God kvalitet og ok pris. En aftale er en aftale. Og så har de både den bedste chauffør og en chat i kundeservice der er bemandet af ægte mennesker, som rent faktisk både kan svare relevant og hjælpe �... Zobacz więcej
Let at bestille online, et par opklarende spørgsmål blev klaret via chatten. Levering i tilpas størrelse lastbil ( ikke en kæmpe sættevogn). Og brændet kunne køres ind i carporten i tørvejr med det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! Fik leveret mit brænde efter tre uger. Der var varslet op til fem ugers leveringstid grundet sæsontravlhed (forståeligt). Meget venlig levering, ekstremt serviceorientere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! Har ikke prøvet brændet endnu, men det virker til at være nogle gode solide stykker. Chaufføren var også enormt flink, som hjalp med at tage toppen af stablen så det kunne komme ge... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Szwecja
- ditbrænde.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Super hurtig og effektiv levering
Super, hurtigt levering og god service. Savner dog at man kan få dem i 25 cm størrelse, da min brændeovn er lille.
Chaufføren kunne kun tale svensk men det er OK.

Odpowiedź od DitBraende.dk
Fantastisk service og lækkert brænde
Hurtig levering og FANTASTISK service!
Det er anden gang, jeg bestiller brænde fra jer - og jeg kommer helt sikkert til KUN at bestille fra jer fremover :-)
Jeres chauffører yder en fantastisk service og har begge gange hjulpet med at tage lidt af toppen af brændetårnet, så det har kunne komme ind i min carport. Denne gang var jeg ikke hjemme, men det brænde, der var blevet fjernet fra toppen, lå pænt stablet i den ene side :-) og så er brændet af en super kvalitet.
Kunne jeg give 10 stjerner, så gjorde jeg det!

Odpowiedź od DitBraende.dk
Det er meget fint brænde og en meget…
Det er meget fint brænde og en meget venlig levering helt hen til hvor det skal opbevares. Kan anbefales. Tak

Odpowiedź od DitBraende.dk
Perfekt levering ind i carporten
Leveres direkt i carporten med et smil

Odpowiedź od DitBraende.dk
Brændet er så flot at det næsten er…
Brændet er så flot at det næsten er synd at brænde det. Levering perfekt, blev kørt helt op til havedør så jeg kan nå det fra uden uden at gå ud, det er ca 30 meter til garagen.

Odpowiedź od DitBraende.dk
Levering som aftalt og en meget venlig…
Levering som aftalt og en meget venlig chauffør.
Brændet er dejligt tørt og i gode reelle stykker.

Odpowiedź od DitBraende.dk
Kvalitet & service er simpelthen i særklasse
Kvaliteten er i særklasse. Servicen er fantastisk hver eneste gang, og chaufføren er den bedste, sætter brændet helt ind i carporten🙌🏼
Jeg kunne ikke drømme om at købe brænde andre steder.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od DitBraende.dk
Ditbrænde.dk leverer altid som planlagt…
Ditbrænde.dk leverer altid som planlagt
Ca 1 gang om året får vi besøg af de sødeste glade svenske brændemennesker
Brænde levering er som aftalt og chauffør gør alt hvad han kan for at stille brændet så langt ind i vores skur som muligt

2 gang i år vi får brænde
2 gang i år vi får brænde. Det er tørt og lige til at gå til. Bliver kørt helt ind i carporten så det ikke bliver vådt 10/10 hele vejen igennem. Fantastisk!

Virkelig fantastisk service
Virkelig fantastisk service! 😍 Kan kun anbefales.

Odpowiedź od DitBraende.dk
Det var en rar og venlig chauffør
Det var en rar og venlig chauffør det var god service
Og det var en hurtig levering.så vi køber gerne brænde igen mange hilsner Steen Rosenvard.

Rigtig god oplevelse
Super god oplevelse, kunne dog godt bruge en ca dag hvor det forventes brændet blev leveret. Det endte med at jeg fik besked dagen før, og dagen efter havde jeg en del aftaler. Så måtte bare krydse fingre for at det ikke ramlede sammen.
Men brændet kom kl 0715 , chaufføren skrev 25 min før. Samme chauffør var simpelthen bare den mest behagelige og sympatiske mand. Han var frisk og inden jeg fik set mig om, var alle 3 bure placeret der hvor jeg ville have dem.
Er ikke begyndt at bruge af brændet, så ved ikke med str på alt brændet. Men umiddelbart ser det super fint ud.
Pris incl levering var rigtig god

Odpowiedź od DitBraende.dk
Det er altid en rigtig god oplevelse at…
Det er altid en rigtig god oplevelse at få brænde derfra. De tårne vi bestiller bliver altid stillet på grunden hvor vi har aftalt det og en sød og rar svensker, der altid har 2 minutter til at sludre lidt.
Kan kun anbefale denne virksomhed til andre.

Fuld tilfredshed
God pris, præcis levering, venlig og hjælpsom chauffør.

Alt godt…
Træ af virkelig fin kvalitet og en hyggelig og serviceminded svensk chauffør, som hjalp med at få placeret pallen, hvor den bedst kunne placeres efter omstændighederne (sne og frost i februar 2026)

Odpowiedź od DitBraende.dk
Nem bestilling og fint træ
Nem bestilling og fint træ, og god levering

Odpowiedź od DitBraende.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.