Nette monteurs die mee denken en alles netjes in overleg doen. Alles netjes achter gelaten. En hebben ook nog uitleg geven hoe de installatie werkt.
Zobacz, co mówią recenzenci
De collega die zou komen belde in de ochtend dat de afspraak tijd niet gehaald zou worden Ivm het weer. Eenmaal ter plaatse zijn de collega’s gaan lossen en eerst binnen aan de slag gegaan. Ondanks... Zobacz więcej
Waardeloos bedrijf. Heb een thuisbatterij door hun laten installeren. Maanden bezig om inzicht te krijgen in de werking van de batterij. Al vijf maanden bezig met mailtjes sturen en bellen. Wordt nauw... Zobacz więcej
Super service. Prettig gesprek gehad met verkoper. Wij moesten een paar keer herplannen en dit was geen probleem , wat erg fijn was. Installatie gedaan door leuke gasten die ook nog kundig zijn en erg... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Produceer uw eigen schone energie
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Heel goed geholpen
Heel goed geholpen met het realiseren van verduurzaming van ons huis. Zijn behulpzaam en eerlijk wat wel en niet mogelijk is. Goede communicatie. Alles netjes uitgevoerd.
Mevr. Bahadoer
Team Demel en Romano
Team Demel en Romano
Jullie hebben puik werk geleverd
Super. Alles netjes opgelost
Bedankt
Betrouwbaarheid
Er is een betrouwbare gecertificeerde batterij geleverd, en netjes aangesloten.
Team Romani was bij ons wat een toppers…
Team Romani was bij ons wat een toppers in alle opzichten netjes correct meedenkend. Compleet ontzorgd door deze 2 mannen een echte aanrader
De afspraken met Duranet werden goed…
De afspraken met Duranet werden goed nagekomen.
De vragen die ik had werden netjes beantwoord of werden doorgespeeld naar een deskundige binnen de organisatie.
De installatie werd vakkundig en op…
De installatie werd vakkundig en op tijd uitgevoerd.
Duranet heeft het proces goed helpen…
Duranet heeft het proces goed helpen regelen en begeleid.
Begeleiding prima, communicatie kon beter …
De begeleiding vanuit Duranet is prima en het ingehuurde installatiebedrijf leverde ook prima werk. De technische schouw bleek echter een aanfluiting, want de installateurs lachten zich krom om de adviezen. Bovendien is er onvoldoende communicatie tussen de twee bedrijven, dus de installateurs hadden achterhaalde informatie.
Afspraak maken heel slecht, monteur prima
Ik heb heel lang op de komst van de monteur moeten wachten, weken!
Mijn klacht was "op de stapel" terecht gekomen, terwijl de hele zomer mijn zonnepanelen niet werkten. Maar toen de monteur er eindelijk was heeft hij het probleem helemaal opgelost
Absurd begin, maar netjes opgevolgd.
Aanvulling: na bovenstaande review netjes gebeld door Ron met een passende uitleg en fijn getoond begrip. Neemt niets weg van mijn ervaring die ik hierboven beschreef en 1 ster aan toekende, maar after care vanuit Ron als prettig en menselijk ervaren. Maken gebruik van extern call center, dus weinig controle mogelijk.
—————————
Absurd, in drie dagen tijd ruim 25 keer gebeld. Er ligt een groot verschil tussen vasthoudendheid en stalken, dit begint steeds meer op het laatste te lijken. Toen ik dit aan een van de collega's noemde was zijn reactie: 'ja dus, moet je maar opnemen'.

Odpowiedź od Duranet
the process was well explained
the process was well explained and implementation was as expected, the Duranet team was always available for questions and ready to help
Zeer netjes uitgevoerd.
Zeer netjes uitgevoerd.
De monteur dacht goed mee bij het plaatsen en heeft het geheel op een mooie manier afgewerkt waardoor het een nettere uitstraling heeft gekregen.
Wel was het niet echt prettig dat de eerste afspraak mis liep. Door ziekte van de monteurs kwamen ze niet opdagen waarover wij niet ingelicht waren. Wel direct keurig excuses hiervoor gekregen.
Betrouwbaar en prettig bedrijf
Het gehele traject vanaf adviesgesprek tot en met installatie is heel plezierig verlopen.
TOP SERVICE!
Vanaf het eerste moment ben ik ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen door Duranet. Het begon toen één van hun medewerkers bij mij aan de deur kwam namens het duurzaamheidcollectief. Er werd op een prettige en niet-opdringerige manier informatie gedeeld en we planden geheel vrijblijvend een adviesgesprek in.
Een paar dagen later kwam Dennis Brok bij mij langs. Hij nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen over de mogelijkheden, waaronder de installatie van 18 zonnepanelen en een bijpassende thuisbatterij. Hij dacht echt met me mee, legde alles helder uit (ook voor een leek als ik), en beantwoordde al mijn vragen eerlijk en transparant. Dat gaf mij meteen een vertrouwd gevoel.
Wat me vooral positief verraste: binnen drie weken was alles geregeld én geplaatst – echt vlot en professioneel. Ook de aanvraag voor de subsidie verliep soepel, daar werd ik volledig in ontzorgd. De monteurs werkten netjes en snel, en alles werd keurig opgeleverd.
Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Duranet en kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare begeleiding bij verduurzaming. Topservice van begin tot eind!
Keurig net en vlot vloerisolatie…
Keurig net en vlot vloerisolatie aangebracht in de kruipruimte
Zonnepanelen geïnstalleerd Duranet b.v.
Beleefde en goede werklieden. Enige hindernissen bij het plannen maar door goede communicatie is alles tot tevreden opgelost en uitgevoerd. Bij vragen snelle en duidelijke antwoorden.
Blij met de zonnepanelen
Tussen het adviesgesprek (22 mei 2025) en de uiteindelijke installatie (16 juli 2025) is weliswaar naar mijn mening iets meer tijd verstreken dan me was voorgeschoteld, maar uiteindelijk zijn de panelen op een prettige wijze door twee vakbekwame monteurs geplaatst, en ze werken zonder problemen.
Tevreden met vogelwering
I.v.m. overlast van kraaien, hadden we gevraagd om vogelwering aan te brengen rondom de zonnepanelen op het dak. Dit is op 2 juli, ondanks de hitte, zeer vakkundig gedaan. De medewerkers waren op tijd en werkten snel en netjes. Ook het materiaal dat is gebruikt ziet er heel gedegen uit. Wij zijn zeer tevreden!!
Duranet is erg betrokken
Duranet is erg betrokken, je wordt goed begeleidt door het hele duurzaamheidsproces. Subsidie aanvragen gaat ook erg makkelijk via de site. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Bij vragen waren ze goed bereikbaar
Bij vragen waren ze goed bereikbaar, en anders werd je snel teruggebeld.
De mensen die de vloerisolatie kwamen doen waren erg vriendelijk en hebben alles perfect uitgelegd.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.