Electromania Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Ik heb gisteren (zondag) een combi microgolfoven besteld en deze was in voorraad. Ik bestel deze en wil deze zelf ophalen in hun winkel op maandag. Dit gaat allemaal heel vlot. Vandaag, maandag, zie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kwaliteits(inbouw)koelkast besteld die nergens anders op voorraad was. Prijs was prima en service uitstekend. We werden van elke stap per email op de hoogte gesteld. Koelkast werd de volgende dag al g... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering, toestel tot in de keuken gebracht (heb installatie zelf gedaan -zoals afgesproken) Een minpunt: er zit handleiding bij in het italiaans,spaans,portugees en pools, waar ik in west eur... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Als ik 6 sterren kon geven dan waren het er 6 geworden, dit bedrijf is zijn sterren meer dan waard. We hebben toestellen besteld die niet voorradig waren, en voor een bepaalde tijd moesten geleverd wo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep AGD
  2. Firma elektroniczna
  3. Sklep RTV
  4. Sklep z lodówkami
  5. Sklep z pralkami i suszarkami
  6. Hurtownia sprzętu AGD

Napisane przez firmę

Electromania.be is een volledig Belgisch familiebedrijf en één van de grootste onafhankelijke internetwinkels van België, nu ook met toonzaal. Maandelijks ontvangt de website 80.000 unieke bezoekers, een aantal dat elke maand nog verder groeit. Het online aanbod van meer dan 15.000 referenties omvat alle recente modellen van alle belangrijke merken, en dit steeds aan een zeer gunstige prijs. In de showroom (450m²) kunt u terecht om de meest verkochte toestellen per productcategorie te ontdekken. Meer dan 1000 referenties zijn direct leverbaar uit het magazijn Sint-Niklaas en 10.000 uit het Centraal Magazijn. Al onze producten komen van de officiële Belgische importeurs en distributeurs. Hierdoor kunt u steeds rekenen op uitstekende dienst naverkoop.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Perfecte service

Snelle levering zoals beloofd. Ook na levering snelle na-verkoop service voor de oplossing van een vermeend probleem dat er eigenlijk geen was.

30 sierpnia 2023

Dag Willem,

Bedankt voor uw beoordeling via dit platform!

Fijn om te horen dat je tevreden was, bedankt voor de mooie woorden!

Oceniono na 3 z 5

Ik heb gisteren een nieuwe vaatwasser…

Ik heb gisteren een nieuwe vaatwasser gekocht en toen ik hem opende, ontdekte ik dat de slangen waren geïnstalleerd en sporen van water vertoonden vanuit de kuip en vanaf de achterkant, alsof ze een beetje waren gebruikt. Ik heb een nieuwe vaatwasser besteld en betaald voor de nieuwe, Vervolgens heb ik contact opgenomen met de leverancier en hij vertelde mij dat dit normaal is omdat elke nieuwe vaatwasser geïnspecteerd en getest moet worden en er watersporen in kunnen achterblijven.

Beste,

Bedankt voor uw bericht.

Elke vaatwasser die de deur uitgaat die kan sporen van water bevatten. Alle vaatwassers (alsook wasmachines) die de fabriek uitgaan die worden nog een laatste keer getest. Daardoor kan het dus zijn dat uw nieuwe toestel (vaatwasser, wasmachine, ...) sporen van water bevat. U mag er zeker van zijn dat dit toestel dan perfect de testen heeft doorstaan en dit is zeker een nieuw apparaat hoor :-)

Mocht u uw beoordeling enigszins willen wijzigen dan zien we dit graag!

Anders veel plezier met je nieuwe toestel!

Oceniono na 2 z 5

uitpak service

Het zou handig zijn als het pakket wordt uitgepakt en neergezet

Beste Wim,

Bedankt voor uw beoordeling van onze winkel via dit platform!

Het toestel dat u besteld heeft is geleverd via BOL.COM.

Op onze winkelpagina staat dat wij alle toestellen uitleveren via drempelservice. Bijkomend ontvangt u ook via mail een bericht met onze voorwaarden (heeft u deze niet gezien? misschien in de spamfolder? )

Enkel via onze eigen site kan u opteren voor installatie, Full Service.

We hopen dat je veel plezier mag beleven aan je nieuwe toestel en danken u nogmaals voor het vertrouwen!

Fijne dag nog!

Perfecte service

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling!

Goed product , scherpe prijs ,

Goed product ( magnetron oven)
Oude magnetron kan worden ingeleverd.
Scherpe prijs
Correcte communicatie met dit bedrijf.

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling!

Uitstekende koopervaring.

Grote keuze aan topproducten aan zeer competitieve prijzen. Vlotte on-line bestelling en afhandeling via de overzichtelijke website. Ook bijzonder tevreden over het bestelde product (Braun stoomgenerator). Uitstekende koopervaring.

19 lipca 2023

Extra service

Extra service, Heel tevreden en vriendelijke mensen.

13 lipca 2023

Oceniono na 5 z 5

Geen bureaucratie maar persoonlijke service

Perfecte service, snel en persoonlijk contact.
Door een fout op de site / communicatiefout tussen Bol.com en Electromania verschilde ik even van mening met E over de levertijd. Door E is dit uitgezocht en ben ik al snel in persoonlijke emails in het gelijk gesteld.

11 lipca 2023

Oceniono na 5 z 5

Vlotte en correcte levering van onze combi-oven

Electromania had ons voorkeursmodel toen op voorraad (ondanks schaarste in de aanvoer vanuit fabriek). Deze kon snel besteld en geleverd worden. In ons geval was Zld ook niet heel ver verwijderd van Gent.

25 listopada 2022

Goedkoopste van de streek

Goedkoopste van de streek, snel antwoord op al uw vragen en een goede service

25 czerwca 2023

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan, levertijd is oké. Kortom erg tevreden

5 czerwca 2023

Stipt

Keurig op tijd afgeleverd. Communicatie zeer correct.

1 czerwca 2023

Dag Marco,

Oceniono na 4 z 5

Goede levering

Goede levering, correct bedrijf.

31 maja 2023

Dag Jens,

Supersnelle levering

Supersnelle levering! Doe zo voort!

5 maja 2023

Beste Willy,

Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf

Op 30 Maart bestelling van bol.com geleverd; stofzuiger !

Na 2 dagen denk ik het word tijd om te dweilen dus ik wil de dweilfunctie aanzetten. Op dat moment kom ik tot de ontdekking dat het product wat ik hebt besteld en betaald niet het product is wat ik geleverd heb gekregen. Het is avond en op vertrek de volgende dag op vakantie.

Op 29 april maak ik een melding bij bol.com. Ze maken melding en geven aan dat het opgelost gaat worden omdat we nog voor de 30 dagen herroepingsrecht zitten. Maandag 1 mei breng ik hem meteen wacht met de pakketpost.

Afgelopen week, woensdag 3 mei, ontvang ik een mail van dit bedrijf. Om meerdere reden gaan ze niet akkoord met mijn retour. 1. Ik heb te laat gemeld, en 2 er zitten forse gebruikerssporen op. Dat eerste klopt niet ( kan bol.com ook bevestigen ) en het tweede klopt ook niet. Forse gebruikerssporen na 2x gebruik ?

Concreet heb ik dus nu veel geld betaald voor een product welke ik niet heb ontvangen. Ze hebben een goedkopere variant gestuurd en willen mij het nu in de schoenen schuiven.

Jammer dat ik nu met een jurist mijn gelijk moet gaan halen. Had voor een product met deze prijs meer verwacht, zeker ook omdat de dozen van alle deze stofzuigers op elkaar lijken, en ze dus gewoon misbruik maken van de onwetendheid van de klant.

3 maja 2023

Beste Roos,

Bedankt voor jouw beoordeling op dit platform!

Wat jammer om te lezen dat je onze service als slecht ervaart, je spreekt zelf over een slecht bedrijf.

Wij hebben nochtans alles gedaan zoals het hoort.

Aan dit verhaal kunnen wij helaas gee positief gevolg geven, wij wensen u toch nog een prettige dag.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej