Dustin Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Wat een verschrikkelijk bedrijf 2 maanden geleden een nas gekocht. Deze kon steeds niet geleverd worden nog de optie gegeven om een andere kleur die wel op stock was op te sturen dat weigerde ze wan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Productnummer; 5020003425 Op 10 juni 2026 besteld. Inmiddels 1 maand verder, niets geleverd, reageren niet op mail, je kan ze telefonisch niet bereiken. Mijn advies; vermijden!!! Niets kopen/ best... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Malafide bedrijf. Let op: positieve reviews zijn hoogst aannemelijk gefingeerd ... Je bent gewaarschuwd... In mijn geval werd een 'nieuwe' HP laptop uitgeleverd, die niet nieuw bleek te zijn. HP... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaringen met Dustin waren prima en wil graag een tegengeluid laten horen tegen alle negatieve reviews. Op 26-12-2025 extra intern geheugen besteld. Order werd bevestigd op maandag 29-12. Ik z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  3. Sklep z telefonami komórkowymi
  4. Sklep z komputerami i akcesoriami
  5. Hurtownia RTV
  6. Sklep TV

Napisane przez firmę

Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Wij helpen onze klanten voorop te blijven lopen door de juiste IT-oplossing voor hun behoeften te leveren. Wij bieden ongeveer 255.000 producten en aanverwante diensten aan bedrijven, de publieke sector en particulieren. Dustin heeft ongeveer 2.400 medewerkers die gepassioneerd zijn en geloven in technologie en de mogelijkheden die het biedt. Het bedrijf is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met het hoofdkantoor in Nacka Strand net buiten het centrum van Stockholm.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Zeldzaam slecht

Zeldzaam slecht, 2 maanden geleden 2 monitoren besteld. Nooit geen communicatie over ontvangen en 1 is nu ook zonder reden geannuleerd. Klantenservice bellen heeft ook weinig zin want ze klinken niet echt alsof ze zin hebben om je te helpen + ze kunnen uiteindelijk ook niet helpen.

6 kwietnia 2025

Beste,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen dit graag verder voor je uitzoeken en oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via klachten@dustin.com? Dan kijken we graag met je mee.

teveel betaald niet terug

Via PC actie van de werkgever 2 Apple ipads gekocht. Keurig geleverd maar kreeg kort daarna op 28-2-2025 bericht dat er te weinig korting was verleend. Diverse mails gestuurd en van klantenservice de vriendelijkste antwoorden gehad met volgende week, ziekte, nu eindelijk alle gegevens gehad maar krijg geen duidelijkheid.
Mails eindigen met Met vriendelijke groet / Kind regards/ Hjärtliga hälsningar, maar doe mij mijn geld weer terug.
Met boze groet, unfriendly regards, ovänliga hälsningar

28 maja 2025

Beste Evert,

Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u nog steeds geen duidelijkheid heeft ontvangen over de korting op uw bestelling via de PC-actie van uw werkgever. We begrijpen dat dit voor frustratie heeft gezorgd, en daar willen we zeker werk van maken.

Om u goed te kunnen helpen, hebben we nog enkele aanvullende gegevens nodig. Zou u ons uw ordernummer en een samenvatting van de eerdere communicatie met onze klantenservice kunnen sturen? U kunt dit mailen naar klachten@dustin.com. Zodra we uw bericht ontvangen, gaan we er meteen mee aan de slag en streven we naar een snelle en duidelijke oplossing.

Nogmaals excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld tot nu toe.

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle levering.

1 maja 2025

Beste Tim,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Oceniono na 4 z 5

Valse start, toch goed geleverd

Ik heb mijn artikelen met vertraging ontvangen, maar ben blij met de hulp van Reinier. Alles is uiteindelijk netjes geregeld.

22 kwietnia 2025

Beste Jeroen,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een bestelling niet binnen de verwachte termijn geleverd wordt, zeker als het om een belangrijke netwerkopdracht gaat. Onze oprechte excuses voor de vertraging en de gebrekkige communicatie die u heeft ervaren.

We willen u graag laten weten dat er inmiddels via e-mail contact met u is opgenomen en een passende oplossing is aangeboden. Mocht u hier nog vragen over hebben of verdere ondersteuning wensen, aarzel dan niet om te reageren op onze e-mail of contact met ons op te nemen.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren.

Maandag 10 schermen besteld en betaald: geen levering, geen communicatie

Maandag 10 schermen besteld en betaald. Op voorraad. Er staat dat er de volgende dag geleverd wordt. Nul vooruitgang. Op e-mail wordt niet gereageerd. Geen enkel idee wat er aan de hand is. Ga bellen: 10 minuten verder en niks wijzer. Niemand weet wat; degene die ik spreek wil zijn naam niet vertellen. Zeldzaam slecht.

7 kwietnia 2025

Beste Raymo,

Hartelijk dank voor je review. We begrijpen dat de situatie voor veel frustratie heeft gezorgd en dat de communicatie niet is verlopen zoals je had mogen verwachten.

Ondertussen is er contact geweest en hebben wij je per e-mail een voorstel gedaan. We nemen je feedback zeer serieus en gebruiken dit om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via klachten@dustin.com of reageren op onze e-mail.

Toonaangevend in ‘geen reactie’

Doe je eind maart een bestelling omdat het voorradig is en betaal netjes, krijg je een paar dagen daarna een bericht dat het in september wordt geleverd.
Inmiddels mails gestuurd om te annuleren en geld terug te krijgen. Totaal geen response…
En dat noemt zichzelf ‘toonaangevend’…

29 marca 2025

Beste Theo.

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg teleurstellend is om na het plaatsen en betalen van een bestelling te horen dat de levering pas maanden later plaatsvindt.

Op basis van de beschikbare informatie kunnen we uw bestelling helaas niet terugvinden. We helpen u uiteraard graag verder. Zou u uw ordernummer kunnen mailen naar klantenservice@dustin.com? Dan zorgen we dat uw annulering en terugbetaling zo snel mogelijk worden opgepakt.

Slechts denkbare service. KOOP DAAR NIET

Als particulier customer, geen contact mogelijk via email, via bellen, je bent de eeuwige nummer 1 in de telefonische wachtrij, in de chat wacht ik al een uur. Als zakelijke klant. We nemen ook als bedrijf spullen bij hun af (als UMC). Ook dat gaat slecht. We gaan maatregelen nemen tegen Dustin. Dit bedrijf moet sluiten en wel nu.

4 kwietnia 2025

Beste Michel,

Bedankt voor uw bericht. We vinden het erg vervelend om te horen dat u zowel als particuliere als zakelijke klant zulke negatieve ervaringen heeft gehad met onze bereikbaarheid en dienstverlening.

Op basis van de beschikbare informatie kunnen we helaas geen specifieke gegevens terugvinden over uw situatie. We willen dit uiteraard graag verder voor u uitzoeken en oplossen. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met aanvullende gegevens (zoals een ordernummer of klantnummer) naar klantenservice@dustin.com? Dan pakken we dit zo snel mogelijk op.

Echt slecht dit

Echt slecht dit. Computers tot 2x toe in niet gesloten dozen geleverd, 0 communicatie. Geef je ze nog een kans, staat de volgende order (700217086) al een week op "nog verwerken", terwijl deze "binnen 48 uur verzonden" kan worden.

@Reinier: leuk streven, maar via de chat en de Email al dagen geen reactie. Als je dat eens oppakt in plaats van op reviews te antwoorden? Ik heb aangegeven dat de order gecancelled kan worden, zelfs daar komt geen reactie op. Heb de producten inmiddels al via een andere leverancier besteld en ontvangen, de zending van Dustin, mocht die ooit komen, zullen we dan ook weigeren en terugsturen.

3 kwietnia 2025

Beste Ron,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Het is absoluut niet de bedoeling dat je computers in open dozen worden geleverd. Dit nemen we serieus en we stellen het op prijs dat je het meldt. Mocht dit nog niet zijn gebeurd, neem dan contact op via klachten@dustin.com zodat we dit kunnen onderzoeken en verhelpen.

Wat betreft je bestelling, we begrijpen dat je frustratie over de verwerkingstijd. We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden en we zullen dit met prioriteit behandelen.

We waarderen je geduld en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Oceniono na 1 z 5

Helaas hetzelfde als de meest recente…

Helaas hetzelfde als de meest recente reviews hieronder.
Besteld en betaald, keurige orderbevestiging en vervolgens radiostilte. Ook bellen naar de klantenservice werkt niet, ik blijf nr 2 in de wachtrij. Geen reactie op mail.
Niet bestellen!!
Update: Inmiddels mail gestuurd naar de klachten afhandeling en in afwachting van reactie

24 marca 2025

Beste Barbara,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer u na uw bestelling geen verdere updates ontvangt en dat het lastig is om contact te krijgen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Helaas kunnen we op basis van de beschikbare gegevens uw bestelling niet terugvinden. We helpen u hier graag verder mee. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw ordernummer naar klachten@dustin.com? Dan kijken we zo snel mogelijk naar een oplossing.

Boevenbende

Bestelling geplaatst en betaald. Daarna niks gekregen en niks meer van gehoord. Geven niet thuis als je ze belt of mailt. Boevenbende!

20 marca 2025

Beste Ahmed,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor u is en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We hebben u inmiddels per e-mail een oplossing toegestuurd. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Bestelling niet geleverd - contact krijgen onmogelijk

Op 19 maart (als zakelijke klant) een bestelling (700214860) gedaan voor wat Unify spulletjes. Volgens de website op voorraad. Tot op heden nog niks ontvangen. Contact gezocht via hun chat: geen reactie. Contact gezocht per mail: geen reactie. Na een uur en 17 minuten in de telefonische wachtrij te hebben gestaan werd ook deze verbinding verbroken. Terugbellen: doen ze uiteraard niet. Ik weet niet wat er mis is met deze tent, maar breng hier alsjeblieft NOOIT je geld naartoe.

Beste Roland,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een bestelling langer op zich laat wachten dan verwacht en het lastig is om contact te krijgen. We hebben u inmiddels per e-mail een oplossing toegestuurd. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan helpen we u daar graag mee verder.

Oceniono na 1 z 5

Krijg geen contact met het bedrijf

Krijg geen contact met het bedrijf. Na 50 minuten in de wacht (het begint met "u bent nummer 3" en het zakt na een half uur naar nummer 2) werd de verbinding verbroken. Op de chat ook geen reactie. Hierop heb ik gezocht naar reviews en lees meer van dit soort ervaringen. Ik ga ergens anders bestellen.

Beste Jantien,

Bedankt voor uw review. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn dat u geen contact met ons heeft kunnen krijgen. Dat is natuurlijk niet de service die u mag verwachten. We nemen uw feedback mee om onze bereikbaarheid te verbeteren. Mocht er nog iets zijn waarmee we u kunnen helpen, dan kijken we graag naar een oplossing. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via klachten@dustin.com.

order annuleren

order annuleren
dag 3 1u 30min in de wachtrij weer opgehangen
dag 2 werd ik zomaar opgehangen na 1u en 17min
dag 1 druk * om terug gebeld te worden nooit terug gebeld
nog steeds niemand aan de lijn gehad...
ik raad aan ergens anders te bestellen

enige wat ik wil is dat mijn order 700215679 wordt geannuleerd en snel.

31 marca 2025

Beste,

Bedankt voor uw feedback en onze excuses voor uw ervaring. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. Uw bestelling is inmiddels geannuleerd. Mocht u nog verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten.

rampzalig

Mijn ervaring met Dustin Nederland was rampzalig! Ik heb een product besteld maar nooit ontvangen. Ik heb ze meerdere keren gemaild en gebeld, maar niemand reageert. Als ze eindelijk opnemen na uren wachten, zeggen ze gewoon: "Ik kan je niet helpen." Oplichtersbedrijf, blijf weg!Bestelnummer: 700215425

Beste M,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting was. We begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn. We hebben inmiddels contact met u opgenomen per e-mail met een oplossing voor uw bestelling. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om te reageren op onze e-mail of contact op te nemen met onze klantenservice.

Oceniono na 4 z 5

Product niet geleverd

Op 24 maart een bestelling geplaatst (nr 700216032). Deze staat nog steeds op 'Verwerken'. Op de productpagina staat "kan meteen verzonden worden". Ook nog geen reactie gekregen op een vraag per e-mail hierover.

Aanvulling: is nu netjes opgelost door Dustin. Product is inmiddels geleverd.

31 marca 2025

Beste Laurens,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is om zo lang te wachten zonder duidelijke communicatie. We hebben je inmiddels per e-mail benaderd met een oplossing voor je bestelling. Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om ons opnieuw te contacteren. We helpen je graag verder!

Oceniono na 1 z 5

Slechte service en geen communicatie

Ik heb een bestelling geplaatst, maar na 10 dagen nog steeds geen enkel antwoord ontvangen. Toen ik besloot te bellen, moest ik op een sterretje drukken om teruggebeld te worden—maar dat is nooit gebeurd.

De volgende dag heb ik zelf weer gebeld en een uur in de wacht gestaan op plek 4, zonder succes. Tot op heden heb ik nog steeds geen enkele duidelijkheid over waar mijn bestelling blijft.

Dit is echt een teleurstellende ervaring. Slechte communicatie en geen enkele moeite om klanten te helpen. Ik raad dit bedrijf niet aan!

19 marca 2025

Beste Brian,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat dit een zeer frustrerende ervaring voor je is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Helaas kunnen we op basis van de review geen order terugvinden. We helpen je graag verder, dus neem gerust contact met ons op via klantenservice@dustin.com. We kijken dan meteen naar een oplossing voor je.

Oceniono na 1 z 5

Heel ander product ontvangen na 6 weken…

Heel ander product ontvangen na 6 weken levertijd. Echt oplichters eerste klas! Misleidende nep filmpjes. Product lag in China.

24 marca 2025

Beste Dias,

We begrijpen dat dit een erg vervelende ervaring voor je is, en dat spijt ons. Dit is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan. We willen dit graag verder onderzoeken en samen naar een oplossing zoeken. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@dustin.com? Dan kijken we graag met je mee en helpen we je verder.

Dramatische webshop

Bestelling van een telefoon duurt meer dan een week. Volgende werkdag leveren is wat zij zeggen.
Telefonisch onbereikbaar. Al twee keer meer dan een uurloon de wacht en dan wordt de verbinding verbroken. De optie om terug gebeld te worden ook geprobeerd maar niet terug gebeld door Dustin.

Update 24/3: Nog steeds geen levering zo het advies dat ik kreeg hier op de review uitgevoerd en gemaild. Meteen een auto reply dat de reactie per mail nog wel 's even op zich kan laten wachten.

"Bedankt voor uw e-mail.

Langere reactietijd via e-mail.
Op dit moment hebben we een langere reactietijd via e-mail. Voor snellere service kunt u gebruikmaken van onze chat of de antwoorden vinden op onze servicepagina.
Indien u telefonisch contact met ons heeft, vermeld dan 4579735."

@Dustin, Hiermee kan je vast en zeker wel iets vinden.

13 marca 2025

Beste Peter,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor je is. Helaas kunnen we met de beschikbare informatie geen order terugvinden. Voor verdere hulp kun je contact met ons opnemen via klantenservice@dustin.com, dan kijken we graag met je mee. We waarderen je opmerkingen over onze telefonische bereikbaarheid en zullen dit intern bekijken om verbeteringen door te voeren.

Niet een ster waardig...

Niet een ster waardig...
Ik heb vorig jaar een bestelling gedaan. (29 dec 2024) Hierbij was aangegeven dat de levertijd een week bedaagde met een scherpe prijs. Hierbij werd de levertijd verder en verder naar voren geschoven. Eind februari (26 feb 2025) kreeg ik de mededeling dat Dustin mijn product helaas niet meer kunnen leveren. Hierbij werd de bestelling automatisch geannuleerd. Zij geven aan dit normaliter binnen 6 werkdagen terug te betalen. Maar tot op heden zit ik nog te wachten op mijn geld. Zeer en zeer slecht.

Na annulering heb ik de bestelling gedaan bij een andere leverancier die wel zijn afspraken na kon komen. Daar had ik de volgende werkdag nog het product in huis. Maar ik zit nog steeds te wachten op de terugbetaling van Dustin.

18 marca 2025

Beste Mathieu,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat deze situatie erg frustrerend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We hebben je hierover inmiddels een e-mail gestuurd met meer informatie. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Goede service bij onjuist adres

De juiste artikelen heb ik eenvoudig kunnen vinden in de uitgebreide shop. Echter de levering ging niet helemaal vanzelf door een verkeerd adres. Dit is prima en snel opgelost, waardoor ik het product alsnog netjes heb ontvangen.

6 marca 2025

Beste Joost,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de juiste artikelen eenvoudig kon vinden en dat het leveringsprobleem snel is opgelost. We waarderen je feedback en staan altijd klaar om te helpen! 😊

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej