Cieszy mnie, że szybko i sprawnie rozpatrzono moją reklamację, bez zbędnego przeciągania korespondencji. Wymagano rzeczywiście niezbędnych informacji dla rozpatrzenia sprawy. Zaproponowano mi ekwiwale... Zobacz więcej
Na podstawie recenzji, stworzone przy użyciu AI
Dolfi1920 ist das weltweit führende Unternehmen für die Regulierung von Gepäckschäden, die während einer Flugreise entstehen. Rund 100 Airlines auf der ganzen Welt vertrauen unserem Service. Zusätzlich gehören Garantiereparaturen, After Sales Management und Privatreparaturen zu unserem Portfolio.
Langer Kornweg 34C, 65451, Kelsterbach, Niemcy
Zgadzam się z opiniami, byłem zaskoczony że tak szybko i profesjonalnie było to załatwione

Odpowiedź od Dolfi1920
Szybkość dostawy imponująca i profesjonalna proste obsługa zgłoszenia 👍

Odpowiedź od Dolfi1920
Zgłosiłam uszkodzenie bagażu, bardzo szybko zajęli się sprawą i w ciągu kilku dni miałam już naprawioną walizkę.

Odpowiedź od Dolfi1920
Uszkodzony bagaż został odebrany w dogodnym dla mnie terminie ( wcześniej uzgodnionym). Uszkodzenie zostało naprawione, jestem bardzo zadowolona z efektu. (ładniej niż orginał)

Odpowiedź od Dolfi1920
Wszystko odbyło się bezproblemowo bez jakich kolwiek niepotrzebnych problemów.

Odpowiedź od Dolfi1920
wymiana uszkodzonej walizki przeznaczonej do naprawy. super, moje pozytywne zaskoczenie nie miało granic. Szacunek dla dobrej pozytywnej decyzji, super obsługa.

Odpowiedź od Dolfi1920
Drugi raz realizuję reklamację bagażu i wszystko jest perfekcyjnie i szybko. Komunikacja bez uwag

Odpowiedź od Dolfi1920
Okazało się, że moja walizka nie nadaje się do naprawy. Kwota uwzględniająca amortyzację była niska ale w sklepie internetowym wybrałem taką walizkę, która mi odpowiadała. Nie wymagała dopłaty i została dostarczona kurierem po 2 dniach zupełnie za darmo. Tak trzymać. Pozdrawiam.

Odpowiedź od Dolfi1920
Bardzo szybka realizacja usługi. Wyczerpująca informacją o przebiegu realizacji.

Odpowiedź od Dolfi1920
Moja walizka Rimowa został poważnie uszkodzony podczas lotu Lufthansą (szkoda całkowita). Sprawa została przekazana do firmy Dolfi 1920.
Zaproponowane odszkodowanie oraz wyliczona wartość resztkowa absolutnie nie odpowiadają rzeczywistej wartości walizki.
Walizka wysokiej jakości nie traci w tak krótkim czasie większości swojej wartości.
Niestety zamiast adekwatnego odszkodowania proponuje się voucher lub bardzo niską rekompensatę.

Odpowiedź od Dolfi1920
Walizka po naprawie wróciła w fatalnym stanie, pełna starego kleju i taśmy. Wstyd że firma oddaje walizkę w takim stanie. Nie polecam.

Odpowiedź od Dolfi1920
Reklamacja rozpatrzona w szybkim czasie, dobry kontakt z firmą. Szybka naprawa w ramach reklamacji. Jestem bardzo zadowolona

Odpowiedź od Dolfi1920
Szybka i sprawna załatwiona reklamacja uszkodzonych bagaży podczas lotu . Bardzo miła obsługa telefoniczna

Odpowiedź od Dolfi1920
Firma która długo realizuje proces naprawy. 2 tyg i 5 dni po odbiorze walizka a ci wciąż czekają na kółko od walizki. Dramat i brak profesjonalizmu.