Djurs Møbler Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mine bedste anbefalinger af Djurs Møbler. Engageret og faglig dygtig rådgivning med service i top. Opståede tvivl undervejs i forbindelse med min bestilling af sofaer og borde, blev der straks tag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har inden Danmark gik på ferie, købt to elevationssenge, da vi fik ordrebekræftelsen, var leveringstiden noget længere end vi havde fået oplyst. Vi kontaktede derfor forretningen, da vi havde ak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er utrolig tilfreds med den fantastiske service og den smukke sofa, jeg har modtaget fra Djurs Møbler. En rigtig god oplevelse fra start til slut – jeg kan varmt anbefale dette dejlige firma! 😊

Oceniono na 4 z 5

Service mindet personale, gjorde hvad han kunne for st hjælpe, da jeg havde bestilt online og fik automatisk genereret ordrebekræftelse, hvor der stod forkert lev. Dato. Opklaret over tlf. og varen fo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep meblowy
  2. Sklep z łóżkami
  3. Sklep z oświetleniem
  4. Sklep z pościelą
  5. Sklep z meblami do salonu
  6. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

Butik og webshop med kvalitets møbler. Faglig betjening i mere end 50 år Gratis levering Høj service i salg og efter salg

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

249 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ingen service når man får leveret en vare med fejl

D. 1/7-2020 købte jeg en Hestbæk sovesofa, sofaen var bestilt i ensfarvet blå uldstof. Sofaen blev leveret kl 19.30 om aftenen, dagen efter levering, ses der i dagslys tydelig nuance forskel i farven, armlæn + fast ryg er i en blågrå nuance mens hynder er i den bestilte blå farve. Jeg reklamerer straks til Djursmøbler, der er desværre ingen forståelse/imødekommenhed for mit problem. Jeg forsøger nu i 2 måneder, at få dem ud for at se på sofaen, dette lykkedes ikke, jeg får at vide det må være lyset i min stue, der gør farveforskellen. Jeg forsøger at få handlen til at gå tilbage, får at vide at det gør de ikke. Mit problem bliver negligeret af indehaver, han påstår at sofaen ikke fejler noget, det siger han uden dog at have set sofaen. Jeg henvender mig herefter til Forbrugerklagenævnet, hvor jeg får medhold . Indehaver bliver dømt til at hente sofaen hos mig og betale mig pengene tilbage. Dette reagere indehaver ikke på, så jeg går videre til Fogedretten. Det bliver nødvendigt med 2 retsmøder i Fogedretten, inden vi når til et forlig, da indehaver ikke vil betale pengene tilbage. Det ender med at Djursmøbler skal leveret mig en ny ensfarvet og afhente den først købte.
Den ny sofa blev leveret d.5 maj 2022. Så næsten 2 opslidende år er gået, inden jeg får en fejlfri sofa. Synes virkelig det er utrolig dårlig, der slet ingen service er fra firmaets side, når der leveres en vare med fejl. Så vil bestemt aldrig handle ved Djursmøbler igen, og kun fraråde andre at handle der.

9 maja 2022
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Mangler

Blev lovet 2-3 ugers leveringstid. 2 måneder efter har jeg ikke modtaget møblerne endnu. De giver ingen info eller andet….. håber møblerne kommer en dag!! De er betalt

4 maja 2022

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej