Din Førstehjælp Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Gustav var god til at gøre de lange 8 timer spændende med gode "lege" så man bedre forstod hvordan det hang sammen, også mega fedt med så mange historier frem for kun teori, så det ikke blev så tørt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Havde Christian som instruktør, og han var super sjov. Han gjorde førstehjælpskursus, som ellers er ret tungt, til at være sjovt. Kan klart anbefale!

Oceniono na 5 z 5

Christian der er førstehjælps lære er seriøst den bedste, nok den første førstehjælps Time jeg har været til hvor jeg har fkn nødt det!

Oceniono na 4 z 5

Jeg synes det var en sjov og spænede undervisning. Masser af grin og samtidig koncentration. Dog blev det lidt for presset med tid.

1. Kurs

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Din Førstehjælp tilbyder førstehjælpskurser til skoler, gymnasier og firmaer. Der er også mulighed for førstehjælp til kørekort. ✓Førstehjælpskursus i Vejle

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

121 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

8 "lange" men korte timer!

Jeg brugte "Din Førstehjælp" da jeg skal have haft førstehjælp, i form af kørekort.
Jeg blev mødt af Christian Fuheldorff, ikke komikeren dog.
Virkelig en person der formår at gøre timerne sjovere, end førstehjælp egentlig er.
Plus der er pizza til frokost, rigtig lækkert!

18 stycznia 2022

Odpowiedź od Din Førstehjælp

Hej Nikolaj! Mange tak for din fine anmeldelse :-)! Den er vi enormt glade for.

Mvh
Christian Fuhlendorff ( ikke komikerne dog) ;-)

En instruktør i verdensklasse

Førstehjælp er ikke noget man bestemt glæder sig vil jeg sige men jeg var på et to delt kursus hvilket betød at jeg skulle være der 2 x 4 timer og i mod alt forventning glædede jeg mig faktisk til at komme igen. Det var en helt fantastisk underholdende undervisning jeg fik af Christian. Det gjorde da ihvertfald at jeg husker hva jeg har lært samt husker hvor sjovt det var.

Jeg siger tak for en god oplevelse.

Odpowiedź od Din Førstehjælp

Mange tak for de pæne ord Thomas! Held og lykke med kørekortet!

Det var mega godt

Det var mega godt, man lærte virkelig noget.

Odpowiedź od Din Førstehjælp

Mange tak for din anmeldelse, og held og lykke med kørekortet!

Oceniono na 5 z 5

Alt for lækkert første hjælp

Alt for lækkert første hjælp, super lækker pizza. Christian er bare en mega smækker lækker førstehjælps lære. Slet ik tvunget til at skrive dette, men altså for god undervisning
Tak Christian ❤️
- Andreas

Odpowiedź od Din Førstehjælp

Haha Andreas! Mange tak!!

5 stjerner herfra 🙂

5 września 2021

Odpowiedź od Din Førstehjælp

5 stjerner er bare noget vi er glade for! Mange tak!

Helt vildt Nice instruktør

Helt vildt Nice instruktør. Christian gjorde virkelig dagen sjov og nem at komme igennem. En dag som skulle ha været uudholdelig, blev rentfaktisk en sjov dag. 10/10

29 sierpnia 2021

Mange tak for 10/10!! :-) Held og lykke med kørekortet
Christian Fuhlendorff

Din førstehjælp - Vejle

Jeg ville sygt gerne anbefale din førstehjælp, da de er humoristiske og så er der pizza!

17 maja 2021

Odpowiedź od Din Førstehjælp

Tak for anmeldelsen Maja:-)!!

Oceniono na 5 z 5

Christian om er instruktør til…

Christian om er instruktør til førstehjælp er super god. Men kan være meget energisk og er god til at fange de 18 årige opmærksomhed.

13 grudnia 2020

Odpowiedź od Din Førstehjælp

Tak for anmeldelsen Pernille:-)!!

Christian

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej