Godt arbejde
Jeg er meget tilfreds med reparationen af en stor, dyb rustplet i badekarret. Det er ikke til at se, hvor hullet var. Godt arbejde og fin service.

Odpowiedź od Badekarsmaler
Hos badekarmaler har vi mange års erfaring med emaljering af badekar, fliser, brusekabiner mm. Vi tilføjer en ny flot, jævn, holdbar og glansfuld overflade som holder i mange år frem! Et billigt alternativ til at skifte ud. Det er billigere og hurtigere med en re-emaljering.
Taastrup Hovedgade 132, 2630, Taastrup, Dania

Odpowiedź od Badekarsmaler
Genialt - vi er så tilfredse - så I får 5 stjerne herfra og vil anbefale jer til alle vi kender, der vil male deres badeværelse i stedet for at banke det hele ned :)
mvh Betina

Odpowiedź od Badekarsmaler
Ankom til tiden og resultatet levede 100% op til forventningen. Yderst behagelig medarbejder.

Odpowiedź od Badekarsmaler
Ankom til aftalte tid. Yderst sympatisk håndværker, der arbejdede koncentreret 5½ time. Vi er fuldt tilfredse med resultatet ... som et helt nyt badekar!

Odpowiedź od Badekarsmaler
Professional, fast, nice finishes and charming people

Odpowiedź od Badekarsmaler
Det er flot arbejde de udfører. Kan anbefales.

Odpowiedź od Badekarsmaler
Hos Jack og Blake oplevede jeg yderst behagelig, grundig og professionel vejledning under hele forløbet, godt håndværk, højt serviceniveau og en super opfølgning. Mit badekar stråler!

Odpowiedź od Badekarsmaler
Ikke kun supert arbeid til tiden, men også hyggelig og inspirerende samarbeidspartner. En herjet kjøkkenvasken og slitent badekar ble som nye👍

Odpowiedź od Badekarsmaler
Seriøs planlægning og rigtig godt håndværk