Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning Recenzje 32

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Oceniono na 1 z 5

Total usaiejøs reklamer med soldt eller gratis og så vil de ha penge få bilderne og så bliver man smit af der hjemmeside når man skiver det hold jer langt væk

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi vil rette en stor tak til teamet Nybolig Bjørn & Ankersen Vi har både købt og solgt gennem Nybolig. Processen har været god, vi har følt os set og hørt, kommunikationen har været klar og effek... Zobacz więcej

1. Agencja nieruchomości

Napisane przez firmę

Vi hjælper dig trygt i mål med dit boligkøb! Med en KøberRådgiver fra Nybolig Bjørn & Ankersen er du dækket i hele købsfasen. Som KøberRådgiver repræsenterer vi udelukkende dig som køber, og vi har derfor fuld fokus på, at du får de bedste vilkår i købet af din nye bolig uanset hvor i købsprocessen du er. Med mange års erfaring indenfor bolighandler ved vi, hvad der skal til for at gøre en god handel. Vi tilbyder generel rådgivning og sparring af den bolig, som du har fundet, prisforhandling, juridisk sagsbehandling, samt berigtigelse – kort sagt kan vi hjælpe dig fra a-z.

4,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Vi har været rigtig glade for…

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med vores ejendomsmægler. Der var styr på tingene fra start til slut, og personalet var både ordentlige, professionelle og meget behagelige at samarbejde med. De gjorde salgsprocessen tryg og overskuelig for os, og vi kan varmt anbefale dem til andre.

26 kwietnia 2026

Hej Anne,

Tak for jeres flotte anmeldelse og for den tillid, I har vist os gennem hele forløbet. Det glæder os meget at høre, at I har oplevet samarbejdet som både trygt og professionelt fra start til slut.

Tak fordi I vil anbefale os – det sætter vi stor pris på.

Mange hilsner

Tilfreds

Vi har købt hus gennem nybolig og vi har følt os trygge hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse med den tilgængelighed vi har mødt. Det har altid været muligt at få kontakt til mægler eller kontor hvis der har været spørgsmål eller andet.

Vi er blevet modtaget af en engageret ejendomsmægler som har været hurtig til at formidle kontakt mellem os og sælger både i forhold til spørgsmål, forhandling, købsaftale m.m

Bare en stor tak til Morten Bech for at hjælpe os godt i mål med vores første huskøb.

27 lutego 2026

Hej Line,

Mange tak for jeres positive anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at I har følt jer trygge gennem hele processen, og at I har oplevet en god tilgængelighed og professionel rådgivning undervejs – det sætter vi stor pris på.

Tillykke med jeres nye bolig.

Venlig, professionel og engageret

Nybolig Bjørn og Ankersen har solgt vores hus på få måneder. Vi har fået en utrolig venlig og professionel vejledning gennem hele processen. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til alle, der går med salgstanker. En særlig tak til Christian og Morten, som virkelig har gjort en ekstra indsats for at få salget i hus.

22 grudnia 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget, at I har været tilfredse med forløbet og salget.

Oceniono na 1 z 5

Virksomheden overtræder loven

Jeg er gentagne gange ufrivilligt blevet kontaktet med ulovlig markedsføring forklædt som brevpost. Jeg er registreret på Robinsonlisten, og virksomheden kan se frem til en politianmeldelse og bødeforlæg for hver gang de kontakter mig.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od Nybolig Bjørn & Ankersen - Køberrådgivning

Det er bestemt ikke vores intention at overtræde gældende lovgivning eller at kontakte personer, som er registreret på Robinsonlisten. Vi tager din henvendelse meget alvorligt og vil gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan sikre, at dette ikke sker igen.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail, 8901@nybolig.dk eller telefon med dine kontaktoplysninger, så vi kan identificere årsagen og få rettet op på eventuelle fejl i vores systemer.

Vi beklager ulejligheden og takker for, at du gør os opmærksomme på problemet.

