God kvalitet og ok pris. En aftale er en aftale. Og så har de både den bedste chauffør og en chat i kundeservice der er bemandet af ægte mennesker, som rent faktisk både kan svare relevant og hjælpe �... Zobacz więcej
Let at bestille online, et par opklarende spørgsmål blev klaret via chatten. Levering i tilpas størrelse lastbil ( ikke en kæmpe sættevogn). Og brændet kunne køres ind i carporten i tørvejr med det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! Fik leveret mit brænde efter tre uger. Der var varslet op til fem ugers leveringstid grundet sæsontravlhed (forståeligt). Meget venlig levering, ekstremt serviceorientere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! Har ikke prøvet brændet endnu, men det virker til at være nogle gode solide stykker. Chaufføren var også enormt flink, som hjalp med at tage toppen af stablen så det kunne komme ge... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Szwecja
- ditbrænde.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Super fint leveret
Super fint leveret. Og dejligt tørt brænde kan klart anbefale og vil gerne bruge jer igen

Odpowiedź od DitBraende.dk
Nemt at bestille samt hurtig og præcis…
Nemt at bestille samt hurtig og præcis levering og sat hvor vi havde ønsket det

Odpowiedź od DitBraende.dk
Godt tørt bøgebrænde og hurtig…
Godt tørt bøgebrænde og hurtig levering, dog havde chaufføren desværre glemt de 6 optændingssække ,som var med i tilbuddet! Det er blevet lovet indenfor 8-14 dage, hvilket jeg håber står til troende!! Ellers tilfreds jævnlig kunde

Odpowiedź od DitBraende.dk
Dejlig service, intet problem med at køre det ind i carporten

Odpowiedź od DitBraende.dk
Tørt brænde i ensartede stykker
Tørt brænde i ensartede stykker, god levering

Odpowiedź od DitBraende.dk
alt ok, godt brænde, hjælpsom chauffør
Levering til tiden, meget venlig og hjælpsom chauffør 😊 Bøgebrænde super kvalitet 👍😊

Odpowiedź od DitBraende.dk
Mit nye faste sted at købe brænde
Mit nye faste sted at købe brænde. Den den bedste kvalitet jeg har købt hidtil og så til den laveste pris.

Odpowiedź od DitBraende.dk
Igen en rigtig go levering👊 Sat pænt…
Igen en rigtig go levering👊 Sat pænt ind under halvtaget, så man kan komme rundt om pallen! Træet, ja supper nemt, at tænde op, go brændetid. Vi ses helt sikkert til efteråret 👍👌💪

Odpowiedź od DitBraende.dk
Hurtig levering og godt brænde 🔥 dejlig…
Hurtig levering og godt brænde 🔥 dejlig chauffør 🚚er stablet klar til brug 👍

Odpowiedź od DitBraende.dk
Fint tørt brænde og levering inde på…
Fint tørt brænde og levering inde på grunden

Holder hvad de lover!
Holder hvad de lover!
Stiller brændet hvor man ønsker det placeret på grunden.
Brændet er god kvalitet.

Fantastisk god service
Altid god service, en fornøjelse med jeres chauffører

Odpowiedź od DitBraende.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.