Djurs Møbler Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mine bedste anbefalinger af Djurs Møbler. Engageret og faglig dygtig rådgivning med service i top. Opståede tvivl undervejs i forbindelse med min bestilling af sofaer og borde, blev der straks tag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har inden Danmark gik på ferie, købt to elevationssenge, da vi fik ordrebekræftelsen, var leveringstiden noget længere end vi havde fået oplyst. Vi kontaktede derfor forretningen, da vi havde ak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er utrolig tilfreds med den fantastiske service og den smukke sofa, jeg har modtaget fra Djurs Møbler. En rigtig god oplevelse fra start til slut – jeg kan varmt anbefale dette dejlige firma! 😊

Oceniono na 4 z 5

Service mindet personale, gjorde hvad han kunne for st hjælpe, da jeg havde bestilt online og fik automatisk genereret ordrebekræftelse, hvor der stod forkert lev. Dato. Opklaret over tlf. og varen fo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep meblowy
  2. Sklep z łóżkami
  3. Sklep z oświetleniem
  4. Sklep z pościelą
  5. Sklep z meblami do salonu
  6. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

Butik og webshop med kvalitets møbler. Faglig betjening i mere end 50 år Gratis levering Høj service i salg og efter salg

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

249 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

God oplevelse.

God oplevelse.
Bestilte en skænk, og modtog den efter et langt stykke tid.
God snak med medarbejderne, når jeg ringede.
Nu er den kommet, og den lever op til forventningerne.
Tror den har været længe undervejs p.gr. af Corona og krig. 😊

24 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Ringe service

Jeg bestilte et møbel midt april 2021 og fik det leveret i slut september 2021. Jeg havde flere gange fået udsat leveringstiden, men først da jeg selv kontaktede dem, da de ikke kom til aftalt tid. På et tidspunkt blev jeg så træt af dem at jeg bad dem om at annullere ordren. Det skete så bare ikke for seks uger senere står de her pludselig med mine vare uden forudgående aftale. Så det var da et held at jeg var hjemme. Jeg valgte desværre at tage imod varene og tænkte alligevel , dejligt langt om længe. Men i oktober får jeg et opkald fra dem at pengene er blevet returneret til min konto, så der er derfor ikke betalt for mine vare. Det tjekker jeg selvfølgelig på min konto og kan ikke se at have modtaget pengene retur. Dette meddeler jeg dem og aftaler at de må finde ud af hvad det her drejer sig om og så ringe tilbage. Jeg hører derefter intet fra dem , men til gengæld får jeg en mail ra en advokat at den er sendt til inkasso. Herfra begynder jeg så selv at tjekke op på alt, da jeg har købt flere vare hos dem og mener der er betalt. Har erfarer jeg at det er løgn at pengene er blevet returneret, da der aldrig er blevet betalt, da deres lange leveringstid har gjort at mit bankskifte har påvirket at kortet var lukket og keg havde fået et nyt. Jeg vælger jo selvfølgelig at betale med det samme, men meddeler dem at jeg ikke vil betale advokatgebyret, da de ikke har overholdt deres aftale om at ringe tilbage vedr. Betalingen. Så nu ryger den i retten. Så Djurs møbler tusind tak for en ekstra regning på 2500 kr. JEG HANDLER ALDRIG HOS JER MERE. OG KAN JEG GØRE NOGET FOR AT ANDRE HELLER IKKE VIL HANDLE HOS JER. SÅ ER MISSION COMPLETE. 😡😡😡😡😡

17 marca 2022
Logo Djurs Møbler

Odpowiedź od Djurs Møbler

Kære Winni

Tak for at dele din version af forløbet. Det kommer nok ikke helt bag på dig, at vi ikke deler samme historie,

Vi ringer personligt op til dig og fortæller dig, at vi kan se, at pengene ikke er at finde på vores konto.
Dette er du meget uforstående overfor, og vi aftaler, at vi herfra skal følge op. Dette gør vi umiddelbart efter, hvor vi har været i dialog med vores betalingsudbyder, der bekræfter, at der er lavet en indsigelse på transaktionen og at vi ikke har modtaget beløbet for vores ordre. Dette ringer vi op og fortæller dig, men bliver mødt med en meget angressiv, grov tone og benægtelse, hvor du blankt afviser alt, og at du har ikke lyst til at sende nogen form for dokumentation på noget som helst.

På INTET tidspunkt i forløbet har du været proaktiv eller forholdt dig til den manglende betaling, ikke engang selvom vi havde vendt den med med samtlige betalingsinstancer, vi kunne snakke med, der kunne bekræfte det fra vores side. Vi kan herfra ikke logge ind i din netbank og undersøge det for dig. Dette er noget, du skal gøre, og vi havde på det tidspunkt undersøgt ALT vi kunne ift. denne sag. At du ikke vil dokumenetere din påstand om betaling, er dit valg - og ikke vores.

Efter vi ikke på nogen måde bliver mødt med forståelse eller velvilje fra din side, og betalingen udebliver, har vi desværre ikke andre valg end at sende til inkasso. En kedelig omgang som vi desværre bliver nødt til, når vi ikke får betaling for de varer, du har modtaget. Imellem de 3 inkasso varsler har du igen masser af tid til at undersøge og dokumentere din ret, men vælger ikke selv at undersøge noget, før det er for sent, og der nu er et inkassogebyr på.

Her viser det sig så, at du har skiftet bank undervejs, der har gjort, at din betaling ikke er gået igennem. Dette svar vender du tilbage med d.11/1-22, hvor vores første inkassovarsel blev afsendt d. 18/10. Der er 86 dage mellem de 2 datoer, og hver og en af de dage, har du haft mulighed for at nå frem til konklusionen, du endte med. En konklusion som vi herfra ikke har nogen chance for at hjælpe dig med - og som ligeledes er grunden til at vi selvfølgelig ikke vil betale inkassogebyret for dig.

Som en sidste bemærkning, som du også glemmer at skrive, at vi flere gange har bedt dig om at sende dokumentation for din annullering. Denne dokumentation er ligeledes udeblevet.

Vi er kede af, vi er endt her, da vi selvfølgelig heller ikke nyder at bruge tid på dette, men vi skal ikke straffes for, at du undervejs i forløbet ikke har været løsningsorienteret.

Vh
Søren, Djursmoebler.dk

Højt serviceniveau

Højt serviceniveau
Utroligt at der ligger så stor en møbelforretning, med så mange flotte møbler, så langt fra alting.
Et fantastisk serviceniveau og med priser på møbler så de fleste kan være med.

13 marca 2022
Oceniono na 4 z 5

Egentlig ville jeg gerne give Djurs…

Egentlig ville jeg gerne give Djurs Møbler 5 stjerner, for alt hvad angår selve bestillingen og kommunikationen gik som smurt. Men leveringen af møblet til vort hjem gik ikke som aftalt. Fragtmændene var småmænd flinke og dygtige nok, men de var ikke informeret om, at de skulle bortskaffe vores gamle sofa. Den gamle blev dog taget med. Den nye sofa blev efterladt hos os fuldt emballeret. At fjerne denne emballage var ikke nemt for en person der har fået en maveoperation, så jeg måtte få hjælp udefra. Hvor fejlen ligger omkring leveringen ved jeg ikke. Men min operation var årsagen til, at vi bestilte og betalte for de nævnte ydelser.

Men vi er glade for en rigtig god handel med Djurs Møbler, og vi er meget glade for vores nye sofa.

3 marca 2022

God service.

God service.
Møblerne var forsinket 4 uger, men forventeligt efter corona.
De stillede møblerne op uden problemer.
Og der mødte en ekstra mand op for at hjælpe.

24 lutego 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej