Vi havde fået re-emaljeret vores badekar af emaljespecialisten og der havde åbenbart været en lille fejl i afsyringen som viste sig som en skade. Jack kom med det samme og uden diskussion og re-emalje... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har netop afsluttet et fint samarbejde med Emaljespecialisten. Jack og Frank har malet mit badeværelse. Fliserne, klinkerne på gulvet, vægge, loft og rør, samt poleret mit gamle terazzogulv. Jeg er... Zobacz więcej
Hurtigt svar med tilbud på emaljering af vort badekar fra 1966. Fair pris. Jack kom til aftalt tid, og udførte et super arbejde. Vort badekar står som nyt og lyser op i vores nyrenoverede badeværelse... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt blev leveret til aftalt tid og pris. Super og behagelig samarbejde.
Hos emaljespecialisten er vi specialiseret i bæredygtig renovering, så du kan forvandle det gamle og slidte uden en omkostelig og langsomelig udskiftning til nyt. Vi laver overfladebehandlinger. Herunder ny emaljebelægning på badekar og vaske. Derudover re-designer vi terrazzogulve. flisegulve samt trægulve. Kontakt os og få et tilbud.
Helgesvej 13 (Stuen), 2000, Frederiksberg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Det er virkelig en positiv overraskende oplevelse. Badekarret er blevet særdeles flot, meget mere end vi turde håbe på. Rigtig god information og forberedelse på selve løsningen af opgaven. Pris, tidspunkt og aftaler overholdt til stor tilfredshed. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Har lige fået ny emalje på gammelt meget slidt badekar. Virkelig flot udført og håndværkeren tog også lige og gav fliserne over badekarret en tur, så de nu også står glansfulde igen. Pålidelig og til tiden, i alt en virkelig god oplevelse med et flot resultat.

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Super flot resultat og god kommunikation undervejs :)

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Superflot arbejde. Veludført.Seriøst og professionelt Team, som bestemt kan anbefales. Glæder os over vores “nye” badekar og op-poleret terrazzogulv, som huset er født med i 1952.
Super flot resultat. God rådgivning. Der blev passet på og ryddet op.
Fint arbejde af Jack som lagde emalje på væg klinker.
Frank gjorde et fantastisk job med epoxy på gulvet.
Perfektionist er han.
Stor fornøjelse og en varm anbefaling herfra.

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Super professionelt arbejde, og til tiden. Fra trist rusten gult badekar til funklende nyt. God investering og prof. Service

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Emaljespecialisten har lige været hos mig. Mit gamle badekar fra 1954 så herrens ud! Men, det er nu fixet af dem. Det ser fantastisk ud nu! Som nyt. Ikke blot badekarret fik en tur men, det gjorde fliserne også – uden ekstrabetaling.
Serviceniveauet var ualmindeligt højt. Yderst venlig og kapabel håndværker. Hvor er jeg glad for, at jeg valgte dem. Nu mangler jeg blot at male vægge over fliser og loft, så har jeg et så godt som nyt badeværelse. DEJLIGT!
Og – man kom til tiden: Præcist.
Jeg kan bestemt anbefale firmaet.

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Kan absolut anbefale Emaljespecialisten :-) Vores 60-70 år gamle badeværelse er blevet som nyt deres besøg her i Haslev!

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Kan absolut anbefale Emaljespecialisten. Hurtig svar på henvendelse. Kom til aftalt tid. Flot og veludført arbejde. Fornuftig pris. I det hele taget god kommunikation i hel processen.

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Vi stod mellem valget om, at rive et gammelt badeværelse ned eller forsøge med at ændre fliser og gulv. Og hvor er jeg glad for at vi gjorde det! Det har fuldstændig ændret rummet - der står som nyt og rent og har været en kæmpe besparelse. Er så glad for at vi ikke smed gode materialer ud. Kan kun anbefale at komme i gang med det samme!

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Fantastisk stykke arbejde! Virkelig flinke! Er godt tilfreds med forvandlingen af mit slidte badekar. Det ser så godt som nyt ud :D

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Meget professionelt arbejde udført af dygtig og behagelig medarbejder.
Mit badekar står som nyt. Det er mega flot

Kære Jack og Frank
Tak for meget veludført arbejde:) Vi er superglade for både det "
nye" badekar og det “nye” epoxy gulv.
Og tak for at holde alle aftaler og jeres omhyggelighed!

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Rigtig god oplevelse! Flot resultat og der blev ryddet pænt op efter sig.

I’m so happy!
Super proffesionelt og fantastisk flot udført.
Mester kom til tiden og gjorde et fantastisk arbejde med vores gamle badekar fra 50’erne. Nu funkler det som nyt!
At vi så helst skal vente 3-7 dage med at tage det i brug er kun en gevinst for klimaregnskabet!
De allerbedste anbefalinger herfra
Charlotte Nielsen

Odpowiedź od Emaljespecialisten
Emaljespecialisten var behagelig og effektiv, og vores badekar blev som nyt!