Ik ben ontzettend tevreden! De pakken zijn van uitstekende kwaliteit en zien er geweldig uit. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Je krijgt topkwaliteit, uitstekende service en een eerlijke pr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie kleding en vooral mooie kwaliteit voor de prijs! De t shirts zijn ook super! Goede ervaring met de klantenservice die vriendelijk is en ook nog eens snel reageert. Ik blijf klant!!
One of the best Service. Great Quality and a better Design. I recomend to everbory to buy the Windbreaker jacket.
I start using this brand around November 2025 and since the first order I’m more than satisfied with their products ,I have more than 4 sets and t-shirts and the quality and the look are perfect ,I lo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
ENDU is smart luxury wear for men — where minimal design meets functionality and comfort. We create elevated essentials that look refined and feel effortless, built from premium technical fabrics that move with you and last over time. Our goal is simple: to make quality clothing accessible. Pieces that feel high-end, without the price tag that usually comes with it. Every detail — from the stitching to the structure — is designed with purpose. Clean lines, timeless silhouettes, and a fit that speaks for itself. We believe in simplicity done well. No loud logos, no overhyped drops — just well-crafted menswear that you’ll actually want to wear, every day. Smart. Minimal. Comfortable. Luxury wear — without breaking the bank.
Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kleren binnen gehad. Helaas was de fitting niet zoals verwacht (hier kan endu niks aan doen). Echter is mijn pakket sinds 3-12-2025 al terug bij ENDU in het magazijn en is mijn retour nogsteeds niet verwerkt. Hoor graag wanneer ik een terugbetaling kan verwachten.

Odpowiedź od ENDU
Deze week een polo gekocht als sinterklaas kado, super moori en snelle levering.

Odpowiedź od ENDU
Hoodie van ENDU gisteren binnen gehad, pasvorm is perfect.

Odpowiedź od ENDU
Vriend van school had het merk ENDU, had zelf een bodywarmer daarvan aan. Paar dingen besteld via de website en ben verkocht. ENDU krijg je waar voor je geld.

Odpowiedź od ENDU
Kleding terug gestuurd en vlug een mail ter bevestiging gekregen, daarna nw kleren besteld en de twee dgn erna al ontvangen,
Het geld vd retour heb ik nog niet terug

Odpowiedź od ENDU
Snelle levering, fijne stof maar de ritsen gaan wel snel stuk 2 pakken besteld en een bodywarmer. Bij de pakken zijn de zakritsen al kapot na 2 weken 2 x gedragen

Odpowiedź od ENDU
Diverse keren via Social media deze site voorbij zien komen. Uiteindelijk de stap durven wagen om te bestellen. De hybrid suit besteld en het is echt precies als op de foto’s en de maat is perfect. Super kwaliteit! Snelle levering & chique verpakt. Ik weet alweer een kerstkado🤗

Odpowiedź od ENDU
Heb een longsleeve polo besteld, maar de kleur is compleet anders dan op de website. Beetje een tegenvaller

Odpowiedź od ENDU
Snelle levering. Tech suits zijn echt top heb 3 kleuren al mooie fit en stof is echt fijn.

Odpowiedź od ENDU
Mega blij met mijn nieuwe pakjes, bodywarmer en t-shirts!
Na veel filmpjes op Instagram gezien te hebben van dit merk toch zelf een bestelling gedaan. Onwijs blij met deze stijlvolle kleding.
Qua prijs dacht ik dat de kwaliteit wel zou meevallen, maar niks is minder waar!
Super blij ermee, top kwaliteit, snelle levering. Kortom… een nieuwe blije klant hebben jullie erbij.
Aangemeld voor de nieuwsbrief, dus ik wacht op de volgende lading! Blackfriday…?

Odpowiedź od ENDU
Eindelijk een kwaliteits polo gevonden voor een betaalbare prijs. Pasvorm is perfect zelfs na het wassen.

Odpowiedź od ENDU
Ik ben echt supertevreden over mijn bestelling bij deze kledingsite! De kwaliteit van de kleding is top, mooie stoffen, perfecte pasvorm en precies zoals op de foto’s. Je merkt gewoon dat er aandacht is besteed aan de afwerking.
De service was uitstekend: vriendelijk, behulpzaam en duidelijk in de communicatie. Mijn bestelling werd supersnel geleverd, netjes verpakt en helemaal compleet.
Wat ik ook fijn vond, is dat de website duidelijk en gebruiksvriendelijk is, waardoor bestellen heel makkelijk ging. En het voelt alsof ze écht om hun klanten geven, dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.
Kortom: aanrader! Ik bestel hier zeker vaker.

Odpowiedź od ENDU
Binnen een dag in huis, en prijs kwaliteit is top. Aanrader 👍🏼

Odpowiedź od ENDU
Sturen kleding niet op wacht al een week, ff kvk check doen ;). Ze sturen zogenaamd een mail met je kleding is onderweg. Zonder bevestiging van PostNl of een andere bezorgdienst.

Odpowiedź od ENDU
Kwaliteit van deze kleren voor deze prijs is bizar, dat zie je nergens meer. Voor een paar honderd euro hangt heel je kledingkast vol, echt blij met de aankopen die ik gedaan heb.

Odpowiedź od ENDU
Super goede kwaliteit voor een mooie prijs, echt super blij met de T-shirts en de tracksuit

Odpowiedź od ENDU
Nog nooit zo een slechte winkel meegemaakt ze geven aan voor 12uur besteld volgende dag in huis grooste onzin contact opgenomen geef aan volgende dag komt tie inmiddels 4dagen al verder grooste onzin site ever.

Wat een top bedrijf!
Mijn bestelling was niet goed geleverd door fout van DHL zelf, maar het is netjes opgelost door Endu zelf en een hele fijne en super snelle communicatie met Endu. Die meedenkt met oplossingen!
Echt een toppers oprecht!