Dragonslair Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Beställde 2st vapen, det ena var lite defekt "demomodel" som jag visste om var en demomodel, jag förklarade vad som var fel och dom beställde genast reservdel och skickade till mig, höll kontakten hel... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hver gang jeg har et stykke tid at spendere i Århus elsker jeg at komme ind og opleve nørdernes Nirvana. Butikken har en fed stemning og et bredt sortiment. Desuden er butikken ren nostalgi for mig;... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Tror sitet er godt, men havde en dårlig oplevelse denne gang. Hjemmesiden er ikke ordentlig opdateret, bestilte noget de ikke havde. Lang leveringstid, de sendte et forkert produkt som jeg måtte retur... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min kammerat og jeg skulle bestille et par ting under samme bestilling. Når han trykkede Betal gav den en fejlside. Derfor bestilte jeg, men de havde registreret begge bestillinger. Heldigvis ringede... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Fantastisk kundeservice & generelt skyhøje priser

Jeg må indrømme at jeg har haft mine forbehold med Dragonslair. Det skyldes hovedsalig deres skyhøje priser, men også den kundeservice jeg har fået før i tiden.

Jeg har nu lige afsluttet en handel hos dem og den har ændret mit syn på deres kundeservice totalt!

Deres kundeservice får 5/5 stjerner!

Deres generelle prisleje får dog kun 2/5 stjerner.

De er simpelthen alt for dyre over hele linjen og selv deres tilbud når ikke ned i et prisleje, som kan sammenlignes med andre butikkers normale priser... Hvilket er temmelig ærgerligt.

Overall en fed butik, med en knald god kundeservice!

1 lutego 2016
Oceniono na 5 z 5

Jeg synes det er super god service! Får varerne inden for kort tid

7 stycznia 2016
Oceniono na 1 z 5

skuffende

3 mdr for reparation, som ikke blev udført. Dragons lair skyder skylden på deres underleverandøre. Har ikke styr på hvor varen er. Kræver penge for garantireperationer. Venlige nok på overfladen, men man bliver bøffet.
Skuffende oplevelse.

21 grudnia 2015
Logo Dragonslair

Odpowiedź od Dragonslair

Jacob her er kommet i klemme med sin reparationssag i vores butik i Odense, og vi forstår godt frustrationerne.

Jacob har ventet i lang tid på en reservedel. Vi erkender både, at der har været store problemer med at skaffe delen fra vores leverandør, og at det er den grund vi har givet videre til Jacob.

Vi har ugentligt været i dialog med vores leverandør, og har løbende informeret Jacob om forsinkelserne. Vi har flere gange fået lovning på, at delen snart ville komme, og det har været et frustrerende forløb.

Det er en uheldig sag, som ikke har nogle vindere. Vi forsøger naturligvis at afhjælpe Jacobs problem.

Med venlig hilsen
Martin & Simon, Dragons Lair

Oceniono na 1 z 5

Rodet og dårlig levering

Eneste info fra dem var autogenereret ordrebekræftelse, ingen info om at den var gennemført, ingen pakketracking info, kun pengene trukket på konto. Ved henvendelse dårligt svar og så endelig tracking info.
Og da pakken så ankom var den så dårlig indpakket at jeg, hvis gaven skulle byttes, sidder med noget som er i ødelagt og brudt original emballage og derfor vel ikke byt bare hos dem.
Dårligste net handel jeg til dato har oplevet .

17 grudnia 2015
Logo Dragonslair

Odpowiedź od Dragonslair

Den her sag har efterladt os uforstående. Vi har forgæves forsøgt at få denne kunde i tale, så vi kunne løse hans problem.

Vi tager klar afstand fra, at han skulle være blevet dårligt behandlet. Vi beklager naturligvis, at han ikke har fået tilstrækkelig information, før pakken ankom.

At varen skulle være beskadiget er absolut ikke noget vi kender til, men kan selvfølgelig være sket under transporten.

Hvis Michael ønsker at få ombyttet varen, tager vi naturligvis hånd om det. Vi har ikke hørt om dette før nu, på Trustpilot.

Vi gør normalt alt for vores kunder, men er aldeles uforstående overfor den hårde kritik.

Med venlig hilsen

Dragons Lair Online

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej