Ik heb gisteren (zondag) een combi microgolfoven besteld en deze was in voorraad. Ik bestel deze en wil deze zelf ophalen in hun winkel op maandag. Dit gaat allemaal heel vlot. Vandaag, maandag, zie... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Kwaliteits(inbouw)koelkast besteld die nergens anders op voorraad was. Prijs was prima en service uitstekend. We werden van elke stap per email op de hoogte gesteld. Koelkast werd de volgende dag al g... Zobacz więcej
Snelle levering, toestel tot in de keuken gebracht (heb installatie zelf gedaan -zoals afgesproken) Een minpunt: er zit handleiding bij in het italiaans,spaans,portugees en pools, waar ik in west eur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Als ik 6 sterren kon geven dan waren het er 6 geworden, dit bedrijf is zijn sterren meer dan waard. We hebben toestellen besteld die niet voorradig waren, en voor een bepaalde tijd moesten geleverd wo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep AGD
- Firma elektroniczna
- Sklep RTV
- Sklep z lodówkami
- Sklep z pralkami i suszarkami
- Hurtownia sprzętu AGD
Napisane przez firmę
Electromania.be is een volledig Belgisch familiebedrijf en één van de grootste onafhankelijke internetwinkels van België, nu ook met toonzaal. Maandelijks ontvangt de website 80.000 unieke bezoekers, een aantal dat elke maand nog verder groeit. Het online aanbod van meer dan 15.000 referenties omvat alle recente modellen van alle belangrijke merken, en dit steeds aan een zeer gunstige prijs. In de showroom (450m²) kunt u terecht om de meest verkochte toestellen per productcategorie te ontdekken. Meer dan 1000 referenties zijn direct leverbaar uit het magazijn Sint-Niklaas en 10.000 uit het Centraal Magazijn. Al onze producten komen van de officiële Belgische importeurs en distributeurs. Hierdoor kunt u steeds rekenen op uitstekende dienst naverkoop.
Dane kontaktowe
Lindenstraat 76, 9100, Sint-Niklaas, Belgia
- +32 3 765 18 08
- info@electromania.be
- electromania.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Goede en snelle service
Duidelijke communicatie levering.
Snelle levering.

Heel tevreden
Prijs, kwaliteit. Snelle en correcte aflevering. Duidelijke communicatie.

Odpowiedź od Electromania
Goede prijs kwaliteit snelle levering
Goede prijs kwaliteit. Snelle levering van de combi microgolfoven. Goede communicatie van de levering via E-Mail.

5 sterren vanwege de scherpe prijzen
5 sterren vanwege de scherpe prijzen, snelle levering en een leuke verrassing die was meegeleverd, heel attent.

Odpowiedź od Electromania
Beste prijs en snelle levering
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht op de website en de beste prijs. Goede levering en sneller dan gedacht.

Odpowiedź od Electromania
Goed product en snel geleverd
Goed product en snel geleverd.
Wel iets duurder dan een andere leverancier

Odpowiedź od Electromania
Zeer correcte levering en mooi op…
Zeer correcte levering en mooi op afspraak
Super goed

Odpowiedź od Electromania
Goede prijs voor het artikel en…
Goede prijs voor het artikel en correcte levering volgens belofte. Dus heel goed.

Super service
Super service, scherpe prijzen en heel vlotte comunicatie! Ook de levering met Dynalogic was heel professioneel. Ik kende electromania niet en was wat op mijn hoede, maar dit bleek volstrekt onterecht. Aanrader.

Odpowiedź od Electromania
pakket werd goed afgeleverd op verkeerd…
pakket werd goed afgeleverd op verkeerd adres weliswaar maar daar konden jullie niets aan doen.

Topservice
Topservice! Heel vriendelijke man die het wasmachine leverde en nog heeft proberen helpen bij de aansluiting. De aansluiting van onze kraan bleek kapot te zijn dus hij kon het niet oplossen maar hij heeft zeker zijn best gedaan.

Odpowiedź od Electromania
snelle levering afstandbediening novy dampkap
snelle levering, goede prijs

Panasonic broodbakmachine.
Apparaat was beschadigd bij transport.
Binnen de 3 dagen hadden we een nieuwe machine.
Perfecte service!

Odpowiedź od Electromania
Goede informatie over het product en geleverd binnen 24 uur. Het product voldoet gehee aan de verwachtingen. Zee een voudige, nuttige gebruiksaanwijzing.
Goede info over het product en de levertijd.

SUPERRRRR VRIENDELIJKE CHAUFFEUR!!
SUPERRRRR VRIENDELIJKE CHAUFFEUR!!
HEEFT MIJN ZWARE PAKKET BINNENGEBRACHT
LEUKE MAN!! GA ZO DOOR!!!
Vlugge levering.
Vlugge levering.
Heel mooi aanbod, sterk verminderde prijs wegens beschadigde verpakking
Mooie kookplaat, prima prijs, supersnelle levering!
Doświadczenie Trustpilot