Milvino Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Puden er købt med…

Puden er købt med tilbagebetalingsgaranti men den eksisterer ikke - har henvendt mig adskillige gange og får en sludder for en sladder. Det er ikke en seriøs virksomhed……

28 czerwca 2026

Hej,

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse.

Vi vil dog gerne præcisere, at det desværre ikke stemmer overens med det faktiske forløb. Vi har besvaret alle dine henvendelser løbende og tilbudt flere forskellige løsninger. Vores kundeservice har været i dialog med dig gennem hele forløbet.

Vores 30 dages tilfredshedsgaranti gælder naturligvis fortsat, og vi hjælper gerne alle vores kunder med den løsning, der passer bedst til deres situation.

Hvis du fortsat ønsker hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på support@milvino.com. Vi står klar til at hjælpe.

Oceniono na 3 z 5

Varen var meget længe om at blive leveret

De hæver pengene med det samme, og jeg troede faktisk, jeg var blevet snydt, da der gik længe inden varen blev leveret. Men den kom. Kvaliteten er nogenlunde.

11 czerwca 2026

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse.

Vi beklager den lange leveringstid. I en kort periode oplevede vi desværre forsinkelser hos vores fragtpartner, hvilket medførte længere leveringstid for nogle ordrer. Denne situation er nu løst.

Vi er glade for at høre, at din pude er kommet frem, og vi sætter pris på din ærlige feedback om produktet. Din mening er vigtig for os og hjælper os med løbende at forbedre både vores produkter og service.

Tak fordi du valgte Milvino.

Fup og fidus

Jeg har bestilt en ergonomisk nakkepude. Pengene er trukket, men varen er stadig ikke modtaget, og der er noget, der lugter langt væk af svindel. Googler man Milvino på nettet, dukker "firmaet" ikke op, så hold jer langt væk fra at købe noget der!

2 maja 2026

Hej,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Vi vil gerne understrege, at Milvino er en reel virksomhed, og at alle ordrer bliver afsendt. I en kort periode oplevede vi desværre forsinkelser hos vores fragtpartner, hvilket påvirkede leveringstiden for nogle kunder. Denne situation er nu løst, og de berørte kunder har modtaget deres pakker.

Hvis du endnu ikke har modtaget din ordre, vil vi meget gerne undersøge sagen for dig. Kontakt os venligst med dit ordrenummer på support@milvino.com, så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Vi håber, at vi får mulighed for at rette op på din oplevelse.

Svindel og humbug

Har bestilt to ergonomiske nakkepuder. Har aldrig modtaget dem og firmaet skriver ikke tilbage.
Svindel og humbug !!!!!!

13 maja 2026

Hej,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og den oplevelse, du har haft.

Milvino er en seriøs virksomhed, og vi sender alle bestillinger til vores kunder. Hvis du endnu ikke har modtaget din ordre eller ikke har fået svar fra os, vil vi meget gerne undersøge sagen hurtigst muligt.

Kontakt os venligst på support@milvino.com med dit ordrenummer eller den e-mailadresse, der blev brugt ved bestillingen, så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Vi håber, at du vil give os mulighed for at løse sagen.

Milvino

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej