Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nette monteurs die mee denken en alles netjes in overleg doen. Alles netjes achter gelaten. En hebben ook nog uitleg geven hoe de installatie werkt.

Oceniono na 5 z 5

De collega die zou komen belde in de ochtend dat de afspraak tijd niet gehaald zou worden Ivm het weer. Eenmaal ter plaatse zijn de collega’s gaan lossen en eerst binnen aan de slag gegaan. Ondanks... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf. Heb een thuisbatterij door hun laten installeren. Maanden bezig om inzicht te krijgen in de werking van de batterij. Al vijf maanden bezig met mailtjes sturen en bellen. Wordt nauw... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service. Prettig gesprek gehad met verkoper. Wij moesten een paar keer herplannen en dit was geen probleem , wat erg fijn was. Installatie gedaan door leuke gasten die ook nog kundig zijn en erg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej

Napisane przez firmę

Produceer uw eigen schone energie

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn erg tevreden over Duranet

Wij zijn erg tevreden over Duranet. Wij hebben een uitgebreide technische voorlichting gekregen thuis. Hierna hadden wij een aantal zaken niet goed geregeld, maar Duranet heeft actief met ons meegedacht en een passende oplossing voor ons gevonden. Topbedrijf!

23 czerwca 2025
Oceniono na 4 z 5

Dik tevreden!

We werden goed geïnformeerd van te voren en er werd goed meegedacht over wat de beste oplossing voor onze situatie en wensen was. Administratief was alles makkelijk en duidelijk af te handelen. De plaatsing en alle afspraken verliepen soepel en volgens afspraak. Enige mini minpuntje was dat een dakpan inititeel niet netjes was teruggeplaatst. Maar na één mail werd dit snel naar volledige tevredenheid alsnog opgelost. Wij zijn zeer tevreden met onze electrische warmtepomp en Duranet.

13 czerwca 2025
Oceniono na 2 z 5

communicatie en tegenspraak informatie verkoper

Na bezichtiging voor spouwmuur na-isolatie gewacht op 2 offertes voor 2 materialen zoals beloofd door verkoper. Bij uitblijven gebeld met bedrijf. Beide materialen kunnen toch niet na overleg met partnerbedrijf isoquard. Willen geen problemen met eventuele complicaties van na-isoleren. Er komen geen offertes. Jammer dat u niet bent gebeld...

Na plaatsing review gebeld door de eigenaar. Excuses voor het beloop en aanbod gekregen om mijn verzoek door te zetten naar een bedrijf dat wel na-isolatie spouwmuren uitvoert.
In ieder geval waardeer ik zijn initiatief.

18 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Durant is een betrouwbaar bedrijf

Na mijn positieve ervaring met de plaatsing van zonnepanelen door Durant, heb ik recent ook een thuisbatterij via hen laten installeren. Vanaf dag één is alles uitstekend geregeld. De installatie verliep soepel en het team heeft alles zorgvuldig gecontroleerd om zeker te weten dat het goed werkte.

Wat ik erg waardeer is de bereikbaarheid: als ik een vraag had, kon ik direct bellen en kreeg ik meteen iemand aan de lijn die me goed kon helpen. De adviezen die ik kreeg waren duidelijk en professioneel.

Kortom, Durant is een betrouwbaar bedrijf dat meedenkt en service hoog in het vaandel heeft staan. Zeker een aanrader!

5 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik wordt gebeld over verduurzaming

Ik wordt gebeld over verduurzaming. Dan zeg ik dat ik hem dat ik in een huurwoning woon. De reactie daarop is dat hij verder, zonder iets te zeggen, de verbinding verbreekt.
Lekker asociaal deze medewerker van deze firma!!!!!

28 marca 2025

Beste Alex,

Wat vervelend om te horen dat dit zo gebeurd is. Onze excuses daarvoor!
Dat is uiteraard niet de bedoeling vanuit ons bedrijf.
Wij zullen direct uitzoeken wie dit geweest is en daar passende maatregelen op treffen. Ik zal je zo persoonlijk nog even bellen om dit netjes op te lossen met je.

Ron Maas

Oceniono na 4 z 5

Wat issues maar opgelost

Systeem geleverd in December 2023 van 3690 Wp. In april 2024 was er veel zon en werd het duidelijk dat de omvormer het niet aankan. Bij 3200W ging omvormer uit en aan waardoor er geen opwekking is en stroom van grid wordt gebruikt. Meteen contact opgenomen. Na een tijdje is het probleem aangekaart bij SolarEdge en heeft SolarEdge parameters aangepast. Hoop dat hiermee het probleem daadwerkelijk is opgelost.

5 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Great guidance and communication.

We had solar panels installed. The installation was quick and clean. The company stayed in touch at all times and provided guidance and support throughout the whole process. For example, how to apply for a sustainability loan, how to register with the grid operator and how to maintain the panels after installation.

31 maja 2024

Zeer goede ervaring met Duranet

Zeer goede ervaring met Duranet. Na akkoord waren de zonnepanelen binnen 2 weken geplaatst en operationeel. Vooraf was er goede communicatie met de medewerkers van Duranet en de installateurs waren vriendelijk, efficiënt en vakkundig.

8 maja 2024

Zonnepanelen/Warmtepomp/Laadpaal

Zonnepanelen, warmtepomp en laadpaal laten installeren. Zeer tevreden, heel goed advies gehad, strakke planning en de juiste mensen, binnen 2 dagen was alles netjes gemonteerd en zeer goed opgeleverd, kan niet anders zeggen, zeer goed geregeld en geweldig werk van dit bedrijf en de mensen erachter. Een dikke 10 !

10 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Duranet bedondert iedereen en stuurt…

Duranet bedondert iedereen en stuurt pishing mails naar je toe en het is niet te geloven hoe moeilijk het is om van die vuilnismails af te komen. Het zijn in feite criminelen
Dit soort mails : Bespaar op Dakwerk! Ontvang Gratis Offertes & Vergelijk Vakmannen en ga zo maar door aan de lopende band. Om doodziek van te worden, Wat een onzin wat U schrijft, sinds de 1e mail van Duranet is dat allemaal gebeurd en ik ga na zondag een officiele klacht tegen Duranet indienen.Bovendien is het e-mailadres wat U geeft niet juist. Hoe kan ik nou mailen als Uw mailadres fout is. Ik heb gemaild maar geen reponse

17 marca 2024

Beste heer Bont,

Zoals ik u ook gemaild heb komen deze mails niet van Duranet af.
We hebben alles nagekeken en er is niemand binnen de organisatie die u een mail gestuurd heeft buiten de normale mails bij een afspraak en offerte traject.
Mails over 'vergelijk vakmannen' etc. zouden wij ook nooit sturen. Wij zijn een eigen installatiebedrijf met eigen vakmannen.
Duranet voldoet aan alle avg normen en zal nooit phishing mails sturen.
U geeft aan het te toevallig te vinden dat u dit soort mails na het contact met onze werknemer ontvangt. Hier kan ik helaas verder niets over melden, behalve dan dat het absoluut niet door ons komt.

Ik adviseer u om de phishing mails te melden bij:

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.
Verder zouden wij het op prijs stellen als u deze negatieve review zou verwijderen, daar het echt niets met ons te maken heeft.
Mocht u verder nog vragen hebben horen wij het graag.

Bedankt en nog fijne dag,

Ron Maass

Ik heb u zojuist een mail gestuurd. Ik kan in het dossier geen enkele mail aan u vinden, behalve van de afspraak die met u gemaakt is. Ik wacht uw reactie op de mail af en zal vanaf daar verder met u communiceren. We gaan dit verder uitzoeken, maar voor zover ik nu kan zien zijn de mails niet afkomstig van ons.

Het emailadres is info@duranet.nl.
Ik ga het uitzoeken en zal het aan u terugkoppelen. Ik ben eindverantwoordlijke hiervoor en weet niets van dit soort mails.

Bedankt voor uw reactie.
Dat zijn echt geen mails die wij versturen. Wij vergelijken geen vakmannen. Wij zijn een eigen verduurzaming bedrijf.
Zou je zo'n mail tav van Ron naar info willen sturen?
Dan zal ik dat uitzoeken en terugkoppelen naar u.

Alvast bedankt.

Gr. Ron.

Beste heer Bont,

Duranet stuurt absoluut geen phishing mails. Duranet stuurt enkel op haar eigen bestand informatie en aanbiedingen.
Zou u een voorbeeld met afzender hiervan naar info@duranet kunnen sturen. Dan zal ik dat direct onderzoeken.

Alvast bedankt!

Ron Maass

Oceniono na 5 z 5

Vakmensen die snel, adequaat en aardig communiceren.

Wat een fijne firma om je zonnepanelen door te laten instaleren.
Ten eerste: het zijn vakmensen en er is goed, snel en vakkundig gewerkt.
Ten tweede: de communicatie met ons was echt prima. Voor en tijdens het proces. Dat wil zeggen snel, adequaat en aardig.

5 lutego 2024

Zeer professioneel bedrijf

Zeer professioneel bedrijf. Leverde 's ochtends vroeg de panelen, een uurtje later stonden er drie installateurs voor de deur en in mum van tijd was alles geplaatst. Zeer deskundige vaklui, van harte aanbevolen!

11 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Eerste gesprek was positief maar daarna......

Eerste gesprek was positief. Kwaliteit van binneninstallatie is niet hoog. Allemaal zwarte vegen op de muren. Afhandeling hiervan is al 5 maanden en nog niet opgelost. Slechte communicatie en beloften die ze niet nakomen.

11 stycznia 2024

Beste Raymond,

We hebben elkaar zojuist gesproken en we zijn het er over eens dat het uiteindelijk goed is opgelost. De vegen zijn door de schilder hersteld en wij hebben deze rekening aan je vergoed. Ook heb ik met je afgesproken dat de factuur pas betaald hoefde te worden nadat alles naar tevredenheid was opgelost. Er zijn in het begin van de installatie zeker een aantal dingen niet goed gegaan, daarvoor nogmaals excuus en dank voor je begrip. Een 1 ster review geeft het beeld dat er echt helemaal niks goed is gegaan en dat we jou in de kou hebben laten staan. Voordat je deze review hebt geplaatst hebben we alles netjes opgelost en afgerond, daarom vind ik een 1 ster geen goede weergave van de situatie. Misschien kan je de waardering voor de afhandeling meewegen in de beoordeling. Mocht dit niet het geval zijn, onze service naar jou zal hierdoor niet minder zijn.

Hartelijke groet,
Reinoud

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej