Supper professionelt arbejde og behagelig betjening. Et stort plus bilen lugtede næsten ikke kommer helt klart igen
Reakcja na opinię
Altid godt. Er kommet her i flere år med forskellige biler. Meget tilfreds med behandlingerne. Omhyggelige med arbejdet så det kun er meget minimalt hvad der evt. skal afrenses med de medfølgende klud... Zobacz więcej
Valgte at give den nye Suzuki Jimny den gennemsigtig Dinitrol rustbehandling - 4010, den elektriske biler også får - så ikke alt er sort på undervognen. Opgaven løst til UG! Jeg var ret nysgerrig ef... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Verdens bedste rustbeskyttelse og bilsyn. Vi tilbyder Dinitrol rustbeskyttelse, Acar komfortbehandling, motorvask, bilsyn samt motorkontor
Formervangen 44, 2600, Glostrup, Dania
- dansk.rust@mail.dk
- dinitrol.nu
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg kan kun anbefale Dinitrol Glostrup
Jeg kan kun anbefale Dinitrol Glostrup, som ydet en hurtig og professionel betjening som jeg er meget tilfreds med.
God og venlig betjening
God og venlig betjening. Dejligt at der er mulighed for lånebil. Tilsyneladende god behandling
Professionelt og effektivt
Professionelt og effektivt med billed-dokumentation. De havde oven i købet tilføjet de ekstra skruer, som manglede i plastskærmene. Dinitrol klistermærket er sat i en velvalgt bagrude, men det sidder dog en smule skævt. En mærkelig ting dog, bagsædet sikkerhedsselen, som sidder i loftet var trukket helt ud og bundet en sløjfe på. Ved ikke hvad tanken var med det.

Odpowiedź od Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn
Super god service.
God behandling
God behandling, uden griseri udenfor undervognen på dør karme & bagage rum.
Perfekt arbejde
Aftalte pris, til aftalte tid.
God behandling og rådgivning, kan kun anbefales herfra:-)
god service holder hvad de lover…
god service holder hvad de lover behandlingen af bilen ser ud til at være helt efter bogen,
En god oplevelse. uden dikkedarer
Godt. Personalet er tillidsvækkende. Man får en fin service service og de deler relevante informationer. Kan anbefales.
Da jeg købt ny bil og ikke kunne få en …
Da jeg købt ny bil og ikke kunne få en fast tidspunkt var de virkelig service orienteret
Og da bilen ende med at komme en dag før vasket de bilen så den var klar til afhentning en dag før og til en fornuftig pris tak for hjælpen
Dinitrol Glostrup 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Herfra
Fin fleksibel service
Fin fleksibel service. God dialog og ingen oberbehandling eller unødvendige dikkedarer.
Super fin servic og godt arbejde
Ser godt ud.
Efter hvad jeg kan se er det godt arbejde der er udført.