Mine bedste anbefalinger af Djurs Møbler. Engageret og faglig dygtig rådgivning med service i top. Opståede tvivl undervejs i forbindelse med min bestilling af sofaer og borde, blev der straks tag... Zobacz więcej
Vi har inden Danmark gik på ferie, købt to elevationssenge, da vi fik ordrebekræftelsen, var leveringstiden noget længere end vi havde fået oplyst. Vi kontaktede derfor forretningen, da vi havde ak... Zobacz więcej
Jeg er utrolig tilfreds med den fantastiske service og den smukke sofa, jeg har modtaget fra Djurs Møbler. En rigtig god oplevelse fra start til slut – jeg kan varmt anbefale dette dejlige firma! 😊
Service mindet personale, gjorde hvad han kunne for st hjælpe, da jeg havde bestilt online og fik automatisk genereret ordrebekræftelse, hvor der stod forkert lev. Dato. Opklaret over tlf. og varen fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep meblowy
- Sklep z łóżkami
- Sklep z oświetleniem
- Sklep z pościelą
- Sklep z meblami do salonu
- Sklep z meblami zewnętrznymi
Napisane przez firmę
Butik og webshop med kvalitets møbler. Faglig betjening i mere end 50 år Gratis levering Høj service i salg og efter salg
Ramtenvej 7, 8581, Nimtofte, Dania
- kontakt@djursmoebler.dk
- djursmoebler.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig respons på bestilling, og rigtig god og hurtig betjening, da det viste sig der var en mangel i det leverede. Kan kun anbefale😊👍
Go hurtig levering fin betjening
God Pris, Hurtig Levering
Købte et Mistral Skoskab hos Djurs da de var billigst og havde varen på lager, og det blev leveret hurtigt og sikkert. Djurs Møbler var gode til at opdaterer undervejs. Er fint tilfreds, og handler der gerne igen.

Odpowiedź od Djurs Møbler
Jeg er 100% tilfreds med handlen lige…
Jeg er 100% tilfreds med handlen lige fra jeg bestilte varen og til den var leveret.

Odpowiedź od Djurs Møbler
Som forventet alt i orden
Fin hjemmeside - dårlig levering
Fin hjemmeside og gode tilbud, men levering halter meget - varen var ikke på lager, hvilket ikke fremgik på siden, kontakter butikken som lover at få varen sendt direkte fra leverandøren. Dette glipper også og det ender med levering næsten en uge efter aftale.

Flinke kompetente sælgere.Fin service
Flinke kompetente sælgere.Fin service, levering til tiden.

5 stjernet oplevelse
Vi har lige haft en 5 stjernet oplevelse hos Djurs Møbler. Vi bestiller en sofa, får oplyst en lang leveringstid (forventet) men sofaen lander 2 uger før tid.
De svarer altid hurtigt tilbage på mails, og de overholder alle aftaler. Lækker sofa i god kvalitet. Fin levering, og dejlig oplevelse...de varmeste anbefalinger fra en meget tilfreds familie...Charlotte
Excellent service!
We went there since they had our dream dining table on half price. Got a beautiful oak plank table for a nice price, good service, free delivery only one day later and the carried it in and assembled it right where it needed to go A++ services. 10/10 would recommend.
Very competent delivery and…
Very competent delivery and installation of a new dining-table

Fin service.
Fin service pr. telefon, stof prøver tilsendt mv.
Sofa kom før tid, sofa afleveret af en venlig chauffør.

God kundeservice og hurtig levering af Djurs Møbler
God kundeservice og hurtig levering

God service efter telefonsnak
Jeg fik leveret mit fine Mistral møbel til aftalt tid. Dog prøvede virksomheden at få min pakke leveret med GLS selvom jeg havde valgt personlig levering ved køb. Dog fik jeg sagt dette over telefonen og der blev derefter aftalt tid og sted.