Beställde 2st vapen, det ena var lite defekt "demomodel" som jag visste om var en demomodel, jag förklarade vad som var fel och dom beställde genast reservdel och skickade till mig, höll kontakten hel... Zobacz więcej
Hver gang jeg har et stykke tid at spendere i Århus elsker jeg at komme ind og opleve nørdernes Nirvana. Butikken har en fed stemning og et bredt sortiment. Desuden er butikken ren nostalgi for mig;... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tror sitet er godt, men havde en dårlig oplevelse denne gang. Hjemmesiden er ikke ordentlig opdateret, bestilte noget de ikke havde. Lang leveringstid, de sendte et forkert produkt som jeg måtte retur... Zobacz więcej
Min kammerat og jeg skulle bestille et par ting under samme bestilling. Når han trykkede Betal gav den en fejlside. Derfor bestilte jeg, men de havde registreret begge bestillinger. Heldigvis ringede... Zobacz więcej
Gråbrødrepassagen 8, 5000, Odense C
- kontakt@dragonslair.dk
- dragonslair.eu
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
FREMREGENDE SERVICE
Hurtig levering, god information om forsendelsen, lige fra bestillingsbekræftelsen til 'Track and Trace'. Jeg har bestilt levering via Post Danmark med omdeling og det har også virket helt OK. Jeg fik mail fra Post Danmark: 'Der er en pakke på vej til dig fra DRAGONS LAIR ONLINE.
Den bliver leveret d. 09.12.2015' så det hele har fungeret optimalt. Kan kun anbefales.
Fantastisk
Super hurtig levering - på trods af at jeg havde bestilt en sampak til favorabel pris, var der alligevel også lige en ekstra julehilsen med i form af en ekstra pil og en håndskrevet hilsen :) Så hyggeligt og fint.
Hurtig levering, ingen problemer.
Hurtigt og pålideligt
Udover den prompte forsendelse ved online bestilling, er der altid kompetent vejledning at hente i deres butik i Aarhus, i hvert fald hvad angår de nørderier jeg selv interesserer mig for: Warmahordes og paintball
Altid klar på at ude overfor kunderne!
Dragonslair er nok den internettet butik, jeg hsr størst tillid til! Aldrig nogle problemer og hvis der er, er de altid utrolig hjælpsomme med at løse problemet eller give information til kunden. Kan varmt anbefale dem! :)
Hurtig levering med varer der lever helt op til beskrivelsen.
god hjemmeside og hurtig levering
Hjemmesiden fungerede upåklageligt, med en god søgefunktion og leveringen var særdeles hurtig!
Super
bestilte min vare fredag morgen til Black Friday, modtog den lørdag morgen. Thumbs up herfra
God kundeservice
Jeg skulle bestille et sæt med skrivefjer, blæk og holder.
På hjemmesiden var flere modellerne udsolgt og der manglede illustration på flere af sættene.
Jeg ringede til serviceminded medarbejder, som fandt ud af mine spørgsmål og ringede retur med svar.
Da jeg havde bestilt viste det sig at der var fejl i deres stykregnskab, så de ringede og fandt frem til de havde et sort sæt ( som jeg helst ville have) på lager i Esbjerg.
Her et par dage efter, er det ankommet og pakket godt ind i beskyttelse.
Velfungerende side, super service.
Jeg har oplevet fin og hurtig handel.
Derudover super behandling og service ved reklamation.
En af de bedste rollespilsbutikker!
Jeg har nu efterhånden benyttet Dragonslair i nogle år og har aldrig haft grund til at klage. Jeg køber primært rollespilsbøger derfra, så jeg har nydt godt af deres gratis fragt.
Desuden har de nogle af de bedste priser og op til flere materialer som kan være svære at skaffe andre steder.
Alle de gange jeg har skrevet til dem, har de været venlige og informative.
Jeg ser frem til at handle med dem igen.
Høje priser
Servicen og udvalget er i orden, men priserne hos DL ligger ca 30-40% over de fleste andre webshops... De var dog de eneste, der havde produktet på lager...

Odpowiedź od Dragonslair
Perfekt
Det gik ret hurtigt da jeg bestilte, der gik ikke lang tid før jeg havde det og pakken var der ikke sket noget med :)
Jeg havde glemt at skrive hvilden forretning, det skulle leveres i......blev ringet op og spurgt om leveringssted. Super service
Lynhurtig levering som lovet!
Selve hjemmesiden og produkterne på hjemmesiden kunne godt bruge lidt beskrivelser. Det virker ganske internt, og lidt svært at forstå, hvis man ikke selv er inde i miljøet.
Levering og alt andet gik som smurt!
Altid hurtigt og venligt,
Jeg købe fra mange "rollespils" forretninger. Men hvis de ikke har det lokalt. Eller er for dyrt. Så bruger jeg altid dragonslair. De har godt udvalg (dog ikke perfekt). Super hurtig levering, rar og venlig support (telefon), nem returnering/reklamation. Hvis jeg mangler noget, kigger jeg altid først på Dragonslair. (sekundært Faraos).
God og hurtigt service/levering