Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.
Reakcja na opinię
Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super hurtig levering og god kvalitet. Så kan varmt anbefales. 😊👍

Odpowiedź od Dsignhouse
Hurtigt tilbage melding på spørgsmål da varer var i rest ordre.
Har dog ikke set varen endnu da pakken ikk er blevet åbnet. Da det er en gave

Odpowiedź od Dsignhouse
Mit favorit butik når jeg skal købe noget med Mumitroldene 😊

Odpowiedź od Dsignhouse
For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:)
Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.

Odpowiedź od Dsignhouse
Fine varer,hurtig levering og god service da jeg ringede og spurgte efter en udsolgt vare for noget tid siden

Odpowiedź od Dsignhouse
At jeg fik fri fragt i rabat og min bestilling kom hurtigt

Odpowiedź od Dsignhouse
Hurtig og god levering. Der var lidt problemer med en enkelt vare som var hoppet ud af min bestilling, derfor ikke 5 stjerner. Kundeservice var hurtig til at hjælpe mig med en rabat kode der gjorde jeg fik samme rabat og ikke skulle betale porto ved ny genbestillig. Lidt uheldigt for mig, da jeg skulle bruge den til en gave, men det var jo ikke til at vide. Handler der gerne igen.

Odpowiedź od Dsignhouse
Gode varer og hurtigt levering. Det der kun giver 4 stjerner er hjemmesiden og bestilling af varen. Det er ikke altid nemt og overskueligt.

Odpowiedź od Dsignhouse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.