4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en super oplevelse med…

Jeg har haft en super oplevelse med Jacob og hans team ifb. med salg af lejlighed.
De passede perfekt til min stil mht. hurtig respons når jeg kontaktede dem.
Alt er gået perfekt. Lejligheden som ikke var den nemmeste at sælge, klarede EDC trio.
Kun de bedste anbefalinger

22 kwietnia 2026
Logo Edctrio

Odpowiedź od Edctrio

Hej Lars,
Tusinde tak for de fine ord. Vi takker også for et rigtig godt samarbejde omkring salget af Jernbanegade.

Rigtig god weekend

Team EDC Trio

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og kompetent sagsbehandling.

Vi har i lang tid spekuleret på at sælge vores hus og derefter flytte i lejlighed på Tyvdalen i Randers.
På internettet så vi pludselig, at der var en lejlighed ledig, det ønskede sted.
Vi kontaktede hurtigt EDC Trio, Kristrup. Her blev vi skrevet op til lejligheden og fik aftalt tidspunkt for vurdering af vores hus.
Helt utroligt er vores hus solgt på under 14 dage.
Dette skyldes i særdeleshed en utrolig indsats af EDC Trio, Kristrup. Vi kan derfor give dem vores varmeste anbefalinger.

5 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Verdensklasse oplevelse med EDC TRIO /…

Verdensklasse oplevelse med EDC TRIO / Rene Kløve og Christian Christensen fik løftet opgaven fra A-Z mht hussalg. Virkelig anbefalelsesværdig og en salgs oplevelse, hvor jeg har følt der er blevet hjulpet igennem alle faser på en meget forstående, indlevende og professionel måde. Ubestridt en af de bedste salgs oplevelser jeg har haft nogensinde. Dem kan jeg varmt anbefale.

10 lutego 2026

En gang EDC Trio altid EDC Trio

Vi vil gerne benytte lejligheden til at give en stor tak til EDC Trio specielt Rene Kløve og Johanne Økseholdt for deres særdeles velprofessionelle ekspertise, iht salget af vores fantastiske villa på Skolevej i Nordbyen (Randers Nv) Vi havde haft huset til salg i et lille års tid uden held ved en anden lokal mægler, men da EDC Trio kom på banen, skete der absolut noget. Efter lidt justeringer hist og her, lykkedes det os, at få solgt. Også en stor tak til Tobias, som har været særdeles fleksibel hele vejen igennem salgsforløbet.
Bh. Tina og Per Haugaard 😊

11 lutego 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse med Jacob og Tobias – professionel og tryg salgsproces!

Jeg har for nylig solgt mit hus gennem Jacob og Tobias, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Fra første møde blev jeg mødt med ærlighed, engagement og ægte professionalisme. De formåede at skabe en tryg og overskuelig proces, hvor jeg hele tiden følte mig godt informeret og i trygge hænder.

Deres rådgivning var både realistisk og strategisk, og det var tydeligt, at de havde stort kendskab til markedet. Kommunikation var altid hurtig og klar, og intet spørgsmål var for småt.

Resultatet taler for sig selv – huset blev solgt hurtigt og til en pris, jeg er meget tilfreds med. Jeg kan varmt anbefale Jacob og Tobias til alle, der ønsker kompetent, engageret og tillidsfuld hjælp til salg af deres bolig.

Tusind tak for en fremragende indsats!

17 grudnia 2025

Samarbejde helt i særklasse

Jeg valgte EDC Trio efter et møde, hvor jeg fik et særdeles godt indtryk af firmaets måde at arbejde på.
Den efterfølgende proces har været helt igennem vellykket og professionel.
Jeg iler med min absolut bedste anbefaling!

4 listopada 2025

Stor ros til EDC Trio :)

Stor ros til EDC Trio :)
Vi er meget begejstret for den oplevelse vi har haft hos EDC Trio! Vi har følt os trygge og velinformeret i hele forløbet. Vi har oplevet at Danoe har været vores mand i rådgivning og strategi og altid lydhør for tanker og ideer.
Også en stor tak til Tobias og Johanne og til resten af EDC Trio som vi føler har arbejdet for vores salg. Mange tak :)

29 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Stor ros til hele teamet hos EDC trio!

Stor ros til hele teamet hos EDC trio!
Fra behagelig start med forståelse, sparring og god planlægning, til en god opfølgende proces i salgsperioden.
Man føler sig hørt og vigtig, på trods af alle de andre boliger som også skal sælges. Det kan virkelig betale sig at finde en mægler man matcher med og ikke bare den som giver højeste pris i vurderingen.
Vi skylder en særlig stor tak til Adam, som virkelig er en behagelig mægler som lytter og er god til at finde et match til boligen, han giver god feedback og kommer med gode forslag til hvordan begge parter bliver glade. Også en stor tak til Jacob, Tobias, René, Emil, Adisa, Rikke og alle de andre bag facaden som også ligger et kæmpe arbejde.
Varme anbefalinger over hele linjen
Kh Morten

15 lipca 2025

Stor ros til EDC Trio!

Vi er ovenud begejstret for den oplevelse vi har haft hos EDC Trio! Vi har købt og solgt en del gange, og efter et længere forløb hos anden mægler, oplevede vi en helt anden tilgang hos Trio. Vi har følt os trygge & velinformeret. Til forskel fra anden mægler, har vi oplevet at Trio har været ‘vores mand’ i rådgivning & forhandling -og ikke bare ønsket at få den hurtigste handel. Det har resulteret i at vi har fået en langt bedre handel.
En stor tak til Tobias & Jacob som vi til enhver tid vil bruge igen -& tak til resten af kontoret som vi føler har arbejdet for vores salg. Mange tak🙏🏼
Lourdes & Nicolai

7 kwietnia 2025

Solgt på 14 dag…

Edc Trio fik vores hus til salg efter anden mægler ikke fik det solgt på et år. Edc Trio solgte det på 14 dage! Så kan i ikke få solgt kan I roligt vælge Edc Trio.

Mvh. Mads og Tilde Sæbbi.

30 października 2024

Mine bedste anbefalinger

Da jeg i 2019 skulle flytte til Randers, bookede jeg en fremvisning af Nålemagervej 60, og det var Jacob Danoh, der stod for fremvisningen.
Jacob var behagelig under rundvisningen, og da jeg besluttede mig for at købe rækkehuset, var Jacob behjælpelig under alle trin i købet.
Samtidig var det tydeligt, at Jacob var sælgers mand.
Da jeg efter 5 år selv skulle sælge Nålemagervej 60, var jeg derfor ikke i tvivl om, at jeg gerne ville have Jacob til at stå for salget af rækkehuset. Både fordi jeg vidste, at han ville være min mand - men også fordi han samtidig er venlig og behjælpelig overfor køber.
Igennem hele forløbet har jeg følt mig vejledt og rådgivet af Jacob på bedste vis - selv i forbindelse med et køb af et andet hus.
Det skal vel også nævnes, at Jacob solgte mit rækkehus på første fremvisning :)
Jeg kan kun give Jacob mine bedste anbefalinger!

2 września 2024

Rigtig god oplevelse

En god, troværdig og professionel tilgang. Mæglerne lyttede til os som sælger, og tog notits af vores viden om vores hus og vejen, vi bor på.

Efter at have cyklet rundt mellem et par andre mæglerkæder også, som ikke havde haft held til at sælge vores hus, formåede EDC Trio på kun 3 måneder, at få solgt huset, og med kun et lille afslag. De har gjort det godt fra start til slut.

Vi har haft et godt samarbejde, og kan klart anbefale forretningen.

3 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

EDC Trio solgte vores lejlighed på…

EDC Trio solgte vores lejlighed på første fremvisning og til prisen. Vi er yders taknemlig for jeres profesionelle tilgang og samarbejde under hele processen . Jeg giver min varmeste anbefaling og fem stjerner til EDC Trio ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Solgt på første fremvisning efter 10 dage!

Et stort tak skal specielt lyde til Jacob og Adam fra Edc trio, som med stor succes solgte vores hus på 10 dage. Vi var enige om prisen fra start og deres ydelse er til stor tilfredshed for os. Adam søgte sågar efter eventuelle købs muligheder til os i ugevis, dog uden held, men som sagt, kæmpe anbefaling skal lyde til Jacob og co.

20 sierpnia 2023

Et rigtig flot arbejde⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Et rigtig flot arbejde, det lykkedes Jacob Danoh fra Edc Trio at sælge vores hus, samt at imødekomme vores forventninger om prisen og overtagelse mm. Han formåede at løse alle komplikationer uden problemer. Jeg vil til enhver tid anbefale edc trio som mægler, og specifikt Jacob Danoh for en fantastisk service og hjælp hele vejen igennem.det bliver 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 sierpnia 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skønt samarbejde med en gruppe, der komplimenterer hinanden godt. Altid venlige og direkte. Har haft til salg ved andre mæglere, som virkede “ ligeglade” så snart man var i Deres “bås”. Hos EDC Trio har vi følt, at vores salg har haft lige så stor betydning, som salg med større gevinst for mæglerne.
Ligeledes fik vi godt råd ift. låneomlægning, som betød, at vi kunne justere pris, så vi stadig var attraktive på markedet💪🏼😃Tak Jacob😁
Tusind tak for god rådgivning, smil og ikke mindst konstruktiv samarbejde.
Lotta og Helle

3 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Vi fik solgt vores hus gennem EDC Trio…

Vi fik solgt vores hus gennem EDC Trio på knap 1½ måned, og har gennem hele forløbet været super tilfredse med hele forløbet og deres åbne arme.
Mæglerne har stået til rådighed næsten hele døgnet rundt, og når vi havde spørgsmål var de super hurtige til at svare.
Vi har følt os rigtig godt behandlet og i trygge hænder.
Også en stor tak for super kompetent hjælp med alle aspekter af salget 😃
Vi ser frem til et fortsat samarbejde med EDC Trio i jagten på vores kommende bolig.

23 grudnia 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej