Wat een verschrikkelijk bedrijf 2 maanden geleden een nas gekocht. Deze kon steeds niet geleverd worden nog de optie gegeven om een andere kleur die wel op stock was op te sturen dat weigerde ze wan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Productnummer; 5020003425 Op 10 juni 2026 besteld. Inmiddels 1 maand verder, niets geleverd, reageren niet op mail, je kan ze telefonisch niet bereiken. Mijn advies; vermijden!!! Niets kopen/ best... Zobacz więcej
Mijn ervaringen met Dustin waren prima en wil graag een tegengeluid laten horen tegen alle negatieve reviews. Op 26-12-2025 extra intern geheugen besteld. Order werd bevestigd op maandag 29-12. Ik z... Zobacz więcej
Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo onprofessioneel met zijn klanten omgaat. Te bizar voor woorden. Van de drie zaken die besteld zijn, wordt er één geleverd en vervolgens moet je overal ac... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep komputerowy
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Hurtownia RTV
- Sklep TV
Napisane przez firmę
Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Wij helpen onze klanten voorop te blijven lopen door de juiste IT-oplossing voor hun behoeften te leveren. Wij bieden ongeveer 255.000 producten en aanverwante diensten aan bedrijven, de publieke sector en particulieren. Dustin heeft ongeveer 2.400 medewerkers die gepassioneerd zijn en geloven in technologie en de mogelijkheden die het biedt. Het bedrijf is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met het hoofdkantoor in Nacka Strand net buiten het centrum van Stockholm.
Dane kontaktowe
Wijchenseweg 20, 6537 TL, Nijmegen, Holandia
- 088-011 82 00
- klantenservice@dustin.com
- dustinhome.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Scam!
Levert niet werkende producten, slechte service. Geen geld terug, geen garantie.

Slechte klantenservice…
Ziet eruit als een top bedrijf op het eerste oog. Naderhand vind ik het toch een bedrijf met een ontzettend slechte klantenservice. Ik had een telefoon besteld nadat ik zag dat het bij hun beschikbaar was wat uiteindelijk niet zo was. Moest ik extra dagen wachten, vervolgens zou de telefoon komen wat nooit is gebeurd en was weer retour gestuurd naar hun. Zij hebben deze ontvangen en ik heb daarvoor al doorgegeven dat ik de bestelling wou annuleren aangezien ik niet zolang kon wachten. Nu een week later nog steeds mijn geld niet terug en heb al meerdere beloftes gehoord van collega’s maar nog geen 1 is waargemaakt. Echt belachelijk

Slechte aftersales/ klantenservice
*UPDATE*
In februari een product besteld, deze is defect geraakt in oktober 2024. Dit gemeld aan Dustin en ik kreeg mijn geld terug op zich een prima oplossing, maar ik heb liever een werkend product aangezien ik dit product voor een mooi prijs via Dustin heb kunnen aanschaffen.
Helaas komt Dustin niet met een vervangend product of met reactie op mijn eerdere vragen omtrent het omruilen voor een werkend product. meermaals wordt aangegeven dat ik word teruggebeld en een mail zal ontvangen met een nieuw voorstel.
25-11-2024:
Dustin komt met onderstaande reactie, inderdaad ik heb een mail ontvangen met daar in een veel duurder product en geen hulp bij reparatie of contact met de leverancier.
Dus kortom je besteld een product, product gaat stuk, om er makkelijk vanaf te komen krijg ik mn geld terug (ondertussen zijn de prijzen van opslag gestegen. Moet zelf meermaals contact opnemen met dustin om hulp te krijgen, na een week krijg ik een mail met een veel duurder product en geen andere hulp of tips. Slechte service dus.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Goede prijsstelling en snelle, probleemloze levering
Goede prijsstelling en snelle, probleemloze levering van onze bestelling.
Wel even in de gaten houden dat je voor consumenten en zakelijke klanten aparte bestelsites hebt.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Bestelling is snel behandeld en conform…
Bestelling is snel behandeld en conform verwachting geleverd. Zoals het hoort.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Bij aankoop van iPhone 16 pro was op…
Bij aankoop van iPhone 16 pro was op het doosje van de iPhone een sticker geplakt. Niet om aan te zien. Hierdoor al zou ik niet weer bij Dustin een iPhone kopen.

Slechtste webshop ooit!!
Ik heb bij Dustin in een aanbieding de Sonos sub gen 3 besteld.
Op het moment van bestellen hadden ze er 2 op voorraad. Ze pretenderen voor 16:00 besteld vaak nog dezelfde dag verzonden. Levering binnen 1 a 2 dagen.
Nou daar klopt al niks van. Na 3 dagen nog steeds “in behandeling” en niks geen communicatie vanuit Dustin.
Zelf contact opgenomen.
Reactie: ja de order is vrij gegeven, morgen en anders uiterlijk overmorgen heb je hem binnen. Weer een leugen van hun kant.
Zelf maar weer contact opgenomen. Ja vanwege de vele bestellingen hebben we ze niet op voorraad en zojuist van Sonos bevestiging gehad dat de levering weer actief is. Binnen 1 tot 3 weken heb je hem binnen.
De dag erna zie ik dat ze mijn bestelling geannuleerd hebben zonder mij bericht te doen. Ik weer contact zoeken. Ja meneer vanuit sonos komt er geen levering meer. Sub gen 3 is niet meer leverbaar.
Weer een leugen. Ik heb zelf contact opgenomen met Sonos en ze zijn gewoon leverbaar.
Het lijkt er sterk op dat ze hun eigen actie onderschat hebben en met allerlei leugens onder hun leveringsplicht vandaan willen komen.
Ik koop bij Dustin nooit meer iets, dat is een ding dat zeker is!!

Odpowiedź od Dustin Nederland
Slechte service en loze beloftes
De website gaf aan binnen 1-2 dagen levering en ruime voorraad. Na 2 dagen was mijn orderstatus nog steeds ‘in verwerking’. Mijn contact met de KS werd doorgezet en er zou per mail antwoord komen. Het antwoord was ‘bedankt voor uw contact en we hebben de order succesvol geannuleerd’ .. Geen producten, geen idee waarom, geen reactie en mijn geld nog maar terug zien te krijgen. Ik zie al in de overige reacties dat dit ook een lange adem nodig kan hebben.
Voor ons de 1e en laatste keer Dustin

Odpowiedź od Dustin Nederland
I purchased two iPads on their website
I purchased two iPads on their website, as requested by my children's school, but I have not received the devices. The company then offered me a refund for the amount I paid. Despite their promise to issue the refund and after receiving a formal notification requesting the refund and the threat of legal action, the company has neither issued the refund nor responded to my notification. I have already forwarded the notification to the company's complaints department, and nothing has been resolved. It seems this situation will only be resolved through legal action, which will make it more costly for the company. If the company sees this review, my order number is 126355. The purchase was made in May 2024, and I have been waiting for a resolution since September 2024.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Zeer slecht levering na weken pas de school tablet
Zeer slechte levering van een gegarandeerde levering, zo verklaarde ze dat zelf. De middelbare school tablet welke voor de zomer besteld is werd niet geleverd op de eerste schooldag. Na ingrijpen van school geen gewenst resultaat waardoor mijn kind maar ook andere geen les konden krijgen op een tablet. Zelf aan de bel getrokken bij het bedrijf en alles zou goed komen. Hiervoor alsnog veel contact met elke keer toezegging dat de spullen verstuurt zijn. Nee hoor dit hielden ze alsnog enkele weken vol. Uiteindelijk een medewerker die meer duidelijkheid kon scheppen en de tablet wel liet opsturen.
Als gevolg een kind met veel school stres die zo 10 weken in de stres zat en geen goede lessen kon volgen.
Met de vraag om iets goed te maken, helemaal geen gebaar. Zeer slechte service en ook geen aanrader om hier iets te bestellen.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Very competitive price for a mouse!
Found it on tweakers, really good price for logitech lift, also the shipment is fast

Odpowiedź od Dustin Nederland
I have ordered the wrong product and…
I have ordered the wrong product and reached out to return and order the correct product. The customer support quickly replied and referred me to the T&C that states opened products cannot be returned. Fair enough! With such attitude, I don't think I will ever dare to order from them ever again.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Laptop geleverd met een vol geheugen!
Laptop geleverd met een vol geheugen! Inmiddels zijn we al een maand bezig om deze geretourneerd te krijgen! Ze geven aan te moeten wachten op antwoord van de leverancier en met een nieuw systeem te werken, wat nu voor ons betekend dat we al een maand met deze volle laptop zitten die niet werkt. Ze maken van hun eigen problemen nu ons probleem en we raden deze website zeker niet aan! Mediamarkt zakelijk en Coolblue werkt op dit moment toch het beste!

Odpowiedź od Dustin Nederland
Het product werd snel geleverd.
Het product werd snel geleverd.
Helaas voldeed het niet aan mijn verwachtingen waarna ik het zonder problemen kon retourneren.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Blij met de bezorging van mijn telefoon.
Blij met de bezorging van mijn nieuwe telefoon. Levertijd leek erg lang (netjes bericht over ontvangen en telefonisch is Dustin goed bereikbaar), maar bekend wereldwijd overal IPhone uitverkocht. Toch eerder ontvangen en netjes verpakt verder. Bedankt!

Prima geholpen door de klantenservice
Prima geholpen door de klantenservice

Geen overzicht bestelde product
Track and trace zou handig zijn, wanneer je belt om je bestelling te volgen alleen maar een antwoordapparaat terwijl je al 10 min de 1e in de wachtrij bent. Ze beloven zsm terug te bellen maar laten weinig van zich horen... jammer, tot nu toe geen aanrader helaas

Odpowiedź od Dustin Nederland
Leverd niet deugende Macbook, schendt de wet over garantie, slechte hulpservice.
Een nieuwe macbook gekregen waarvan de scherm het niet deed binnen 2 weken. Bijna niet gebruikt. Netjes terug gestuurd en weken geen gehoor. Dan krijg ik ineens reactie dat er een gat in de scherm zit. Dat zat er nog niet toen ik het opstuurde. Daarvan heb ik ook bewijs. Dat heb ik ook direct laten zien. Dan alweer weken geen gehoor. Dan krijg ik te horen dat ze de scherm willen repareren voor 1167.05 euro... Ik ga daar natuurlijk niet mee akkoord want ik heb recht op garantie, sinds de Macbook niet deugde. Na onderzoek weet ik ook dat macbook schermen met dode pixels gerepareerd kunnen worden voor maar liefst 200 euro. Weer weken geen antwoord, dan weer een mail dat ze meer foto's gaan maken van de schade van mijn laptop die er NIET WAS. WEER weken gewacht, geen gehoor en dan krijg ik te horen dat ik geen recht op garantie heb omdat er fysieke schade op mijn laptop zit. Schade die ik niet heb gecreëerd en ik heb het harde bewijs. Ik heb mijn Macbook recent ontvangen, er zit inderdaad nu een gat in EN een blijkbaar nu ook een barst die langs mijn scherm gaat... Meer schade dus. Het is inmiddels 6 maanden later en ik ben geen stap verder. Er zijn alleen problemen bij gekomen. Ik ben ook wel minimaal 3.000 euro kwijt...

Odpowiedź od Dustin Nederland
Bestelling en levering waren weer prima!
Oorschelpen voor mijn Jabra gekocht, Dustin adverteerde als één van de weinigen met originele schelpen, andere aanbieders waren clonen. Bestellen was eenvoudig en werd afgetopt met een keurig snelle levering (lees je mee BOL? Het kan dus WEL).
Prima ervaring en een aanrader

Doświadczenie Trustpilot