Virkelig en god oplevelse, når man en sjælden gang har brug for sin forsikring, og ens forsikringsselskab rent faktisk får behandlet sagen hurtigt og effektivt. Og priserne er fornuftige :-) Kan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Blev i dag kontaktet af Andreas med henblik på gennemgang af mine forsikrings aftaler. De blev gennemgået omhyggeligt og sagligt, og Andreas havde forslag til forbedring i to af aftalerne. Alt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kom desværre galt afsted og skulle igennem en masse tandlægebehandlinger. Djøf Forsikring ville kun dække en mindre del af de faktiske omkostninger. Min sag har været behandlet af flere omgange og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Djøf Forsikring er eksklusivt for medlemmer af Djøf. Du får forsikringer, der binder pris og fordele sammen, så de passer til dig – og passer til tiden. Djøf Forsikring er nemlig ejet af kunderne, som får gavn af økonomiske overskud. Vi kalder det Forsikring til Tiden.
Strandgade 27A, 1401, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jeg har haft en meget god dialog med Andreas W i forbindelse med flytning af mine forsikringer til Djøf Forsikring. Ingen ventetid, og der jo dejligt ikke at være nummer 12 i køen :-) Jeg oplevede en god dialog, hurtige svar på spørgsmål og i det hele taget en god service.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Super kompetent og behagelig samtale som resulterede i et godt tilbud☺️

Jeg har haft dialog med Emil Ellemose Kristiansen
med henblik på gennemgang af mine forsikringsaftaler hos et andet selskab og for at få et tilbud på forsikringer hos DJØF.
Super god kommunikation, service og hjælp under hele forløbet. Emil gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Meget kompetent rådgiver. Alle forsikringer hermed flyttet til DJØF. Mange tak til Emil.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Ekstrem langsom behandlingstid på sager. Jeg indgav en forsikringssag om en stjålet cykel d. 21 nov. - Dokumentation osv. blev sendt dagen efter (7 dage siden). De bryster sig af at give erstatning efter maks 5 dage - Jeg har endnu intet hørt. Undskyldningen vil sandsynligvis være "usædvanlig travlhed" - som de tilsyndeladende arbejder med hele året.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Konsulenten var venlig, hjælpsom, tålmodig, ærlig, oplysende og grundig; og her mener jeg med fokus på netop min situation. Alt sammen noget, der i min optik både er en afgørende faktor og nødvendigt.
Jeg følte mig godt vejledt, oplyst og tryg ved at starte et samarbejde.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Har inden for en uge snakket med to forskellige vedrørende min forsikring - en ved navn Amanda. Begge har været utrolig hjælpsomme, transparente, rolige, serviceminded og søde. Kan kun anbefale Djøf, og har indtil nu kun haft gode oplevelser - stor fornøjelse fra min side af. Tak!

Odpowiedź od Djøf Forsikring
The clearity about everything and the way they respond patiently and everything else is so helpful.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Jeg fik hurtig & effektiv hjælp med en konkret oplysning - det var præcist hvad jeg havde brug for !
BRAVO til Jeres team !
Mvh NPM

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Andreas var eminent god til at aflæse vores præcise behov. På en venlig, grundig og effektiv facon klarede han det hele - i alt 7 forsikringer - dagen efter processen var indledt. Vi er super tilfredse.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Great service with finding the best insurance. Also fast and good communication

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Hurtig og pålidelig service.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Vi havde en rigtig god oplevelse med Manu, hvor han hjalp os med at afklare nogle problemer ift. skat og registering af min knallert.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse med Manu, da jeg søgte hjælp til at forstå nogle detaljer omkring min forsikring. Han hævede stemmen af mig og talte meget ustruktureret og usammenhængende, hvilket gjorde det utrolig svært at få en klar forklaring. Derudover manglede han fuldstændig sans for kundeservice og tog ikke ansvar for at sikre, at jeg som kunde følte mig godt vejledt.
Jeg vil heller ikke anbefale Djøf Forsikring generelt, da det virker, som om de udelukkende er interesserede i at få folks penge. Når der så endelig er brug for hjælp den anden vej, føles det, som om kassen er lukket.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Kan kun tilslutte mig de gode anmeldelser af Andreas Winding. Han klarede med lynets hast, at jeg fik et bedre tilbud på mine forsikringer.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Andreas Winding is a true expert, who helped me a lot and without his support I would have got lost.
He is a true asset!
I express my highest appreciation towards his proactive attitude.
Sincerely yours,
Gabor Kovacs

Alt foregik efter VVS princippet: Venligt, Værdigt, Sagligt 😄😄😄
Desuden havde jeg for nylig kontakt med selskabet i forbindelse med en skade. Også denne samtale foregik perfekt og sagen blev afklaret i løbet af samtalen. Tak til Kim.
Så jeg kan kun gi 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Virkelig dårligggggggggg service. Jeg havde opsagt min forsikring men den var dog ikke gået igennem hos dem. Derfor opkrævede de 436 kroner som jeg ikke fik tilbage. Kan slet ikke anbefales

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Blev ringet op ad kundeservice efter at have indsendt en opsigelse. Blev viderestillet 3 gange indtil det blev bekræftet så det tog sin tid. Nummer 2 jeg snakkede var forvirrende omkring hvad mit abonnement helt præcist dækkede og der var ikke det store hjælpehumør. Deres studieforsikringer fejler dog intet

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.