Wat een verschrikkelijk bedrijf 2 maanden geleden een nas gekocht. Deze kon steeds niet geleverd worden nog de optie gegeven om een andere kleur die wel op stock was op te sturen dat weigerde ze wan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Productnummer; 5020003425 Op 10 juni 2026 besteld. Inmiddels 1 maand verder, niets geleverd, reageren niet op mail, je kan ze telefonisch niet bereiken. Mijn advies; vermijden!!! Niets kopen/ best... Zobacz więcej
Mijn ervaringen met Dustin waren prima en wil graag een tegengeluid laten horen tegen alle negatieve reviews. Op 26-12-2025 extra intern geheugen besteld. Order werd bevestigd op maandag 29-12. Ik z... Zobacz więcej
Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo onprofessioneel met zijn klanten omgaat. Te bizar voor woorden. Van de drie zaken die besteld zijn, wordt er één geleverd en vervolgens moet je overal ac... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep komputerowy
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Sklep z telefonami komórkowymi
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Hurtownia RTV
- Sklep TV
Napisane przez firmę
Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Wij helpen onze klanten voorop te blijven lopen door de juiste IT-oplossing voor hun behoeften te leveren. Wij bieden ongeveer 255.000 producten en aanverwante diensten aan bedrijven, de publieke sector en particulieren. Dustin heeft ongeveer 2.400 medewerkers die gepassioneerd zijn en geloven in technologie en de mogelijkheden die het biedt. Het bedrijf is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met het hoofdkantoor in Nacka Strand net buiten het centrum van Stockholm.
Dane kontaktowe
Wijchenseweg 20, 6537 TL, Nijmegen, Holandia
- 088-011 82 00
- klantenservice@dustin.com
- dustinhome.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
levering niet compleet en bedrijf is…
levering niet compleet en bedrijf is niet bereikbaar.

na 17 dagen bestelling pas binnen
na 17 dagen heb ik eindelijk mijn bestelling ontvangen terwijl ze het item gewoon op voorraad hadden. Van de customer service kreeg ik mailtjes die duidelijk voor iemand anders bedoeld waren. Hoewel de accountmanager netjes was kreeg hij niet veel voorelkaar. Wat een onkunde.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Telefonisch niet bereikbaar en slechte klantenservice
Er ging iets mis met de adressering van mijn bestelling (niet de fout van Dustin) waardoor mijn bestelling door DHL werd teruggestuurd. Ik ben hierover gaan bellen en de klantenservice is niet bereikbaar. Ik heb een uur lang op nummer 4 in de wachtrij gestaan zonder dat ik 1 plek ben opgeschoten. Stel dat er 1 persoon op de klantenservice aanwezig is dan blijft diegene niet een uur met 1 persoon aan de telefoon terwijl je ziet dat er nog meer wachtenden zijn. Dit gaf mij het gevoel dat er niemand aanwezig was bij de klantenservice. De dag ervoor heb ik ook gebeld en was ik nummer 9 in de wachtrij. Ik kreeg de mogelijkheid om via sterretje teruggebeld te worden en ik moet, nu een week later, nog steeds worden teruggebeld. Omdat ik geen goed gevoel meer had bij Dustin heb ik een mailtje gestuurd waarin ik mijn ongenoegen heb geuit. Want als er iets mis is met mijn bestelde headset is de kans groot dat ze ook onbereikbaar zijn. Ik heb mijn bestelling daarom geannuleerd. Hierop ontving ik een mail dat op het moment dat het pakket was ontvangen door de toeleverancier, ik mijn geld terug zou krijgen. Dit is inmiddels een week geleden en ik heb het nog niet terug. Ik ga zo maar weer bellen maar heb er een hard hoofd in.

Odpowiedź od Dustin Nederland
Gewoon alles gegaan zoals het hoort
Gewoon alles gegaan zoals het hoort, binnen enkele dagen bezorgd, goed product.
Jammer dat er geen enkel garantiebewijs, of mededeling daarover was bijgevoegd

Odpowiedź od Dustin Nederland
Je bestelt 2x 32GB DDR4 en je krijgt 2x…
Je bestelt 2x 32GB DDR4 en je krijgt 2x 16GB.
Telefonisch niet te bereiken! ondanks dat je de eerst volgende bent (Hoe dan?).
En als je bestelt als gast dan heb je geen inlog en kan je je product ook niet retourneren of een klacht indienen want je moet een ticket aanmaken. Wat een SLECHT bedrijf!

Odpowiedź od Dustin Nederland
Hebben hier met ons bedrijf een aantal…
Hebben hier met ons bedrijf een aantal computers besteld, ze leveren verkeerd, ze halen het vervolgens pas op na keren opvolgen, ze storten het geld pas na maanden terug. Ik ga er nooit meer naar toe en zou ook sterk afraden om bij deze amateurs te bestellen.

"Klantenservice tijdens kantooruren"
Dit is bijna lachwekkend. Meer dan een uur en 15 minuten gewacht in de chat, de keer ervoor meer dan 20 minuten moeten wachten aan de telefoon. Dit allemaal tijdens kantooruren, misschien is de website kwa beloftes ook toe aan een update?

Bijna 3 maanden later nog steeds geen levering
In november twee producten besteld via SurfSpot. Inmiddels is het februari en heb ik nog steeds niks ontvangen, ook geen extra informatie over de verwachte leverdatum. In het verleden prima ervaringen met dit bedrijf gehad, dus snap niet waar het is misgegaan.

4 maanden later nog steeds geen laptop
Sinds half september bezig met het bestellen van een nieuwe laptop via mijn Universiteit. Initieel zou het bestel portal rond 23 september open gaan. Fast forward naar begin december opent de portal eindelijk en kan ik bestellen. In het bestel process gaat er iets mis, waardoor er een bestelling staat die ik niet kan betalen, verwijderen en daardoor geen nieuwe laptop kan bestellen. Inmiddels meer dan 8 keer gebeld en gemaild en nog steeds niet geholpen.
Klantenservice verder erg attent en willen graag helpen.
Reparatie van laptop duurt enorm lang
Reparatie van laptop duurt enorm lang. In maart de reparatie van mijn laptop aangemeld wat tot op heden nog niet is opgelost. Er is vijf keer een monteur langs geweest met een verkeerd onderdeel. Communicatie verloopt stroef en mijn klacht is tot op heden niet opgepakt. Snelle levering maar als de centen binnen zijn zijn ze niet meer thuis bij Dustin...
Hele slechte klantenservice & Retouren duurt onwijs lang
Ik had bij Dustin een toetsenbord besteld. Na meerder keren de klantenservice te hebben gesproken kwam het na 2 weken ongeveer eindelijk binnen. Uit eindelijk was ik niet tevreden dus wilde ik het product terugsturen. Dat duurt nu al meer dan een maand. Ik heb de klantenservice al 5 keer om een retourlabel gevraagd en elke keer krijg ik het antwoord dat het team er mee bezig is. Ik snap niet hoe dit zo lang kan duren erg slecht.
Edit:
Ik heb de dag na de review 6 jan een retourlabel ontvangen en de dag erna het product geretourneerd. Op de website staat dat de verwerking 2-3 weken kan duren. Op dit moment zijn we dus alweer meer dan een maand verder nadat ze het product terug ontvangen hebben. En nog steeds geen geld. Nogmaals echt een heel slecht bedrijf. Bestel hier niet!!!
Snel geleverd en goede kwaliteit
Snel geleverd en goede kwaliteit. Support desk goed telefonisch bereikbaar en kundig.
OPLICHTETRS !!! koop hier niet
Ik heb op 11 november een telefoon besteld bij Dustin van €1300. Deze is nooit geleverd en meteen door PostNL retour gestuurd naar hen. Het product is al lang bij Dustin terugbezorgd, maar ik krijg totaal geen reactie van ze.
Het is ongelofelijk hoe slecht de klantenservice hier is. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar ik krijg gewoon geen antwoord. Ik zit nu zonder telefoon én zonder mijn geld. €1300 kwijt!
Ik raad iedereen aan om hier NIET te kopen. Als je problemen hebt, laten ze je gewoon stikken. Dit lijkt sterk op oplichting. Als je ook problemen hebt met dit bedrijf, overweeg om naar de politie te gaan. Dit kan echt niet!
bestelling met artikelen op voorraad nog niet geleverd na anderhalve maand
Ik heb een bestelling geplaatst begin november via surfspot. Daarvan heb ik een bestellingsbevestiging gekregen van dustin.nl. Het betrof twee producten met een levertijd van resp 2 en 4 dagen. Nog steeds niets binnen ondanks dustin bellen, die wijzen door naar surfspot, en surfspot vraagt na bij dustin en krijgt kennelijk ook geen antwoord.
Goede prijs kwaliteit verhouding en…
Goede prijs kwaliteit verhouding en correcte en snelle levering
gewoon goed
mijn ervaring met Dustin wijkt af van de overwegend negatieve reviews. ik heb gewoon contact kunnen krijgen met de klantservice (toen ik wilde verifieren of mijn product op voorraad was) en ik kreeg mijn bestelling binnen een week, prima voor elkaar
Alleen maar problemen
Levering moest ik al na bellen, en retour wordt ook niet geaccepteerd. Ik koop helemaal niks meer bij deze toko
"Levering binnen 1-2 dagen", maak er maar ruim 20 van.
Ze zetten producten op de site die ze niet binnen aangegeven tijd kunnen leveren. Doodzonde, want de prijs van hun producten is aantrekkelijk. Waarschijnlijk geen budget voor eigen opslag en dus afhankelijk van andere verkopers. Als je geen zin hebt om lang te wachten of behoefte hebt aan duidelijke afspraken met een verkoper, gewoon die paar tientjes extra betalen.
Ik heb een laptop voor mijn dochter…
Ik heb een laptop voor mijn dochter gekocht via school? kunnen wij deze laptop bij dustin bestellen.
Begin oktober dit jaar hangt deze laptop vast en doet niks meer, ik heb klantenservice gebeld en kreeg een mail met een retour formulier .
Alles netjes ingevuld maar niks hoor geen reactie weer gebeld nou die meneer zei dat het beter op een andere manier kon gaan dat zou sneller gaan.
Tot op vandaag geen reactie gekregen .
Mijn dochter heeft dyslectie en heeft deze laptop met speciale programma nodig om over vier weken haar toetsen te kunnen maken .
Ze niet netjes om ons in de steek te laten.
Ik zeg niks meer kopen hier!!!!!
twee producten nooit aangekomen
twee producten nooit aangekomen, glitch in jullie adressystemeem
Doświadczenie Trustpilot