Oceniono na 5 z 5

Vi vil rette en stor tak til teamet…

Vi vil rette en stor tak til teamet Nybolig Bjørn & Ankersen
Vi har både købt og solgt gennem Nybolig.
Processen har været god, vi har følt os set og hørt, kommunikationen har været klar og effektiv.
En særlig tak til Morten Bech, Christian Bjørn og Karina Kryger Foged.
Vi kan varmt anbefale Nybolig Bjørn & Ankersen Randers.
Mogens Bloch og Karen Mikkelsen

13 grudnia 2025

Professionelt Arbejde af Nybolig Bjørn og Ankersen

Det første møde havde vi med Nybolig Bjørn og Ankersen. Var da Kristian Bjørn kom og besøgte os på vores ejendom.
Kristian Bjørn kom god forberedt. Og havde styr på tingene.

Første gang vi besøgte B og A kontoret. Rejste der sig en mand der gik hen til os og sagde jeg hedder Morten Bech og jeg tror jeg kan sælge jeres fine ejendom.

Det viste sig at Morten var som Kristian Bjørn.
Høflig, venlig og meget professionel.
Samt meget optimistisk ang. salg af vores bolig.

De par gange Morten fremviste vores bolig var han hurtig med feed back .....
og orienterede grundigt om fremvisningen

Det tog Morten under 2 måneder at sælge vores ejendom hvor der har været købmand og pizaria på Byskellet 14.

Vi er meget taknemlig og glade for Kristian og Mortens fine arbejde.

Mvh Birthe og Kurt Duvald

12 grudnia 2025

Hej Kurt,

Tak for de rosende ord - vi er meget glade for at høre, I har været tilfredse med forløbet fra første møde indtil jeres bolig blev solgt.

Oceniono na 5 z 5

Godt samarbejde gennem hele salget

Rasmus vuderede huset og satte det til salg, han er super behagelig at arbejde sammen med.

Morten overtog salget og har været god til at informere om hvad der skete gennem hele salget og han arbejdede hårdt for at få salget igennem, han gav ikke op tros lidt bump på vejen.

Jeg har følt mig hørt og hjulpet, alle aftale er blevet overhold.

9 grudnia 2025

Hej Lene,

Tak for de fine ord og samarbejdet. Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med Rasmus og Morten.

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem positiv oplevelse

En helt igennem positiv oplevelse.
Stort engagement og ønske om at sikre det bedst mulige salg af vort hjem.

En speciel tak til Mathias, Anders og Thomas A.

De varmeste anbefalinger herfra.

7 października 2025

Hej Claus,

Tak for din positive anmeldelse, vi er glade for at det har været en god oplevelse.

Mange hilsner

Jeg fik min drømmebolig

Morten Bech og Nybolig har hjulpet mig med at få min drømmebolig. Morten var exceptionel i at rådgive, vejlede, undersøge, hjælpe, og opmuntre mig da jeg sad på den anden side af verden i USA, og på vej til Danmark. Nyboligs kundeservice er fremragende og Morten var altid tilgængelig da jeg havde brug for information eller vejledning. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt at det ikke handlede om mig og mine behov. Top karakter for kundeservice fra mig til Nybolig. Tak for at hjælpe mig med at gøre min drøm til en virkelighed.

4 listopada 2025

Hej Sif,

Tak for de rosende ord. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med din boligdrøm. :-)

Dedikeret og aktiv ejendomsmægler

En venlig, dedikeret, aktiv og lyttende ejendomsmægler har gjort sit arbejde godt. Vi fik hurtige og kompetente tilbagemeldinger, når vi havde brug for det.

24 października 2025

Hej Ole,

Tak for de rosende ord - vi er glade for at kunne hjælpe jer.

Morten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi oplevede Morten som meget oprigtig og lyttende. Han fandt hurtigt drømmehuset til os, som vi er blevet så glade for. Morten gjorde det til en enorm tryg oplevelse som førstegangskøber. Han har været nem at få fat på og har fulgt op på alt. Han har ydet en fantastisk service og vi kan varmt anbefale ham og Nybolig.

11 lipca 2025

Hej Camilla,

Tak for de rosende ord - vi er glade for at høre I har været tilfreds med forløbet hos os, og med vores kollega. :-)

Oceniono na 3 z 5

Mathias solgte vores hus

Mathias solgte vores hus, han er dygtig og gjorde en forskel. Rasmus har holdt os godt informeret. Vi anbefaler nybolig Bjørn og ankersen

1 września 2025

Hej Suleyman,

Tak for de fine ord. :-)

Oceniono na 4 z 5

Positiv og professionel holdindsats af…

Positiv og professionel holdindsats af hele holdet som på forskellig vis har været involveret i salget af vores hus. Morten Bech som ihærdigt arbejdede for at få handelen i hus. Christian Bjørn som hele tiden var til disposition når vi havde spørgsmål. Karina Kryger Foged som tålmodigt har hjulpet os med at få styr på papirerne, og alle de øvrige som på forskellig vis har medvirket😊

1 lipca 2025

Hej Jan,

Tak for de rosende ord. Vi er glade for at høre, I har været tilfreds med sagen og de involverede kollegaer. :-)

Med venlig hilsen,
Teamet hos Nybolig Bjørn & Ankersen.

Lynhurtig handel

Tak til holdet hos Nybolig Randers i forbindelse med huskøb i en ferieperiode.
Morten greb straks bolden og Christian fik den i mål.

10 sierpnia 2025

Hej Nikolaj,

Selv tak, og tillykke med det hele. :-)

Teamet hos Nybolig Bjørn & Ankersen

God mægler

Fik solgt hurtigt og effektivt. Specielt mægleren Morten Bech gjorde et fantastisk stykke arbejde.

1 sierpnia 2025

Hej Jeppe,

Tak for anmeldelsen og det gode samarbejde. Vi er glade for, at du synes det har været effektivt.

Teamet hos Nybolig Bjørn & Ankersen

Solgt til udbudsprisen

Nybolig Bjørn & Ankersen solgte vores rækkehus i Randers til den udbudte pris på mindre end 2 måneder. På grund af sommerferie var der flere mæglere involveret i processen, men det fungerede helt uproblematisk. Vi vil især gerne fremhæve samarbejdet med Morten Bech & Anders Abrahamsen, som vi havde en særdeles god dialog med.

4 sierpnia 2025

Hej Anders,

Vi er glade for at høre, I har været tilfredse med forløbet i forbindelse med salget af jeres rækkehus. :-)

Oceniono na 5 z 5

Super engageret Mægler Morten der…

Super engageret Mægler Morten der solgte mit hus, tæt samarbejde og hurtig opfølgning, rigtig god oplevelse. Kan helt sikkert anbefales. Trygt forløb.

29 lipca 2025

Hej Karsten,

Tak for at dele din gode oplevelse med os. Vi er glade for, at du har været tilfreds. :-)

Tak for et godt forløb

Jeppe Ryssel har tidligere solgt bolig for os. Der var derfor ingen tvivl om, hvem der skulle overtage et forældre-salg fra anden mægler.
Særlig tak til Morten for at afslutte salget.
Jeppe har endnu engang udvist fantastisk service og altid sørget for at vi har været opdateret. Kontoret har ligeledes vist en fantastisk service og altid meget hjælpsomme ved div.
Spørgsmål mm.
Tak for et godt forløb, klar anbefaling herfra.

16 lipca 2025

Hej Kirsten,

Mange tak for de rosende ord - vi er glade for at høre, forløbet har været tilfredsstillende.

Rigtig god sommer! :-)

Mange hilsner fra hele teamet hos Nybolig Bjørn & Ankersen

Oceniono na 5 z 5

Morten Bech er en fantastisk sælger

Morten Bech er en fantastisk sælger, han kommer til tiden, han kender ejendommen rigtig godt, og han er venlig over for sine kunder! Jeg kan kun anbefale ham til alle!
Mvh Enikő Kovács.

18 czerwca 2025

Hej Enikő,

Vi er glade for at høre, du har været tilfreds og haft en god oplevelse med Morten!

Nybolig Bjørn & Ankersen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej