ENDU  Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben ontzettend tevreden! De pakken zijn van uitstekende kwaliteit en zien er geweldig uit. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Je krijgt topkwaliteit, uitstekende service en een eerlijke pr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Mooie kleding en vooral mooie kwaliteit voor de prijs! De t shirts zijn ook super! Goede ervaring met de klantenservice die vriendelijk is en ook nog eens snel reageert. Ik blijf klant!!

Oceniono na 5 z 5

One of the best Service. Great Quality and a better Design. I recomend to everbory to buy the Windbreaker jacket.

Oceniono na 5 z 5

I start using this brand around November 2025 and since the first order I’m more than satisfied with their products ,I have more than 4 sets and t-shirts and the quality and the look are perfect ,I lo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

ENDU is smart luxury wear for men — where minimal design meets functionality and comfort. We create elevated essentials that look refined and feel effortless, built from premium technical fabrics that move with you and last over time. Our goal is simple: to make quality clothing accessible. Pieces that feel high-end, without the price tag that usually comes with it. Every detail — from the stitching to the structure — is designed with purpose. Clean lines, timeless silhouettes, and a fit that speaks for itself. We believe in simplicity done well. No loud logos, no overhyped drops — just well-crafted menswear that you’ll actually want to wear, every day. Smart. Minimal. Comfortable. Luxury wear — without breaking the bank.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 109

Napisz recenzję

Klantenservice en kleding

Enorm vriendelijk klantenservice ze helpen je met alles beantwoorden je vragen reageren snel kleding tip top wat je verwacht krijg je past op maat kwaliteit is top!

13 października 2025

Odpowiedź od ENDU

Goedendag! Ik hoop dat alles goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en de kwaliteit van onze kleding.

We doen altijd ons best om elke klant vriendelijk, snel en persoonlijk te helpen, dus het is geweldig om te weten dat u dat ook zo heeft ervaren.

Ook fijn om te horen dat de kleding perfect op maat past en aan uw verwachtingen voldoet — dat maakt ons echt blij!

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in ENDU, en we hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Team ENDU

Klantenservice TOP!

In tegenstelling tot veel webshops is de klantenservice van ENDU erg professioneel en snel met reageren. Ik had een fout gemaakt met bestellen maar deze hebben ze heel snel en keurig opgelost na telefonisch contact te hebben gehad. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt. Kwaliteit is ook goed! Al met al zeer tevreden.

10 października 2025

Hoi Jordy,

Goedendag! Ik hoop dat alles goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en voor het delen van uw positieve ervaring met ons. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven.

We zijn erg blij te horen dat ons klantenserviceteam u snel en professioneel heeft kunnen helpen en dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Het bieden van efficiënte service en het waarborgen van klanttevredenheid behoren tot onze hoogste prioriteiten.

Het is geweldig om te weten dat uw ervaring met ENDU zo positief is geweest. Nogmaals dank voor uw vertrouwen — we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Team ENDU

Super kwaliteit windstopper…

Super kwaliteit windstopper binnengekregen mooie kleur en goede kwaliteit erg makkelijk te combineren op andere kleding!

3 października 2025

Hoi Freek,

Ik hoop dat alles goed met u gaat, en hartelijk dank voor uw vriendelijke review.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw windstopper — zowel over de kwaliteit en de kleur, als over hoe gemakkelijk deze te combineren is met andere kleding. Het is geweldig om te weten dat het product volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Uw positieve feedback betekent heel veel voor ons en motiveert ons team om hoogwaardige producten en uitstekende service te blijven leveren.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in ENDU.

Oceniono na 5 z 5

Kleding is zeer goed en kwalitatief

Kleding is zeer goed, super goede kwaliteit en netjes, ik heb ondertussen alles wat zij verkopen in alle kleuren. Echt top kleding en verder niks om op aan te merken.

30 września 2025

Odpowiedź od ENDU

Hoi, goedendag, en hartelijk dank voor uw prachtige feedback.

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ENDU te delen. Het is een groot genoegen om te horen dat u zo tevreden bent met onze kleding — en dat u ze zelfs in elke kleur bezit! Dat betekent heel veel voor ons.

Uw vriendelijke woorden over de kwaliteit en zorg van onze producten stellen wij zeer op prijs. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk aan de verwachtingen van onze klanten voldoet, en het is geweldig om te horen dat u zo tevreden bent.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen en voortdurende steun — klanten zoals u inspireren ons om elke dag beter te worden.

Oceniono na 5 z 5

Kleding is super goede prijs…

Kleding is super goede prijs kwaliteitsverhouding.

29 września 2025

Hoi Jason,

Goedendag, ik hoop dat alles goed met je gaat!

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden — we zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding van onze kleding. Je feedback betekent veel voor ons en motiveert ons team om geweldige producten te blijven leveren tegen een eerlijke prijs.

We waarderen je steun enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU!

Hartelijke groet,

Super snel geholpen

Super snel geholpen, 5 Sterre klantenservice, geen onnodige vragen ze helpen je gelijk, kom zeker terug hier❤️

20 września 2025

Hoi Haroun,

Goedendag, ik hoop dat alles goed met je gaat!

Hartelijk dank voor je geweldige review — we waarderen je lieve woorden enorm! Het doet ons echt plezier om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Onze klanten snel helpen en het proces zo eenvoudig mogelijk maken, is precies waar we naar streven.

Je 5-sterrenfeedback betekent heel veel voor ons team, en we kijken ernaar uit je snel weer terug te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet,

Wees niet bang!

9/10 keer ben ik argawanend over dit soort sites. Zelf ben ik al die dropship/ecom sites zat, maar gaf ik ENDUCLO toch een kans.

Hoewel ik toch erg voorzichtig ben met dit soort sites heb ik er toch voor gekozen om het een kans te geven, maar wel met KLARNA voor het geval dat..

Ik kan niet meer zeggen dan dat het goed geregeld is, producten zijn van topkwaliteit. Ik raad iedereen aan om een maatje groter te bestellen voor meer comfort en een betere fit.

Ben ook niet echt van de reviews, maar bij deze wil ik iedereen vertellen dat ik onder de indruk ben van hoe deze mannen ENDU vorm hebben gegeven.

Mocht de eigenaar van ENDU dit lezen, stuur mij een bericht als jullie nieuwe items hebben aub!

Top kleding, netjes geregeld en goede kwaliteit/prijs verhouding!!!

Groeten,
O.D.Y

30 lipca 2025

Hoi Ody,

Goedendag, en hartelijk dank voor uw vriendelijke en zorgvuldige bericht.

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ENDU te delen. Het betekent veel voor ons dat u, ondanks uw begrijpelijke voorzichtigheid met online winkels, ons toch een kans heeft gegeven — en we zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit van onze producten als onze service.

Uw opmerkingen over de maatvoering en de algehele ervaring zijn zeer waardevol en helpen ons om ons aanbod en onze dienstverlening verder te verbeteren.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor het feit dat u deel uitmaakt van de ENDU-community. We kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw van dienst te mogen zijn.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej