R2 Drive Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget et lynkursus her hos R2Drive, og jeg må sige, at jeg ikke kunne være mere tilfreds! Jeg bestod begge prøver i første forsøg takket være den mega søde kørelærer, Ertu, der guidede og... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy
  2. Szkoła dla dorosłych
  3. Kurs
  4. Korepetytor

Napisane przez firmę

Premium køreskole beliggende på adressen Rådmands Boulevard 5 st. th. i Randers, hvor du betaler en fair pris for en kompetent kørelærer. Takket være vores moderne tilgang og trygt undervisningsmiljø, har vi en meget høj beståelsesprocent. Prisen for lovpakken er fra 17499 kr. Udover det har du omkostninger til færdselsstyrelsen for prøvegebyr (1600 kr), lægeattest (ca 500 kr), færdselsrelateret førstehjælp (ca 500 kr) og pasfoto (ca 80 kr). Uanset om du er førstegangserhverver, generhverver eller blot vil have genopfrisket dine kørefærdigheder, så er R2 Drive et godt valg. Køreskolen beskæftiger 4 kørelærere. Indehaveren Ertugrul har generelt solid erfaring i bilbranchen, så du altid kan få en god snak og erfaring med på vejen. Vigtigst af alt er Ertugrul en kompetent og rolig kørelærer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

59 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 25

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Gode biler og flotte biler

Gode biler og flotte biler. Da jeg dumpede min første køreprøve og skulle bruge den ekstra gratis køretime som de reklamere med på deres hjemmeside får jeg af vide ved at få sendt et billede af deres hjemmeside og et link hvor der står at køreskolen har ret til trække den tilbage uden varsel for eleven, kigger så på linket, men det er ikke muligt at finde det eller igennem søgning på deres hjemmeside, kun ved direkte google søgning om den ekstra køretime og ikke tilgængelig direkte fra hjemmesiden.

27 sierpnia 2026
Logo R2 Drive

Odpowiedź od R2 Drive

Tak for din anmeldelse, som kan gøre os opmærksomme på eventuelle optimeringer.
Vi vil dog gerne komme med vigtige bemærkninger.

- Du har afvist at køre 2 ekstra kørelektioner inden køreprøven (dvs ikke lyttet til kørelærerens anbefalinger). Dette er en oplagt betingelse, især taget i betragtning at du ikke var 100% klar.
- Du har glemt at medbringe kørekort ansøgning til køreprøven på trods af gentagne påmindelser. Køreprøven er dermed ikke dumpet, men direkte afvist.

Vi kan godt se frustrationen i at kørekortet har trukket ud. Det er en anden sag. Det kræver dog at være proaktiv og deltagende selv.
Vigtigst af alt; du var glad for undervisningen. Det er vi glade for.

Ha' en god dag.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, jeg er 17 år og skulle til at have et kørekort. Jeg fandt et par forskellige køreskoler og hvor meget i tvivl om hvilken en jeg skulle vælge da der er ret mange, men jeg er glad for at have valgt R2 Drive der var rigtig god service og kørelæreren handlede og svarede hurtigt når man havde spørgsmål. Vil klart anbefale👍

8 czerwca 2026

Super god kørelærer!

Super god kørelærer! Kørelærer er meget nede på jorden som giver en god tryghed😊 Kan stor anvendelse her fra!

Begge prøver bestået i første forsøg👍

10 czerwca 2026

Kan klar anbefaler R2drive

Kan klar anbefaler R2drive. Skulle op til køreprøve igen pga betinget frakendelse og der var go hjælp og vejledning. Havde 2 køretimer til at få pillet unoder af en afaren billist. Sød og rar og nede på jorden.

9 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse, som jeg virkeligt kan anbefale. Der var ingen stress, bekymringer eller usikkerhed her, kørelæreren er et virkelig nede til jorden menneske som gør det meget nemmere at fokusere☺️R2 drive, kan jeg sagtens anbefale, hvis man skal have et kørekort.

Kort info: bestod jeg begge prøver i første forsøg😉

8 czerwca 2026

Professionel og tryg oplevelse

Blev mødt af en professionel forståelse for at få planlagt tingene, så det kunne passe ind i en travl hverdag.
Ertu er endvidende meget rolig og rigtig dygtig til at sørge for at man føler sig tryg og klar til prøve.
De varmeste anbefalinger herfra.

27 maja 2026

De bedste anbefalinger

Jeg bestod begge prøver i første forsøg takket være den mega søde kørelærer, Ertu, der guidede og forberedte mig på det hele.
Som førstegangstagende er der ikke noget at bekymre sig om, og alting bliver forklaret på en super nem og forståelig måde.
Eventuelle spørgsmål er heller intet problem. Jeg skrev selv en e-mail inden opstart, da jeg havde nogle spørgsmål. Jeg fik et super førstehåndsindtryk.
Alt i alt er det simpelthen bare en mega fremragende køreskole og en smadder dygtig kørelærer. Jeg anbefaler på det kraftigste!

13 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg er virkelig glad for at jeg valgte…

Jeg er virkelig glad for at jeg valgte den her køreskole. Der har været en god og rolig stemning hele vejen igennem, og jeg har følt mig tryg og godt forberedt. Især tak for den kæmpe tålmodighed - det gjorde virkelig en forskel for mig. Tak for den gode undervisning. Kan varmt anbefales 😊

11 lutego 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej