Virkelig god køreskole, som klart kan anbefales. Både mine kusiner, min bror og min søster har taget kørekort hos dygtigbilist. Jeg havde Musa som teori og kørelære, og jeg ville ikke have byttet ham... Zobacz więcej
Fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Dygtigbilist. Det var et så godt forløb, det hele gik hurtigt, og jeg vil meget gerne takke min kørelære Musa, og teorilære Osman, for at være så dygtige. Vil... Zobacz więcej
Verdens bedste køreskole Mega hurtigt oplært Og rigtig gode lærer der er der Kæmpe Tak Shakeel for alt hjælpen
Inni użytkownicy przeglądali również
God stemning
Kørelærerne er så søde, og det er altid hyggeligt på de mange køreture. Jeg kan 100% anbefale at tage kørekort hos dygtig bilist
Rigtig god oplevelse med Dygtigbilligst
Jeg havde Musa som teorilærer og det var rigtig fedt, fordi han var god til at få os til at lære teorien men samtidig også havde det hyggeligt og sjovt på samme tid.
Jeg havde Monir Som kørelærer og det var virkelig fedt, han har hjulpet mig rigtig meget med at ikke panikke i en bil og han gjorde det mega fedt at tage kørekort.
Super fed køreskole med rigtig mange søde mennesker.
Bedste køreskole
Ærligt bedste køreskole der er, spørg efter Monir, han er the goat
De bedste 👍
Vi har fået den bedst tænkelige behandling af både kørelærer Munir og teorilærer Musa. Top-klasse 👍 Vores søn bestod i dag. Har fået super opbakning. Dygtigbilist - det bliver ikke bedre.
Bh. Kirsten
En virkelig god køre lærer som var god…
En virkelig god køre lærer som var god til at presse mig og gøre mig rolig.
Helt fantastisk oplevelse hurtigt…
Helt fantastisk oplevelse hurtigt effektivt og fantastiske kørerlærer kan i sær anbefale Musa som kørerlære
Vælg DygtigBilist
Vælg dygtigBilist!
Havde Shakeel som kørelære, og det var en kæmpe fornøjelse. Tålmodig og god til at forklare hvorfor man gør hvad man gør😁😁
Fantastisk køreskole
Jeg havde Munir som teorilærer og jeg syntes at han var rigtig god til at forklarer ting og han gjorde teori timerne spændende.
Lasse var min kørelærer og han er god til at lære fra sig og fortælle om evt. situationer som man kunne komme ud for til køreprøven og der var altid plads til en dårlig joke eller to som bare gjorde oplevelsen bedre.
Jeg havde problemer med nervøsitet og…
Jeg havde problemer med nervøsitet og havde dumpet et par prøver inden hos en anden køreskole, og skiftede så til at køre med Lasse.
Lasse er super god til at skabe en behagelig atmosfære, og lærte mig de ting der manglede for at jeg kunne køre med selvtillid og bestå prøven. Rigtig god oplevelse!
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole
Kørelærer Nadia 10/10 kan virkelig anbeflade det
Got the licence.
Applied for exchanging foreign driving licence. Got prepared and passed the teoriprøve by myself. I was looking for the nearest driving instructor and came across with dygtigbilist. We had two sessions before the test in ROSKILDE and OMG in the test I literally drove on the exact same route that we had driven in that two sessions. I even performed the reverse driving at the exact same corner. After knowing nearly all possible traps and most commonly made mistakes, it was like cheating. Tak for det.
Kan stærkt anbefales bedste køreskole i sjælland
Musa er en virkelig sød og dygtig kærelære som er virkelig god og pædagogisk ved hans elever og deres behov også er han også sjov… køreskolen kan stærkt anbefales deres priser er også gode! :D
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse. Jeg havde Monir som teori lærer han var virkelig til stor hjælp, og timerne var aldrig kedelige man blev altid mødt med et smil. Jeg fik Nadia som kørelærer, hun er rigtig god til at lære fra sig, og hun var fantastisk til at skabe et trykt rum.
Dygtig bilist kan virkelig anbefales
Bedste køreskole
Jeg havde Osman som kørelære og Musa som teorilære, de er begge to meget imødekommende og sjove.
Man bliver meget hurtigt tætte med dem, men udover relationen man får med dem er de sindssygt lærerige.
Jeg bestod teoriprøven i første huk på grund af Musa var så god til at forklare de forskellige ting
Derefter bestod jeg køreprøven i første omgang, da Osman virkeligt er god til at forklare om sine fejl og derefter forbedre dem.
Kan klart anbefale dygtigbillist, kunne ikke have tænkt mig en anden kørelære eller teorilære.
Tak for forløbet
Jeg havde Osman som Kørelære og det er…
Jeg havde Osman som Kørelære og Musa som Teorilærer og det er det bedste jeg ku ønske mig. De er dygtig til at lære fra sig og sjove, søde og imødekommende. Kunne ikke have ønsket mig nogle andre og er mere end tilfreds. Bestod både teoriprøve og køreprøve i 1 omgang. Fornøjelse!!!
Mega fed oplevelse hos dygtig bilist…
Mega fed oplevelse hos dygtig bilist min kørelærer= Lasse var supergod både teori og til kørsel kom igennem uden problem
Helt fantastik oplevelse at kører med…
Helt fantastik oplevelse at kører med dygtigbillist. Både musa og mounir er nogen dygtige lærer som man kan snakke og lærer en masse af.
Kan helt klart anbefaledes!
-Sylvester
Dygtig billigst er en fed og god…
Dygtig billigst er en fed og god strukturet køreskole med styr på tingene.
Mega fede kørelærer og sjove teoritimer.
Jeg bestod begge ting første gang uden problemer ved hjælp af fede kører lærer.
Kan kraftigt anbefale det
Varm anbefaling
Forløbet var perfekt, klar anbefaling. Kom hurtigt igennem køretimerne og teori, og min kørelærer Monir fandt straks en teori- og køreprøve. Varm anbefaling, fantastisk kørelærer.
Vælg Nadia🌞🌞🌞
Jeg startede med at have Lasse som kørelærer, og jeg kan personligt ikke anbefale ham. Han udviste bekymring over småting og stressede mig under kørslen. Eksempelvis rykkede han pludselig på rattet uden varsel, hvis han følte, jeg var tæt på kantstenen. På et tidspunkt under min kørsel bankede han endda på døren for at demonstrere, at jeg havde kørt ind i en cykel(cyklen var imaginativ og det var den tredje gang jeg var ude og køre), lasse skældte mig derefter ud for ikke at have orienteret mig ordentligt.
Teoritimerne var perfektion. Osman var meget stille, rolig, sød og tålmodig. Han lyttede opmærksomt og besvarede vores spørgsmål, indtil vi forstod det fuldt ud.
Efter at have bestået teoriprøven bad jeg om at få skiftet kørelærer, og det gjorde Musa uden problemer (måske skulle jeg have gjort det før...). Nadia var yderst professionel. Hun kom altid til tiden, måske endda lidt før. Hun var engageret og rolig. Da jeg startede med Nadia, blev jeg meget stresset, hvis jeg lavede småfejl i trafikken, fordi jeg havde oplevet fra Lasse, at han kunne blive utålmodig eller irritabel. Men Nadia gav mig lov til at lave småfejl, og hun bekræftede og roste mig, når jeg gjorde tingene ordentligt. Dette er en teknik, der hjælper mig, da jeg har brug for bekræftelse.
Så det er lidt en smagssag, hvilken tilgang der passer bedst til ens læringsstil. Hvis du foretrækker en mere stressende og urolig tilgang, kan jeg anbefale Lasse, men hvis du ønsker en roligere oplevelse i trafikken, kan jeg varmt anbefale Nadia.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.