Zeer slechte vervoersbedrijf. Zonder enige bericht worden op laatste moment ritten geschrapt. Bussen komen niet opdagen of te laat. Geen info daarover of info klopt niet. Vaak anderhalve uur zitten wa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tbh I havnt had any major issue since joining from Ulster bank but agree with most on here that to have a system that's so bloody dated in the age of modern tech is unbelievable. Surely Ebs can wo... Zobacz więcej
Lange leve nieuwe busregeling vanwege tunnel naar Schiedam maar niet heus. Ik ga 1x per week naar het medisch centrum in Brielle vanuit Rozenburg,heenreis geen probleem maar nu moet ik terug de bus... Zobacz więcej
Bussen vallen regelmatig uit. Ook rijden ze onder het motto 'Geen Dienst' voorbij het begin station (Schiedam Centrum), terwijl er zo'n 40 mensen staan te wachten door eerdere uitval van bussen. Reis... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
EBS dac is a financial institution in Ireland registered as a designated activity company and was the country's largest building society until 1 July 2011.
Dane kontaktowe
Burlington Road 2, D04 WV00, Dublin 4, Irlandia
- ebs.ie
Inni użytkownicy przeglądali również
Het is al weken lang rotzooi maar…
Het is al weken lang rotzooi maar vadaag... 5x op 1 dag is de 306 niet op komen dagen. Extra schandalig.
Ebs banking online is just the worst…
Ebs banking online is just the worst banking i’ve ever seen in this world. U cant even add your card to apple wallet or google pay, useless app authorization and another app ‚card manager’ but idk for what
EBS echt bizar slecht...
EBS echt bizar slecht.... Ondanks het feit dat ze al een aangepaste zomerregeling rijden slagen ze er niet in om die ene bus te laten rijden. Wat een waardeloos bedrijf is dit.
EBS.IE WORST EVER
Worst banking experience we ever had
Interest rates terrible
Very few offices
Do not blame the office staff but obviously their management policies are terrible
I try to keep as little as possible in my account
I would not recommend them to anyone
No comparison to any of the UK building societies we use
HOPE TO GET RID OF THEM SHORTLY
Rating minus 2
Slechte vervoer
Wie is verantwoordelijk van vervangen van Connexxion??? iemand echt dikke wiens gemaakt en wij als passagier is gedupeerd.Echt kots misselijk
Would give a zero if possible
Would give a zero if possible. Almost impossible to access your own account, authenticator app is awful, messages sent to your paired device to confirm don't work. So easy to dump yourself out of your account online by mistake, then you have to go through the whole process all over again. So frustrating 😡 I can only hope that if I have so much difficulty accessing my own account that scammers are also as perplexed!
Buslijn 308 richting purmerend…
Buslijn 308 richting purmerend weidevenne in de spits uur beter niet nemen want er vervalt altijd 2 achter elkaar en als je ebs belt dan weten hun zogenaamd zelf ook niet waarom, alle andere bussen rijden wel maar van maandag tot vrijdag moet je opletten in de spits uur vervalt altijd 2,3 bussen van 308, SCHANDALIG. Wat zal ik blij zijn als hun failliet gaan en een ander het overneemt!
Bussen komen gewoon niet en geven niks…
Bussen komen gewoon niet en geven niks aan in 9292.
EBS is de slechtste busmaatschappij van Nederland
Na ruim een halfjaar de zaanstreek te rijden zit er nog altijd geen verbetering in. Vanuit Oostzaan rijdt de bus vaker niet dan wel. Wat een verschrikkelijk slecht busbedrijf is dit zeg. Ik heb echt nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt. Soms komen er gewoon 3-4 bussen achter elkaar niet opdagen en dit staat dan vaak nergens aangegeven. Je kan met deze maatschappij maar zeker zijn van 1 ding en dat is dat je nooit je afspraken na zal kunnen komen als je afhankelijk bent van de bus. Opdoeken die hap.
Bussen uitval
2 avonden achter elkaar bussen die in eerste instantie worden aangegeven op het bord, maar uiteindelijk uitvallen. In combinatie met de 'normale' uitval leidt dit ertoe dat ik 2 uur onderweg ben om van Amsterdam naar Zaandam te komen
Een ster is nog teveel.
Een ster is nog teveel.
Bus komt niet. 'klantenservice' zegt dat de bus onderweg is. Dit is niet waar.
Op klachtfomulier volgt geen enkele reactie. De telefonische klantenservice is een callcenter die echt niets kunnen betekenen. Bedrijf verder onbereikbaar.
Zeldzaam slecht, dat het nog mag bestaan....
slechte service
Vaak te laat, 's avonds rijdt er (zonder dat dat vermeld wordt) een bel-bus waardoor je vaak > 1 uur moet wachten, slechte wisseltijden en rijdt soms gewoon helemaal niet (regio Amersfoort/apeldoorn). Slechtste lijndienst dat ik ooit heb meegemaakt.
Dieven
Heb in het weekend lijn 391 van Noorderpark naar Morgensterstraat genomen. Heb netjes in-en uitgecheckt met mijn OV. Deze busrit betreft een overstap. In het weekend reis ik bovendien met korting met de bus. Er is een bedrag van 5,20 afgeschreven voor deze rit. Belachelijke fout, de ritprijs zou voor mij tussen de 1-2 euro moeten liggen. Dit is niet de eerste keer dat er onterecht een hoger bedrag wordt afgeschreven van mijn OV voor een busrit met EBS Zaandam. Jullie moeten je systemen op orde krijgen en dit soort fouten automatisch storneren.
Sinds een paar dagen gaat het alweer…
Sinds een paar dagen gaat het alweer helemaal niet met EBS.
IK kan door deze aanhoudende verstoringen geen reis meer plannen. Waar ligt dat toch aan?
Zo veel uitval. Ook bussen die nog staan aangegeven in de reisinfo bij de halte komen niet opdagen!
Kan de gemeente zaanstad hier iets mee doen?
Dank
Altijd rekening houden dat de bus gewoon niet komt opdagen.
Ik vind deze busmaatschappij ronduit schandalig ik stond bij de bushalte van station Wormerveer te wachten op de bus zou 17:09 moeten komen gewoon niet komen opdagen ! Zat er tot bijna half 7 dat ik merkte ik ga t niet halen om nog op tijd bij m’n afspraak te zijn gelukkig heeft iemand me kunnen ophalen dat gold ook voor de overkant daar moesten mensen ook lang wachten maar er kwamen in de tussen tijd wel 2 x bussen langs maar aan de overkant , Verschrikkkelijk die bus 69 ! Gelukkig was t niet heel laat! Stel je voor dat het de laatste rit :is avond /snachts je verwacht dat de bus komt en je bent er helemaal alleen of nog erger je kind! die verwacht dat de bus komt maar niet komt opdagen . en wat er dan allemaal zou kunnen gebeuren ik ken al zo een waar gebeurd verhaal dat de bus niet ging die dag en het niet goed afgelopen is met die persoon helaas.
EBS bussen komen niet opdagen
De EBS bussen hier in het westland (kwintsheul) komen vrij vaak niet. Ik neem elke keer al een bus eerder zodat als ie niet komt, ik de volgende kan nemen.
Echter kwam vandaag de volgende ook niet! Erg vervelend als je ergens optijd moet zijn en al rekening houd met dat eentje niet komt opdagen..
Hopelijk word dit binnenkort gefixed...
EBS is terrible
EBS is responsible for the public transport in Waterland area. Cancellations are rife and often without any explanations. The board will show that the bus is coming in x minutes, the time will come and go, but there won't be any buses coming. Public transport in much developed countries are a lot more reliable than EBS
Vallen vaak diensten uit of komen te laat
Sinds EBS hier regio Westland en Delft heeft overgenomen zijn er 7 van de 10 diensten die niet rijden en dat nu al meerdere jaren sinds het begin. Waar het aan ligt mag Joost weten maar ik denk met name doordat er chauffeurs met weinig disipline en loyaliteit worden aangenomen. De vriendelijkheid van de chauffeurs vind ik ook zeer matig tot onbeschoft (geen gedag terug zeggen als je instapt en gedag zegt, zelfs niet bij 2 of 3 keer herhalen). Veel bussen vallen uit of komen behoorlijk te laat. De bussen zien er verder kwa materieel goed en netjes uit.
Bussen vallen na een boete nog steeds…
Bussen vallen na een boete nog steeds erg vaak uit en rijden hun route niet volgens de dienstregeling, veel mensen zijn van dit bedrijf afhankelijk en ik ben van mening dat politiek ingrijpen serieus achterstallig is.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.