Dragonslair Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Beställde 2st vapen, det ena var lite defekt "demomodel" som jag visste om var en demomodel, jag förklarade vad som var fel och dom beställde genast reservdel och skickade till mig, höll kontakten hel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Tror sitet er godt, men havde en dårlig oplevelse denne gang. Hjemmesiden er ikke ordentlig opdateret, bestilte noget de ikke havde. Lang leveringstid, de sendte et forkert produkt som jeg måtte retur... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min kammerat og jeg skulle bestille et par ting under samme bestilling. Når han trykkede Betal gav den en fejlside. Derfor bestilte jeg, men de havde registreret begge bestillinger. Heldigvis ringede... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

619 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fantastisk

Super flot og overskuelig hjemmeside !!- stort udvalg og fornuftige priser - hurtig levering !
anbefales varm

9 listopada 2015

Alt i alt godt

Jeg skulle købe lidt forskelligt hos dem. Måtte bestille noget ved webshoppen - kan på ingen måde klage. Jeg ringede ind og snakkede med en sød mand, han guidede mig til det jeg skulle bruge, så jeg kunne bestille online bagefter.
Så skulle jeg ned i shoppen i Århus.
De var nu søde nok, men jeg manglede sgu lidt alligevel.
Jeg stod og skulle bruge en masse til makeup effekter, og ville bare bruge penge. De virkede ikke videre interesseret i at betjene mig, så jeg endte med, at komme der fra og mangle en del. Det var ret skuffende!
De kan ikke gå ud fra, at alle som handler der, ved præcis hvad de skal bruge.
Mere service og hjælp ville bestemt gøre en forskel.

8 listopada 2015

Hej Gitte,

Mange tak for rosen af vores online-butik, den bliver givet videre.

Det beklager mig at høre om din mindre gode oplevelse i vores Århus-afdeling, og forsikrer dig at beskeden bliver givet videre til bestyreren.

Har du eventuelt bon fra dit køb i butikken? På denne er der angivet et bonnummer, som vi kan bruge til at følge op.

Online bestyrer

Online køb

Jeg har købt gaver til mine børnebørn over nettet og var ikke helt sikker ringede dagen efter til Dragonslair i Århus og fik den bedst rådgivning
min bedst anbefaling til Butikken i Århus
hilsen Gerda Thygesen

Hej Gerda,

Mange tak , vi er glade for at du synes om vores butikkers service.

Da du har givet os 4 stjerne, har du måske et forslag til hvordan vi bliver endnu bedre?

Vi tager altid gerne mod forslag.

God weekend.

Dragons Lair

Service minded

Ja det har vi på lager, nej det der har vi desværre ikke, men lad os se hvor vi har det ! jo det har vi i Odense og døgnet efter var det leveret i Frederikshavn.
Flot og effektiv service !

Det hele var i orden.

Pakken kom indenfor den forventede leveringstid og var i fin stand og godt beskyttet. Der blev sendt en mail til mig med besked om at pakken var sendt af sted, så jeg fik en mere præcis ide om, hvornår den nok ville komme.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og rigtig god service - jeg havde et mindre problem med det spil jeg havde købt, Dragonslair løste det med lynets hast. Jeg kommer helt sikkert igen og kan kun anbefale dem til andre :)

Odpowiedź od Dragonslair

Tak for den rigtig gode anmeldelse!

Det er vigtigt for os at få den feedback, og vi er øjeblikkeligt gået igang med at gennemse vores produkter og billeder.

Dragons Lair

Super.

Super! Gik ind og bestilte mine varer, der gik ikke langtid før jeg havde varerne. Og lækker hjemmeside, massere at vælge imellen :-) (y).

2 listopada 2015
Oceniono na 4 z 5

Super hurtig levering, selvom de sagde, jeg kunne forvente at der gik 5 dage, så gik der kun 2 dage. Dog fik jeg leveret til et andet sted længere væk, end hvor jeg normalt kan afhente pakker fra postdanmark

1 listopada 2015

Hej Laura,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Vi har sendt til den pakkeshop der står som standard.

I så fald du handler igen (eller til andre der ser det her), har jeg lavet et lille billede af, hvordan du selv kan vælge pakkeshop:

Fint

Varerne pakket godt ind og hele ved modtagelsen.

1 listopada 2015

Fantastisk service!

Jeg bestilte min pakke, og trods forsinkelser fra Dragonslairs leverandørs side, havde jeg pakken på under én uge! Så selvom varene fra U.S.A var forsinket, fik Dragonslair fat på dem og sendt min pakke videre lynhurtigt. Det er en ren fornøjelse at handle hos Dragonslair, i modsætningen til Faraos Cigarer, som jeg har dårlige erfaringer med!

31 października 2015

Hej David,

Vi gør hvad vi kan, mange tak for den flotte ros :-)

God Kundeservice

Havde bestilt noget som ikke var på lager, istedet for at lade mig vente. ringede de til mig for at informere mig, og sendte produkterne der var på lager :)

29 października 2015
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Ingen problemer.

Som titel siger, gik det som det skulle.
Undret mig over skift (?) til .eu domæne, mens deres kontakt stadig er .dk. Vi skal jo passe på phishing hjemmesider mere og mere. Så var ikke 100% tryk ved at udlevere kredit kort info.

24 października 2015

Hej Brian,

Jeg forstår det godt, det kan synes lidt sært. Jeg er dog glad for, at du valgte at bestille. Vi overvejer løbende, at justere domæneopsætningen.

Dragonslair Århus

Hver gang jeg har et stykke tid at spendere i Århus elsker jeg at komme ind og opleve nørdernes Nirvana. Butikken har en fed stemning og et bredt sortiment. Desuden er butikken ren nostalgi for mig; det var der jeg købte min første æske 40K Space Marines dengang den stadig lå overfor biografen, og det er der jeg har deltaget i alle mine Magic pre-releases. Det eneste der føre til fire frem for fem stjerner er at priserne på blandt andet Magic: The Gathering produkter er lidt højere end konkurrerende butikker/webshops.

Please fortsæt det gode arbejde i udføre :)

22 października 2015

Hej Frands,

Grunden til at vi tager en smule mere for vores produkter, er netop for at vi kan holde arrangementer og have et åbent, gratis miljø for deltagelse i turneringer mv.

Vi er naturligvis glade for rosen, men jeg er også en smule ærgelig over, at denne nødvendighed koster os en stjerne hos dig. Jeg håber, at den hårde konkurrence på priserne, alligevel tillader os at blive ved med at holde vores almindelige arrangementer åbne og gratis for alle.

Dragons Lair Online

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej