1. Meble biurowe

Napisane przez firmę

NordiskComfort er skabt med én mission: at give dig den støtte og komfort, din krop fortjener. Vi kombinerer skandinavisk design med ergonomisk innovation for at udvikle produkter, der gør en reel forskel i din hverdag. Vores siddepuder er designet til at aflaste ryg, hofter og haleben, så du kan sidde længere uden smerter. Med materialer af høj kvalitet, herunder trykaflastende memory foam og åndbare tekstiler, sikrer vi en optimal siddeoplevelse. Og med vores 100-dages tilfredshedsgaranti kan du prøve produkterne uden risiko. NordiskComfort – hvor velvære møder funktionelt design.

4,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og meget behagelig siddepude

Fantastisk og behagelig siddepude, som har givet mig en meget bedre siddekomfort. Udover at bruge den på kontoret, så er den også perfekt til min bil og har givet mig en langt større køreglæde.

12 marca 2025

Hej Joan,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at siddepuden har forbedret din siddekomfort – både på kontoret og i bilen. Vi er glade for, at den har været med til at give dig en bedre oplevelse i hverdagen.

Hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Bedste siddepude til pengene!

Jeg bestilte siddepuden da jeg sidder meget ned i forbindelse med studie. Den har levet helt op til forventningerne. Den blev sendt afsted samme dag jeg bestilte. Rigtig tilfreds!

26 lutego 2025

Hej Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at puden lever op til dine forventninger, og at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering. Vi håber, at den fortsat gør dine studiedage mere behagelige!

Oceniono na 5 z 5

Alt i orden. Hurtig ekspedition.

Puden blev sendt samme dag, som jeg afgav ordren.
Puden er som beskrevet og jeg er allerede meget glad for den.

Kære Ea Mai,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du både er tilfreds med vores hurtige levering og selve puden. Det betyder meget for os, at du allerede oplever glæde ved at bruge den.

Oceniono na 2 z 5

Pude er svag og falde samme

Pude er svag og falde samme. Jeg har en anden pude som koster noget mere, man er betydeligt bedre

Kære Frederik,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at puden ikke lever op til dine forventninger. Vores pude er designet med høj kvalitet memory foam, der tilpasser sig din krop og giver støtte over længere tid.

Hvis du oplever, at den falder sammen hurtigere end forventet, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os på info@nordiskcomfort.com, så vi kan finde en løsning, der passer dig bedst.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig tilfreds med siddepuden!

Jeg arbejder mange timer foran computeren og har ofte døjet med smerter i lænden. Efter at have brugt denne siddepude i et par uger, kan jeg virkelig mærke en forskel! Den giver god støtte, og jeg sidder meget mere behageligt i længere tid. Kan klart anbefales!

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at siddepuden har gjort en positiv forskel for dig, og at du oplever bedre støtte og komfort i din hverdag.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at du fortsat får glæde af puden!

Oceniono na 5 z 5

Levede helt op til mine forventninger

Nemt at finde rundt på hjemmesiden, fornuftigt pris og hurtigt levering - kvaliteten levede helt op til mine forventninger! : )

13 lutego 2025

Hej Andreas

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside, priser og levering – og ikke mindst at kvaliteten levede op til dine forventninger.

Vi håber at se dig igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering!
Bestilte siddepuden, fordi jeg arbejder meget hjemme og får ofte ondt i min lænd og ryg. Puden giver mig virkelig god støtte og gør det mere behageligt at sidde ned i længere tid. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En varm anbefaling herfra!

11 lutego 2025

Hej Sophie

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at puden gør en forskel for din ryg og lænd – især når du sidder i længere tid. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at både produkt og levering levede op til forventningerne.

Tak fordi du valgte NordiskComfort!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har for en uge siden

Jeg har for en uge siden, modtaget min siddepude fra Nordiskcomfort. Den har allerede lindret smerter som jeg har haft de sidste 5 år! Anbefaler alle at investere i en pude fra Nordiskcomfort, gør noget godt for dig selv.

10 lutego 2025

Hej Gabriel,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at vores pude allerede har hjulpet dig efter så mange års smerter. Vi er glade for, at du har fået en god oplevelse, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Genialt produkt

Sidder 10 timer på kontoret og har døjet ekstremt meget med min nedre ryg. Derfor måtte jeg prøve produktet, og jeg må ærligt indrømme, at jeg er positivt overrasket.
Det er godt ramt - 5 stjerner fra mig.

13 lutego 2025

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at vores produkt har gjort en forskel for din ryg i løbet af de lange arbejdsdage.

Hvis du nogensinde får brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak fordi du valgte NordiskComfort.

Virkelig god siddepude

Virkelig et lækkert produkt! Jeg arbejder selv på kontor fra 8-16 og sidder ned det meste af dagen. Siddepuden har virkelig hjulpet med, at lindre min smerte i lænden og halebenet. Der var hurtig levering og god kundeservice, whats not to like.

11 lutego 2025

Hej Christoffer

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at siddepuden har gjort en forskel i din hverdag og hjulpet med at lindre smerterne. Komfort er afgørende – især når man sidder ned hele dagen! Og dejligt at du også er tilfreds med levering og kundeservice. Tak fordi du valgte NordiskComfort!

Sebastian / NordiskComfort

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej