medlem hos Energii siden 2023, og over årene har jeg desværre oplevet en tydelig ændring i virksomhedens prioriteringer. Fokus virker i højere grad rettet mod profitmaksimering end mod medlemmernes oplevelse og komfort – blandt andet ved at presse flere og flere Reformer Pilates-maskiner ind i de enkelte lokaler (særligt tydeligt på Frederiksberg-centret), hvilket går ud over pladsen og trænings­oplevelsen.

Derudover oplever jeg gentagne problemer med deres check-in-system. Der er ofte fejl eller opdateringer, som gør det svært at tjekke korrekt ind – og hvis systemet ikke registrerer ens fremmøde, får man en bøde, selvom man faktisk er mødt op.

Det mest alvorlige eksempel er dog fra for nylig: Jeg opsagde mit medlemskab med udløb den 31. juli 2026. Alligevel blev der i september trukket 698 kr. fra min konto. Jeg kontaktede Energii og forventede naturligvis at få beløbet refunderet, men har ikke modtaget nogen forklaring på, hvorfor pengene overhovedet blev trukket. Havde jeg ikke selv opdaget den uretmæssige trækning, havde jeg aldrig fået pengene tilbage.

Samlet set efterlader dette et indtryk af manglende gennemsigtighed og respekt for kunderne, og jeg kan derfor ikke anbefale Energii baseret på mine seneste erfaringer.

Kære medlem.
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som ikke lever op til det, vi ønsker at tilbyde vores medlemmer. Vi tager din feedback om både faciliteterne, tjek ind og den generelle oplevelse seriøst, da det er vigtigt for os, at vores centre er indbydende og fungerer, som de skal. Vi vender derfor din feedback med den ansvarlige i det konkrete center. Vi er ærgerlige over at du oplever at vi maksimerer på profit på bekostning af komfort, men vores intention med flere vogne, er rent faktisk et ønske om at minimere ventelister, så endnu flere medlemmer får mulighed for at træne med os.

I forhold til dit medlemskab vil vi naturligvis meget gerne rette fejlen, hvis du er blevet tilknyttet et forkert medlemskab. Da din anmeldelse er anonym, har vi dog ikke mulighed for at identificere dig eller finde de konkrete oplysninger i vores system. Vi vil derfor bede dig kontakte vores kundeservice, så vi kan finde din sag, undersøge hvad der er sket og naturligvis få rettet fejlen. Vi håber, du vil kontakte os, så vi får mulighed for at hjælpe dig videre.
Med venlig hilsen Energii

Oceniono na 5 z 5

Et imødekommende og vanedannende koncept

Et imødekommende koncept: Appetitligt og funktionelt arrangeret, behagelige, dygtige og inspirerende undervisere som gang på gang får hårde men effektive 50 min til at flyve afsted samtidig med, at tankerne er 100 % forankret i udførelsen.
Mail respons er altid proaktivt og derfor er helhedsintrykket utroligt positivt og meget vanedannende 🤩 Eneste minus er 60 min parkering i området.

9 września 2026

Kære Anna,

Wauw, sikke en fantastisk anmeldelse – tusind tak! 💚

Det gør os usigelig glade at læse, hvordan du oplever vores timer, undervisere og kundeservice. Det er præcis den følelse af nærvær og kvalitet, vi kæmper for hver eneste dag!

Tak for den ærlige feedback om parkeringen i området – det tager vi med os! Vi er bare uendeligt taknemmelige for, at du er en del af Energii, og vi glæder os allerede til at svede igennem med dig på næste hold! 🤩✨

Super fed oplevelse

Jeg prøvede energii, på deres reformer hold i Køge med undervisning af instruktør Inna.
Selvom det ikke var den rigtige sportsform for mig, har jeg kun positivt at melde tilbage, super fine og rene rammer og en virkelig god og inkluderende instruktør. Jeg kan kun anbefale at man prøver det af.

5 sierpnia 2026

Kære Laus,

Tusind tak for de skønne ord! 💚

Det betyder alt for os, at du havde en dejlig oplevelse og følte dig godt taget imod af Inna. Selvom reformer ikke var dit match denne gang, var det en fornøjelse at have dig med.
Du er altid velkommen igen!😊🤞

Oceniono na 5 z 5

hurtig svartid og fuldt ud tilfreds med…

hurtig svartid og fuldt ud tilfreds med håndtering af min forespørgsel

8 września 2026

Kære Stinne.
Tusind tak for de rosende ord. Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe dig godt videre. Skulle der opstå flere spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Rigtig god træning - de bedste hilsner Energii

Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste træning og virkelig god…

Verdens bedste træning og virkelig god energi. Søde og dygtige instruktører. Har været kunde i 10 år snart og bliver aldrig træt af Energii!!!

4 września 2026

Kære Lis.
Tusind tak for de søde ord, vi er oprigtigt glade og stolte.

Manglende svar

Bor i Køge, har et medlemskab til mor/barn. De aflyste deres første træning med konceptet. Ingen årsag til aflysningen. Har skrevet en mail til dem angående hvordan man som medlem skal forholde sig til at ens hold aflyses men det ikke muligt at booke holdet på andre dage, der ikke muligt at besøge andre centre i nærområdet når man skal have baby med.

Ingen tilbagemelding.
Betaler for træning som jeg ikke kan bruge. Håber på en forklaring.

2 września 2026

Kære Sarah.
Tak for din henvendelse – og først og fremmest beklager vi rigtig meget, at du ikke har modtaget svar på din tidligere mail. Vi har faktisk svaret dig, men vi beklager naturligvis hvis mailen ikke er nået frem til dig.

Vi forstår virkelig godt din frustration. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende at betale for et medlemskab, når det hold, du har mulighed for at benytte, bliver aflyst – særligt når man har en lille baby med og derfor ikke nødvendigvis har mulighed for bare at tage til et andet center eller finde et andet hold.

Vi kan samtidig glædeligt fortælle, at mor/baby-holdet fremover ikke bliver aflyst, så du kan være tryg ved, at du kan benytte den træning, du har meldt dig til.

Derudover tilbyder vi også mor/baby-træning i Roskilde to gange om ugen, hvis det på et tidspunkt passer dig bedre eller giver dig lidt flere muligheder.

Vi beklager endnu en gang både aflysningen og især, at du ikke har modtaget vores tidligere svar. Vi håber, at ovenstående giver lidt mere klarhed og tryghed omkring dit medlemskab fremover.

Oceniono na 1 z 5

Hævet penge uden tilmeldt medlemskab

Jeg har trænet ved Energii i næsten to år, men brugte ikke rigtig mit medlemskab længere og ville gerne prøve noget nyt. Jeg opsagde derfor mit medlemskab den 10. juni og modtog samme dag en skriftlig bekræftelse fra Energii på, at mit medlemskab var opsagt pr. 31.07.2026.

Pludselig 1 september er jeg blevet opkrævet 698 kr, selvom mit medlemskab har været afsluttet siden 31. juli, og jeg ikke har tegnet et nyt eller gjort noget.

Jeg synes det er utrygt at man pludselig kan blive tilmeldt og hævet penge, især fordi det er mange penge for mig som studerende ud af det blå. Hvor jeg nu skal afvente svar og bruge tid på dette.

Jeg kan se flere har samme oplevelse og undrer mig hvis der er sket en fejl at man ikke selv har opdaget det og rakt ud til folk asap, kan se en allerede blev trukket i august for lign oplevelse men mindre beløb, så undrer mig meget

1 września 2026

Kære Sofie.
Vi har svaret dig på mail, og forsøgt at række ud pr. tlf.
Vi beklager naturligvis ulejligheden.

Not great first impression

I was quite excited to see a new Pilates studio opening in Lyngby, but my experience was not great.

First the website didn’t work, I could not sign up for a trial class. And there is no number to call, so I had to email them. I did not get the reply in time, so I decided to go down to the studio and sign up in person.

When I arrived, there was no receptionist. I waited for around 15min before a girl showed up. She also could not figure out the trial class and the system, and we spent some time proving that I was not trying to cheat the system. After some time, they decided to add me to the class.

Then I was asked if I have gloves. I just assumed that for a trial class, there will be gloves for borrowing, but the only option was to buy a new pair for 200kr. I said they could consider having gloves for borrowing so it’s easier for people to try it out, then I was blamed for not reading the website closely.

In the end I just had to leave the studio without trying it out and honestly don’t feel like ever trying out Energii…

3 września 2026

Kære Olivia.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er virkelig kede af at høre om dit besøg i Lyngby. Det lyder som en frustrerende oplevelse fra start til slut, og vi beklager meget at det har efterladt dig med et dårligt indtryk af Energii. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give – og slet ikke når man kommer med forventningen om at skulle prøve noget nyt af.

Vi beklager både, at hjemmesiden ikke fungerede, at du ikke fik svar på din mail i tide, og at du ved ankomsten måtte vente og oplevede, at der ikke var styr på din prøvetime. Det er heller ikke den måde, vi ønsker at møde nye medlemmer på.

I forhold til handskerne så gør vi meget ud af at informere om, at handsker og sokker er obligatoriske, og at vi ikke tilbyder lånehandsker, men at man altid er velkommen til at medbringe egne handsker, også handsker som ikke nødvendigvis er lavet til reformer. Handsker og sokker er et spørgsmål om sikkerhed og hygiejne. Vi er dog ærgerlige over at denne information ikke har været tydelig nok, så du oplever at møde op uden handsker.

Vi tager din feedback til os, og den er værdifuld for os, fordi den peger på nogle ting, vi skal være bedre til.

Vi vil meget gerne have mulighed for at give dig en helt anden oplevelse, så hvis du har lyst til at give os en chance mere, er du meget velkommen til at række ud til vores kundeservice. Her vil vi med glæde tilbyde dig 3 nye klip som kompensation, så du kan prøve Energii under nogle helt andre og forhåbentlig langt bedre omstændigheder.

Oceniono na 1 z 5

Opsagt medlemskab - bliver alligevel opkrævet

Jeg opsagde mit medlemskab den 29 juni, og modtog dagen efter en skriftlig bekræftelse på at mit medlemskab var opsagt pr. 31.07.26.

Nu er der blevet hævet 698kr. på mit kort, selvom det er opsagt mit medlemskab og har en skriftlig bekræftelse.

Jeg havde forventet at mit medlemskab var opsagt - kan nu se at jeg står med et nyt medlemskab som jeg aldrig selv har tilmeldt mig.

Jeg syntes det er under al kritik at man bliver opkrævet for noget man har opsagt samt har en skriftlig bekræftelse på.

Kan derfor ikke anbefale energii.

2 września 2026

Kære Victoria.
Vi beklager meget, men der har været en systemfejl, som nu er rettet. Vi har naturligvis slettet medlemskabet, og beløbet du har betalt for meget er refunderet til din konto. Vi har også svaret på din mil, og desuden forsøgt at række ud pr. tlf.
Vi må endnu engang beklager fejlen.

Oceniono na 1 z 5

Opsagt medlemskab – alligevel opkrævet 698 kr. for et nyt medlemskab, jeg aldrig har tilmeldt mig

Jeg opsagde mit medlemskab hos Energii den 4. juni 2026. Samme dag modtog jeg en mail fra Energii med emnet "Kontrakt opsigelse", hvor de skriftligt bekræftede min opsigelse og skrev:

"Dit medlemskab forbliver aktivt indtil 31-07-2026, hvorefter det automatisk ophører."

Jeg havde derfor en klar forventning om, at mit medlemskab var afsluttet efter den 31. juli.

Den 1. september opdager jeg så, at Energii har trukket 698 kr. fra mit kort. På min profil kan jeg samtidig se, at jeg står med et nyt medlemskab til 349 kr./md., som jeg ikke har tilmeldt mig, genaktiveret eller accepteret.

Jeg har ikke modtaget nogen information om, at min opsigelse ville medføre, at jeg automatisk blev tilmeldt et nyt medlemskab, og jeg har heller ikke modtaget en bekræftelse på, at jeg skulle have oprettet det.

Det er mildest talt ikke tilfredsstillende, at man kan opsige sit medlemskab, få en skriftlig bekræftelse på, at det ophører, og derefter flere måneder senere opdage, at man alligevel er blevet oprettet på et nyt medlemskab og opkrævet 698 kr.

1 września 2026

Hej Cathrine.
Vi beklager meget, og som har vi har snakket om i telefonen skyldtes dette en meget beklagelig fejl i systemet. Vi har som aftalt slettet medlemskabet, og tilbagebetalt det beløb du fejlagtigt var blevet opkrævet. Da vi ikke efterfølgende har hørt yderligere, er vi af den opfattelse at du er tilfreds med denne løsning.
De bedste hilsner Energii ❤️

Helt fantastiske Support-medarbejdere

Helt fantastiske Support-medarbejdere, fuld af forståelse og empati. I øvrigt nogle dygtige, motiverende og skønne instruktører.

28 sierpnia 2026

Kære AC,

Hvor er det bare en skøn besked at få! Tusind tak. 💚💚💚

Dejligt, at vores instruktører har formået at smitte dig med energi og motivation – vi sørger for, at din skønne ros lander direkte hos dem!

Vi er så taknemmelige for at have dig med i fællesskabet og glæder os allerede til næste gang, vi ses!

De varmeste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Venlig og hurtig customer service :)

Venlig og hurtig customer service :)

19 sierpnia 2026

Kære Ida,

Tusind tak for de søde ord!💚
Det varmer rigtig meget at høre, at du har haft en god og hurtig oplevelse med vores kundeservice.
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!😊

De varmeste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Meget hurtig og sød besvarelse af en…

Meget hurtig og sød besvarelse af en henvendelse samt en tjeneste der gjorde mig glad.

20 sierpnia 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!💚💚💚
Det varmer helt ind i hjertet at høre, at du fik en god oplevelse med vores kundeservice. Vi elsker at kunne sprede lidt ekstra glæde, og vi står altid klar til at hjælpe dig igen!

Tidspunkter

Jeg synes at det er ærgerligt at der ikke er hold, de fleste lokationer, i tidsrummet 11-14:/

18 sierpnia 2026

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse og for dit konstruktive input! 💚

Vi er rigtig kede af at høre, at holdplanen midt på dagen ikke matcher dine ønsker. Vi vil så gerne tilbyde hold, der passer bedst muligt ind i vores medlemmers hverdag, og feedback som din er guld værd for os, når vi planlægger holdplaner

Du er altid mere end velkommen til at række ud til vores kundeservice på info@energii.dk, med dine specifikke ønsker og forslag til ændringer. Vi lytter altid gerne, og vi tager dit ønske om hold i tidsrummet 11-14 direkte med videre til vores holdkoordinatorer!😊

Oceniono na 5 z 5

De var meget hurtig til at svære og…

De var meget hurtig til at svære og hjælpe

14 sierpnia 2026

Kære Sophia,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 💚

Det varmer helt vildt at høre, at du fik så hurtig og god hjælp. Vores kundeservice sidder altid klar til at gøre hverdagen lidt nemmere for vores medlemmer.

Du er altid velkommen til at række ud igen, hvis du skulle få brug for os en anden gang!😊

Oceniono na 5 z 5

Meget søde og hjælpsomme.

Meget søde og hjælpsomme.
Tusind tak.☺️

10 sierpnia 2026

Kære Lisanne,

Wauw, tusind tak skal du have! ☺️💚

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået god og sød hjælp hos os. Det betyder alt for os at vide, at du føler dig godt taget imod!

Rigtig god dag og god træning! 🙌✨

Med venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

I went to the studio on Bredgade

I went to the studio on Bredgade. They instructors are lovely and talented and the Pilates is well done. Highly recommend

12 sierpnia 2026

Dear Susan,

Wow, thank you so much! 💚

We are so thrilled to hear that you enjoyed the class and felt so well taken care of by our team at Bredgade.🙏
Our instructors will be over the moon to read this!

See you soon for another great workout! 🙌✨

Best regards
Energii

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej