Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nette monteurs die mee denken en alles netjes in overleg doen. Alles netjes achter gelaten. En hebben ook nog uitleg geven hoe de installatie werkt.

Oceniono na 5 z 5

De collega die zou komen belde in de ochtend dat de afspraak tijd niet gehaald zou worden Ivm het weer. Eenmaal ter plaatse zijn de collega’s gaan lossen en eerst binnen aan de slag gegaan. Ondanks... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf. Heb een thuisbatterij door hun laten installeren. Maanden bezig om inzicht te krijgen in de werking van de batterij. Al vijf maanden bezig met mailtjes sturen en bellen. Wordt nauw... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service. Prettig gesprek gehad met verkoper. Wij moesten een paar keer herplannen en dit was geen probleem , wat erg fijn was. Installatie gedaan door leuke gasten die ook nog kundig zijn en erg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej

Napisane przez firmę

Produceer uw eigen schone energie

Dane kontaktowe

Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Goede ervaringen

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf en ik ben zeer tevreden met hun diensten.Hun medewerkers zijn deskundig en behulpzaam.Alle informatie over hun werkzaamheden zijn helder.
Bedankt voor alles en succes.

1 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Duidelijke communicatie goed bereikbaar…

Duidelijke communicatie goed bereikbaar voor vragen. er moest na de technische keuring nog een uitgangspunt van het aantal PV panelen aangepast worden waarbij een keurige en begrijpelijke toelichting kwam. Ook het uitvoerend personeel was zeer netjes en behulpzaam.

15 listopada 2023
Oceniono na 4 z 5

Plaatsing zonnepanelen

Hele proces van begeleiding tot installatie zonnepanelen is vlekkeloos verlopen. Duranet hanteert duidelijke communicatie en geeft heldere stap voor stap instructies. Reageren ook snel op evt vragen.
Aanrader voor iedereen die overweegt zonnepanelen te laten plaatsen!

20 listopada 2023

De service en begeleiding

De begeleiding (aanvraag vergunning) tot en met de installatie van de zonnepanelen was top. Misschien is Duranet niet de goedkoopste, maar de service en begeleiding is ook heel wat waard. Na de installatie wordt contact opgenomen of alles naar tevredenheid verlopen is. Bedrijf is ook aangesloten bij het garantiefonds.

23 listopada 2023
Oceniono na 4 z 5

professioneel en transparant

Het hele proces van eerste contact, offerte, planning heb ik als zeer positief ervaren. Duidelijke communicatie, professionele vakmensen voor de installatie, alles ook netjes afgewerkt en achtergelaten. ook goede aftercare na installatie. Nadat iets in de planning was misgegaan, voor het ongemak een bloemetje ontvangen van Duranet.

29 września 2023

Solar panels installation

Update: problem has been solved

I asked Duranet to install solar panels at our house. The communication before the installation was good. However, on the date of installation, the appointment was cancelled due to bad weather. This I understand, but I wasn't informed of the cancellation, and took a day off work for nothing. So, we made a new installation date several weeks later, it arrived, however, the solar panels did not, and had to be delivered later. The installation went well and was done in a day. 10 days ago my solar panels stopped working. I've repeatedly contacted the customer service, and have been told several times that my issue is being dealt with, but I'm still left with solar panels that aren't generating any power. Rather than being contacted proactively, I have to repeatedly contact the customer service. I was supposed to receive a call last Friday, it's now Monday, and I'm still waiting. I would not recommend Duranet based on their level of customer service.
Update: I was called today, and an appointment was made for an engineer to come this Friday to fix the issue.

20 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Alle informatie werd vooraf van het…

Alle informatie werd vooraf van het plaatsten zeer duidelijk uitgelegd. Ze denken met je mee en geven je de tijd om vragen te stellen en te beantwoorden. Zeer vriendelijk personeel. Panelen zijn heel netjes geplaatst en ook weer duidelijke uitleg over hoe de app te gebruiken. Zeker een aanrader, veel vakkennis.

30 października 2023
Oceniono na 3 z 5

Na veel gedoe toch tevreden

Alleen maar ellende gehad met Duranet. Begin dit jaar is er een schouwer geweest, die zei 8 panelen kunnen op het dak. In juni zouden ze geplaatst worden, uiteraard werd dit al vertraagd. Ondertussen werden we gestalkt met betalingsherinneringen en aanmaningen, terwijl er nog niks bevestigd was. Reden hiervoor was dat er ergens een vinkje verkeerd stond in het systeem... Een aantal weken later kregen we een mailtje, dat de desbetreffende panelen niet meer geleverd konden worden dus dat we voor een ander merk moesten kiezen of de boel annuleren. Prima, gekozen voor ander merk, wel balen natuurlijk. Aannemer kwam eind juli, stond op het dak en concludeerde dat er nooit 8 panelen op gingen passen, maar slechts 5. Aannemer weggegaan. Levering was ook niet goed gegaan, we hadden 16 panelen op de stoep staan ipv 8.. dit werd gelukkig dezelfde dag weer opgehaald. Telefonisch contact gehad: schouwer had er een potje van gemaakt binnen het bedrijf. Nu dus ook ons probleem. Nog steeds geen panelen.
Eind augustus komt er opnieuw een schouwer. Die kijkt op het dak en zegt "5 panelen kan". Nu 2 weken later krijgen wij plots een telefoontje dat vanwege veiligheids redenen er helemaal geen panelen gelegd kunnen worden!!!! Wat is dit voor een grap???? Dit geloof je toch zeker niet? Die schouwer vond het prima toen hij bij ons was, de vorige aannemer heeft op het dak gestaan en niks over veiligheid gezegd, als dat toen had gekund met die 8 panelen dan hadden er nu panelen op ons dak gelegen!!!
Onze buren hebben panelen, in de wijk met allemaal dezelfde huizen zijn er zat met panelen op het dak?! Wij balen als een stekker..

Update 22 sept: uiteindelijk is het netjes en persoonlijk opgelost door Ron en hebben we toch 5 panelen op het dak gekregen. Helaas niet meer de zomerzon mee kunnen pakken, maar toch fijn dat het nu zo is opgelost. Ron heeft de tijd genomen om ons persoonlijk te helpen en heeft excuses aangeboden voor alle gedoe.

7 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Duranet heeft bij ons 6 zonnepanelen…

Duranet heeft bij ons 6 zonnepanelen aangelegd en dat is allemaal prima verlopen.
Zeer adequate monteurs, die in een mum van tijd de panelen op het dak hadden leggen en direct ook in werking stelden. Wij zij er heel erg blij mee.
Ook goede hulp gehad bij het instellen van de App.
Met vr.gr. Fam Schaap, Nieuwegein

7 lipca 2023

Bedankt Duranet!

Bedankt Duranet! We genieten direct van onze panelen. Erg leuk dat je alles meteen kan inzien.
Blij met jullie goede service! Zeker een aanrader.

23 sierpnia 2023

Goeie ervaring met Duranet

Goeie ervaring met Duranet. Gebruiken de beste producten en erg tevreden over de uitleg. Vriendelijk te woord gestaan door binnendienst en kundige monteurs. Zeker een aanrader!

14 sierpnia 2023
Oceniono na 2 z 5

De Solplanet app

Binnen een half jaar al problemen gehad met de Solplanet app/account dat deze mijn gebruikersnaam +wachtwoord niet meer herkend Duranet gecontact, zeiden dat er teruggebeld zou worden, gebeurt pas als ik zelf weer contact met ze opneem. Slecht dat de app telkens niet functioneert en slecht dat de service pas na aandringen op gang komt

30 czerwca 2023
Logo Duranet

Odpowiedź od Duranet

Beste Jacob,
Duranet is volledig afhankelijk van de fabrikant van de omvormer. Wij kunnen zelf helemaal niks aanpassen aan de app.
En gezien de enorme drukte bij de verschillende leveranciers hebben we helaas te maken met overvolle klantenservices.
Wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te regelen, maar moeten dus wachten op antwoord van Solplanet
Zou je nog even een mailtje naar info@duranet.nl kunnen sturen tav Ron, dan zal ik persoonlijk even kijken hoever Solplanet er mee is.

Ron

Amateuristisch bedrijf

Begin veel problemen gehad met de plaatsing van de zonnepanelen. Uiteindelijk is Duranet ons financieel tegemoetgekomen, waarna ik nu mijn review van 1 naar 3 sterren aanpas.

21 czerwca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej