Nette monteurs die mee denken en alles netjes in overleg doen. Alles netjes achter gelaten. En hebben ook nog uitleg geven hoe de installatie werkt.
Zobacz, co mówią recenzenci
De collega die zou komen belde in de ochtend dat de afspraak tijd niet gehaald zou worden Ivm het weer. Eenmaal ter plaatse zijn de collega’s gaan lossen en eerst binnen aan de slag gegaan. Ondanks... Zobacz więcej
Waardeloos bedrijf. Heb een thuisbatterij door hun laten installeren. Maanden bezig om inzicht te krijgen in de werking van de batterij. Al vijf maanden bezig met mailtjes sturen en bellen. Wordt nauw... Zobacz więcej
Super service. Prettig gesprek gehad met verkoper. Wij moesten een paar keer herplannen en dit was geen probleem , wat erg fijn was. Installatie gedaan door leuke gasten die ook nog kundig zijn en erg... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Produceer uw eigen schone energie
Dane kontaktowe
Verspronckweg 56, 2023 BM, Haarlem, Holandia
- 023-2001845
- info@duranet.nl
- duranet.nl
Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Wij zijn erg tevreden over Duranet
Wij zijn erg tevreden over Duranet. Wij hebben een uitgebreide technische voorlichting gekregen thuis. Hierna hadden wij een aantal zaken niet goed geregeld, maar Duranet heeft actief met ons meegedacht en een passende oplossing voor ons gevonden. Topbedrijf!
De technische schouw vond ik erg…prettig om mee te werken.
De technische schouw vond ik erg prettig om mee te werken, erg hulpvaardig. Heb zelf 2 doorgangen in fundering gemaakt. Verder is mijn ervaring met de mannen van de praktijk erg gewillig waren.
Dik tevreden!
We werden goed geïnformeerd van te voren en er werd goed meegedacht over wat de beste oplossing voor onze situatie en wensen was. Administratief was alles makkelijk en duidelijk af te handelen. De plaatsing en alle afspraken verliepen soepel en volgens afspraak. Enige mini minpuntje was dat een dakpan inititeel niet netjes was teruggeplaatst. Maar na één mail werd dit snel naar volledige tevredenheid alsnog opgelost. Wij zijn zeer tevreden met onze electrische warmtepomp en Duranet.
communicatie en tegenspraak informatie verkoper
Na bezichtiging voor spouwmuur na-isolatie gewacht op 2 offertes voor 2 materialen zoals beloofd door verkoper. Bij uitblijven gebeld met bedrijf. Beide materialen kunnen toch niet na overleg met partnerbedrijf isoquard. Willen geen problemen met eventuele complicaties van na-isoleren. Er komen geen offertes. Jammer dat u niet bent gebeld...
Na plaatsing review gebeld door de eigenaar. Excuses voor het beloop en aanbod gekregen om mijn verzoek door te zetten naar een bedrijf dat wel na-isolatie spouwmuren uitvoert.
In ieder geval waardeer ik zijn initiatief.
Durant is een betrouwbaar bedrijf
Na mijn positieve ervaring met de plaatsing van zonnepanelen door Durant, heb ik recent ook een thuisbatterij via hen laten installeren. Vanaf dag één is alles uitstekend geregeld. De installatie verliep soepel en het team heeft alles zorgvuldig gecontroleerd om zeker te weten dat het goed werkte.
Wat ik erg waardeer is de bereikbaarheid: als ik een vraag had, kon ik direct bellen en kreeg ik meteen iemand aan de lijn die me goed kon helpen. De adviezen die ik kreeg waren duidelijk en professioneel.
Kortom, Durant is een betrouwbaar bedrijf dat meedenkt en service hoog in het vaandel heeft staan. Zeker een aanrader!
Ik wordt gebeld over verduurzaming
Ik wordt gebeld over verduurzaming. Dan zeg ik dat ik hem dat ik in een huurwoning woon. De reactie daarop is dat hij verder, zonder iets te zeggen, de verbinding verbreekt.
Lekker asociaal deze medewerker van deze firma!!!!!

Odpowiedź od Duranet
Fijne mensen om mee te werken
Fijne mensen om mee te werken. Alles ging in 1 keer goed!! top bedrijf
Goed op tijd,geen enkel probleem
Goed op tijd,geen enkel probleem. Monteurs doen hun werk goed en ook veilig. Alle informatie waaren duidelijk.
Heldere communicatie en weinig tijd…
Heldere communicatie en weinig tijd tussen offerte en plaatsing.
Wat issues maar opgelost
Systeem geleverd in December 2023 van 3690 Wp. In april 2024 was er veel zon en werd het duidelijk dat de omvormer het niet aankan. Bij 3200W ging omvormer uit en aan waardoor er geen opwekking is en stroom van grid wordt gebruikt. Meteen contact opgenomen. Na een tijdje is het probleem aangekaart bij SolarEdge en heeft SolarEdge parameters aangepast. Hoop dat hiermee het probleem daadwerkelijk is opgelost.
Great guidance and communication.
We had solar panels installed. The installation was quick and clean. The company stayed in touch at all times and provided guidance and support throughout the whole process. For example, how to apply for a sustainability loan, how to register with the grid operator and how to maintain the panels after installation.
Ik ben lastig gevallen door…
Ik ben lastig gevallen door telefoonnummer 0625551492 zegt te bellen namens duranet, ik zit niet te wachten op ongewenste Telefoon terreur dus 1 ster.
Zeer goede ervaring met Duranet
Zeer goede ervaring met Duranet. Na akkoord waren de zonnepanelen binnen 2 weken geplaatst en operationeel. Vooraf was er goede communicatie met de medewerkers van Duranet en de installateurs waren vriendelijk, efficiënt en vakkundig.
Zonnepanelen/Warmtepomp/Laadpaal
Zonnepanelen, warmtepomp en laadpaal laten installeren. Zeer tevreden, heel goed advies gehad, strakke planning en de juiste mensen, binnen 2 dagen was alles netjes gemonteerd en zeer goed opgeleverd, kan niet anders zeggen, zeer goed geregeld en geweldig werk van dit bedrijf en de mensen erachter. Een dikke 10 !
Duranet bedondert iedereen en stuurt…
Duranet bedondert iedereen en stuurt pishing mails naar je toe en het is niet te geloven hoe moeilijk het is om van die vuilnismails af te komen. Het zijn in feite criminelen
Dit soort mails : Bespaar op Dakwerk! Ontvang Gratis Offertes & Vergelijk Vakmannen en ga zo maar door aan de lopende band. Om doodziek van te worden, Wat een onzin wat U schrijft, sinds de 1e mail van Duranet is dat allemaal gebeurd en ik ga na zondag een officiele klacht tegen Duranet indienen.Bovendien is het e-mailadres wat U geeft niet juist. Hoe kan ik nou mailen als Uw mailadres fout is. Ik heb gemaild maar geen reponse

Odpowiedź od Duranet
De zonnepanelen zijn goed geplaatst en werkten direct naar behoren.
De zonnepanelen zijn goed geplaatst. De bekabeling naar binnen toe werd in goed overleg besproken en ook zo uitgevoerd. De mannen waren vriendelijk en hebben alles weer netjes achtergelaten.
Vakmensen die snel, adequaat en aardig communiceren.
Wat een fijne firma om je zonnepanelen door te laten instaleren.
Ten eerste: het zijn vakmensen en er is goed, snel en vakkundig gewerkt.
Ten tweede: de communicatie met ons was echt prima. Voor en tijdens het proces. Dat wil zeggen snel, adequaat en aardig.
Zorgvuldig
Zorgvuldige planning vooraf en afspraken op tijd nagekomen.
Zeer professioneel bedrijf
Zeer professioneel bedrijf. Leverde 's ochtends vroeg de panelen, een uurtje later stonden er drie installateurs voor de deur en in mum van tijd was alles geplaatst. Zeer deskundige vaklui, van harte aanbevolen!
Eerste gesprek was positief maar daarna......
Eerste gesprek was positief. Kwaliteit van binneninstallatie is niet hoog. Allemaal zwarte vegen op de muren. Afhandeling hiervan is al 5 maanden en nog niet opgelost. Slechte communicatie en beloften die ze niet nakomen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.