Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Dygtigbilist. Det var et så godt forløb, det hele gik hurtigt, og jeg vil meget gerne takke min kørelære Musa, og teorilære Osman, for at være så dygtige. Vil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god køreskole, som klart kan anbefales. Både mine kusiner, min bror og min søster har taget kørekort hos dygtigbilist. Jeg havde Musa som teori og kørelære, og jeg ville ikke have byttet ham... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Applied for exchanging foreign driving licence. Got prepared and passed the teoriprøve by myself. I was looking for the nearest driving instructor and came across with dygtigbilist. We had two session... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse hos Dygtigbilist. Undervisningen var overskuelig og virkelig godt tilrettelagt fra start til slut. Det hele blev forklaret tydeligt og på en nem måde, og der var altid god tid til... Zobacz więcej

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Highly recommended …

My son and I started at another driving school which didn’t work out so well, right after we changed to Dygtigbilist with Musa, we felt so comfortable to continue with his attentive guidance. Things went smoothly as we both got our licenses, mean while my daughter has also started with him and hopefully she will get her license soon.

16 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse hos dygtigbilist!

Fantastisk oplevelse hos dygtigbilist! Da jeg begyndte hos dygtigbilist grundet dårlige oplevelser hos anden køreskole, kunne jeg stort set ingen ting. En måned efter, sidder jeg nu med mit kørekort 🤩
Jeg havde fornøjelsen af kørelærer Shakeel, som hele vejen har været tålmodig, fleksibel, og generelt bare den bedste kørerlærer.
Vil til hver en tid anbefale Shakeel, han har 16 års erfaring som kørerlærer, og det kan mærkes at han er glad for sit job!

15 października 2025

Fantastisk forløb!!!

Jeg har været rigtig rigtig glad for mit forløb hos Dygtig Bilist Køreskole, og vil gerne sende en stor tak til både køreskolen og især min fantastiske kørelærer Shakeel, og teoriunderviser Musa.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Dygtig Bilist og Shakeel og Musa, fantastiske undervisning. Hvis du leder efter en køreskole, hvor du føler dig tryg og godt guidet hele vejen, så er det her, du skal starte.

4 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk køreskole med fantastiske kørelærere!

Fantastisk køreskole med fantastiske kørelærere!

Jeg har virkeligt haft en god oplevelse med at tage lynkursus hos Dygtigbilist i Roskilde.

Jeg er så taknemmelig for at have haft Shakeel som kørerlære. Jeg har lært så utroligt meget af ham som jeg glæder mig til at tage med videre ud på vejene 😊
Shakeel er virkeligt en dygtig kørelærer som har gjordt hele oplevelsen med at lære at køre bil super god, lærerig og spændene.

Hver gang jeg skulle køre med Shakeel blev jeg mødt af et stort smil og godt humør. Hvis jeg blev nervøs eller usikker i trafikken var han god til at hjælpe mig og gøre mig mere selvsikker. Jeg er super taknemmelig :)

Til køreprøven var jeg MEGA nervøs, men Shakeel gjorde alt for at berolige mig så jeg fik en god oplevelse ☺️

Musa var min teorilærer, han er virkeligt også dygtig. Han gjorde det sjovt og hyggeligt at være til teoriundervisning og jeg følte mig virkeligt godt klædt på til teoriprøven.

Alt i alt en fantastisk køreskole! 10000/10
Tak for nogle gode timer Musa & Shakeel, jeg er virkeligt taknemmelig🫂

2 września 2025

Kæmpe anbefaling!!

Kæmpe anbefaling!!

Jeg kan varmt anbefale Dygtigbillist som køreskole. Jeg kunne mærke fra start af, at de havde godt styr på tingene og planlægning. Jeg stod i den situation, hvor jeg skulle flytte hjemmefra undervejs i forløbet, men det var intet problem at få koordineret og planlagt teori med Musa og køretimer med Shakeel.

Jeg kan derfor klart anbefale Musa som teorilærer og Shakeel som kørelærer. Shakeel sørgede for at vi kom igennem alle ting i ens eget tempo. Det gjorde, at man ikke følte sig stresset og kunne være mere afslappet, hvilket gør ham til en meget lærerig kørelærer. Udover det er det utroligt nemt at planlægge køretimer, da han har god forståelse for andre aktiviteter man har. Så skud ud til Shakeel og Dygtigbillist. Det har været super fedt, så kæmpe anbefaling herfra!

13 sierpnia 2025

Fantastisk køreskole

Fantastisk køre skole!
Kan helt klart anbefale dygtig bilist. Jeg havde Osman som teori og kørelære og det har været en kæmpe fornøjelse, der er både plads til gode historie samtidig med læring, som han gør nemt forstående plus er der altid plads til spørgsmål hvis man er i tvivl om noget.

3 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste kørelærer hos dygtigbilist

Jeg bestod min køreprøve og det har jeg stor tak til min kørelærer Shakeel for Han er virkelig en fantastisk underviser – både tålmodig rolig og utrolig dygtig til at forklare alting, uanset om det er de helt små detaljer eller de store og vigtige ting.

Shakeel formår at gøre det hele forståeligt og nemt at følge med i og han er altid klar til at forklare tingene igen hvis man er i tvivl. Man føler sig tryg bag rattet, fordi han hele tiden guider en med ro og overblik.

Jeg kan varmt anbefale Shakeel til alle der gerne vil have en god og grundig køreundervisning. Han gør virkelig en forskel

Tak til verdens bedste Kørelærer🫂

3 lipca 2025

Super god køreskole!!

Super god køreskole!!
Jeg havde Monir som teorilærer og synes undervisningen var super sjov, spændende og underholdende!!
Havde Musa som kørerlærer og han var super god!! Han får en til at tro på sig selv i en situation hvor man er nervøs!! Kan klart anbefale DygtigBillist!!!

21 maja 2025

Fremragende oplevelse

Jeg kan klart anbefale Dygtigbilist. Jeg skiftede til dem, fordi jeg ikke var tilfreds med min gamle køreskole, og det har jeg på ingen måder fortrudt. Jeg havde Musa som kørelærer og han var meget tålmodig og god til at forklare tingene, så jeg følte mig tryg og godt forberedt. Han var også fleksibel med tiderne, hvilket gjorde det nemmere at få køretimer. Jeg følte mig rigtig godt taget imod, og det gjorde det lettere at klare køreprøven. 😊

23 maja 2025

11/10

Fik Shakeel som kørelære og kunne ikke have haft en bedre oplevelse, Vi kom igennem alle køreprøve ruterne og det gjorde køreprøven så let for mig. Så Skud ud Shakeel og dygtigbillist. 11/10 Oplevelse.

16 maja 2025

Super god køreskole😁

Super god køreskole😁👍 Jeg havde Shakeel som lærer, og det var godt nok heldigt for mig. Når man ikke synes at bilkørsel er det nemmeste i verden, hjælper det virkelig at have en tålmodig og flink lærer, som er god til at lære fra sig. Han er altid i godt humør når han underviser, og det smitter af😁. Han giver en god pep-talk når man er i tvivl om ens evner, og det er virkeligt godt, fordi selvtillid jo i virkeligheden er noget af det vigtigste til køreprøven. Kan klart anbefale ham som kørelærer.🙏🙏

24 kwietnia 2025

Rigtig positiv oplevelse

Jeg kan kun anbefale dygtigbilist som køreskole. Lige fra starten var der rigtig god kommunikation og gennemsigtighed med bådeplan og omkostninger, så der ikke kom nogle pludselige beløb man skulle betale oveni. Derudover har de også muligheden for at tage førstehjælpskursus hos dem, hvad jeg synes var en stor bonus.
Jeg havde Lasse som kørelærer, og med hans gode humor og lærerige køretimer var det en sand fornøjelse at få lov til at køre med ham. Han var god til at fortælle mig hvilke ting jeg gjorde godt, men også hvad jeg skulle arbejde på, dog uden at gøre det på en hård måde. Jeg klarede heller ikke de to første køreprøver pga. nogle personlige fejl, og der var han også rigtig god til at støtte mig og give mig mod på at det nok skulle lykkes, og det gjorde det også! Det var også rart at han var meget fleksibel når vi skulle planlægge kørsel, så det passede ind i min kalender også.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos dygtigbilist, kryds fingre for at du også får Lasse som din kørelærer!

18 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan ikke andet end at anbefale Dygtigbillist

Jeg kan ikke andet end at anbefale Dygtigbillist og især Osman som kørelærer!!

Jeg havde Musa i teori, hvilket både var lærerigt og sjovt. Han var god til at gøre de lidt kedeligere teori timer sjove med anekdoter eller jokes. Han var god til at forklare, hvis der var noget, man ikke forstod, han spurgte også gerne om man forstod det hvis man så lidt forvirret ud.

Jeg havde Osman som kørelærer og han var helt igennem fantastisk! Jeg har adhd og han greb mig fuldstændig både på mine gode og dårlige dage og var meget forstående over hvordan min hjerne virker. Han er meget ligetil uden at være tarvelig eller vred, han fortæller dig hvis det går dårligt eller hvis du ikke er klar til køreprøve, hvilket jeg synes var rart så man ikke kører i blinde.

Man kan altid få fat på ham og han er god til at tilpasse hans skema hvis der skulle ske ændringer sidste øjeblik eller hvis du har skole eller arbejde. Derudover er han utroligt sjov og god til at fortælle historier så man har aldrig en kedelig køretur!

27 lutego 2025

Kæmpe anbefaling af Dygtig Billist

Meget hyggelige køre- og teorilærere. Jeg var så heldig at få Osman som kørerlærer. Virkelig hyggeligt at kører rundt og høre en masse historier. Altid til at få fat i👍🏼 10 ud af 10. Kan stærkt anbefale Dygtig Billist😍

26 lutego 2025

Dejligt forløb

Sjove og søde teori- og kørelærere. Lette at få fat i. Gode til at hjælpe mig gennem en pause grundet hjernerystelse. Ikke urimelige priser. Super tilfreds med forløbet.

27 lutego 2025

Fed køreskole DygtigBillist

Jeg kan varmt anbefale DygtigBillist til alle, der ønsker en grundig og tryg oplevelse med at tage kørekort. Køreskolen har både kompetente kørelærere og engagerede teorilærere.

Undervisningen er struktureret og letforståelig, og både teori og praksis bliver forklaret på en måde, der gør det nemt at lære. Kørelærerne er tålmodige, professionelle og skaber en tryg atmosfære, så man føler sig sikker bag rattet. De tager sig tid til at forklare alt, så man bliver en både sikker og dygtig bilist.

Hvis du leder efter en køreskole med høj kvalitet og en masse støtte undervejs, så er dygtigbilist.dk et godt valg.

11 września 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej