Jeg handler der både fysisk og online - mindst hver anden måned. Altid imødekommende personale og lækre varer. En af producenterne har smagsgaranti på deres foder - og butikken gav tilgodebevis uden p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er på vej på sommerferie, men besluttede alligevel at lave en ordre og håbede at den ville komme i morgen (mandag). Vi rejser nemlig tirsdag. Jeg lavede bestillingen torsdag morgen og allerede dage... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Besøgte den fysiske butik i dag. Som altid stort udvalg og vi fandt også det vi skulle bruge. Desværre ville de to piger, der ekspederede på førstesalen nok heller være et andet sted end på arbejde, h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Foder og udstyr til hest, rytter, hund, kat, gnaver, fugle og høns. Webshop med stor fysisk butik beliggende centralt i Roskilde. Bredt udvalg og fokus på kundeservice.
Bytoften 5, 4000, Roskilde, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Bestilte på webshoppen søndag og pakken var leveret tirsdag, i god stabil indpakning.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Dårlig behandling og vil ikke overholde Hvad de lover!

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Super god service og meget meget hurtig levering, så toppoint herfra
VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE!
Vi har over flere omgange været i Dyr i centrum i Roskilde, grundet køb af diverse ting til hunden. Dog er det endt med at vi har forladt butikken uden køb grundet den manglende og dårlige service som vi har modtaget (eller ikke modtaget). Der ingen reaktion når man træder ind i butikken, de registrerer at man kommer men man bliver dårligt nok kigget på, man er nærmest usynlig. Sidste gang vi var i butikken og skulle betale, blev vi mødt med en dårlig og snobbet attitude hvor der dårligt nok blevet snakket til os - vi følte nærmest at vi var til besvær. At der ikke bliver taget hånd om den manglende kundeservice er os en gåde. Dette er udelukkende skyld i at vi vælger at handle andre steder - dette er sørgeligt da de ellers har nyttige og gode produkter.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Så dårlig service skal der ledes længe efter!!!!
Får en fødselsdagsgave (535,-kr + Porto) af et familiemedlem købt online på Dyr i Centrum i Roskilde.
Desværre passer gaven ikke hesten og jeg ringer for at få denne ombyttet.
Hvilket ikke er en mulighed.
1) skal selv betale for returnering (39kr) har ved andre rideudstyrsbutikker altid fået en returlabel med i tilfælde af returnering (og har ikke oplevet at fragten hertil trækkes fra varens pris, som i påstår)
2) I vil ikke ombytte
3) jeg kan ikke få et tilgodebevis, så jeg selv kan bestille anden størrelse.
NEJ jeg må returnere varen (selv betalt returnering).
Så vil I sætte pengene ind på købers konto.
Så må jeg kontakte køber og bede vedkommende om at sende penge retur til mig!
Forstår ikke Jeres argument om forvaltning af 3. Parts Valuta. Da de øvrige butikker godt kan ombytte en vare eller give et tilgodebevis.
Har på intet tidspunkt bedt om at få pengene udbetalt.
Jeg kan love for at hestetingen ikke genbestilles ved Dyr i Centrum, men finder den ved en af de øvrige rideudstyrs butikker, som altid yder en god retur service.
Havde I ombyttet varen eller givet et tilgodebevis, så havde pengene blevet i butikken.
Så vil råde ALLE til ikke at købe gaver online ved Dyr i Centrum.
Det er for dyrt (i retur labels) og alt for bøvlet.
Det bugner med online rideudstyrs butikker med samme vare lager.
Så hellere benytte en af dem som yder en kundevenlig returnering af gaver. Hvis man er så uheldig at størrelsen f.eks ikke passer.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Tak fordi i havde forståelse for en rigtig svær situation igår (23/11) og gjorde en undtagelse❤️

Dårlig vejledning i ridebukser
Min mand var der nede og hun vidste intet om det p

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Søde, venlige og hjælpsomme og godt udvalg/sortiment.
Giver ikke penge retur, men der er rigeligt at vælge i mellem hvis man har lavet et fejlkøb.
Mig og vuf kommer glædeligt igen.
Er fuldt ud tilfreds med mit køb! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra! 🐶Bestilte tirsdag aften, og allerede onsdag tidlig formiddag, var min ordre pakket og gjort klar til afsendelse. Derudover var prisen konkurrencedygtig, og en af de skarpeste på markedet. Min hund takker også for den lækre, smagfulde gave 🐶
Hurtig levering og fine varer. Fik herudover en sød lille gave og en personlig hilsen.
Hurtig levering, fantastisk service, vi fik en lille bamse med gratis til vores hund, som hun blev meget glad for. Tak for jer

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Mine varer kom hurtigt efter bestilling, og da det viste sig, at en show shine var utæt i pakken, blev det fulde beløb refunderet uden yderligere spørgsmål. Jeg vedhæftede billeder af produktet og æsken, hvor man kunne se, det var løbet ud.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Elendig kundebetjening og oplevelse i butik.

Utrolig god oplevelse.
Hurtig levering, lækker lille gave med til min hund samt en hyggelig personlig besked. Utrolig hurtig retur og tilbagebetaling!!
Alt i alt perfekt oplevelse.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Super fin service pakken kom hurtigt og var fint pakket ind.
tak for den ekstra gave i pakken, Min hund er vild med godbidderne🐶👏🏼
Svarer ikke på mails
Jeg har nu skrevet 2 mails til jer omkring spørgsmål til jeres produkter. Jeg har endnu ikke fået svar på nogle af dem. Det er altså for dårligt.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Dyr i Centrum er den fedeste butik!!!
Kanon service og de sødede medarbejder!
Kan kun anbefale dem!

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Det var en meget god og tryg oplevelse i denne coronatid, at bruge webshoppen og afhente i det midlertidige udleveringstelt i Roskilde. God mulighed for at holde afstand og kontaktflader på sækkevognene bliver sprittet af efter hvert brug. Inden da fik jeg super venlig rådgivning over telefonen vedrørende et produkt. Denne butik, personalet, udvalget og købsoplevelsen får min bedste anbefaling.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Webshop fin - men pakker leveres kun med GLS og kun til pakkeshop. Ret irriterende først at få dette at vide til sidst, når man kun er interesseret i at handle der, hvis der også er levering til dør (f.eks. i mit tilfælde, hvor det var en gave).