Beställde stolar med Lagersaldo på 76 stolar med leverans på 2-5 dagar enligt hemsida. Fick orderbekräftelse och pengar dras. Efter fem dagar återkommer man och säger att det inte finns några stola... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Går inte att komma fram för att prata med någon , också usel kundtjänst via mejl , Daniel som svarar hit o dit .. känns skumt , De säger att man ska prova sängar i Bromma ,men där har sängarna andra... Zobacz więcej
Det var lite strul då produkterna visade sig vara slut i lager med där tillhörande förlängd leveranstid, jag var i behov av produkterna snabbare och kontaktade därför kundsupporten, Jenny, som på ett... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snabb leverans. Jättefina sängar dock svårt med att få underlakan att stanna kvar när man ställer sängen olika med fjärrkontrollen. Skulle önska någon sorts elastiska lakan som gör att man kan använda... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
På Dina Möbler kan vi förverkliga din dröm att få snygga och prisvärda inomhus- och utomhusmöbler till ditt hem. Vi jobbar med noga utvalda leverantörer för att kunna erbjuda ett stort utbud av möbler på nätet, i form av sängar, soffor, barstolar, bord och fåtöljer. Välkommen!
Dane kontaktowe
Verkstadsgatan 2 , 73160, Valskog, Szwecja
- 022112000
- info@dinamobler.se
- dinamobler.se
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Beställ ej av det här blufföretaget!
Beställ ej av det här blufföretaget!
Vi fick varor som var fel och hade dessutom vissa defekt.
Skickade massor med mail till dem men fick aldrig svar. Sedan så svarar de inte på telefon heller.
Vi fick häva köpet och få tillbaka pengarna av Klarna till slut.
Om ni mot förmodan handlar av dem betala aldrig i förskott. De är riktiga skojare och bedragare.
Mycket långa leveranstider och bristande kommunikation
Mycket långa leveranstider.
Mycket bristande kommunikation.
Avråder köp.
Reklamation
Då tråkigt nog en av mina stolar jag beställt var skadad vill jag berömma möbelhuset för den snabbt hanterade reklamationen av möbeln. Utomordentligt kundservice. Tack för ni bistått mig så fint i mitt ärende.
Mvh
Nöjd kund
Snabb service !!!Bordet kom trasigt tyvärr men med super…
Bordet kom trasigt tyvärr men med super snabbservice fixade de ett nytt sååå glad och nöjd!!
Min möbel kom i tusen bitar
Min möbel kom i tusen bitar. Fick kanonbra service och är helnöjd!
Stort tack för er fina service och…
Stort tack för er fina service och hantering av en felleverans. Hatten av och Guldstjärnor till er alla. Mvh, Mats
Inte ens värt en stjärna😡Varnar för…
Inte ens värt en stjärna😡Varnar för detta företag. Först tog det hundra år att få fåtöljen jag beställde - och ingen info om varför leveransen dröjde. När den väl kom packade vi upp fåtöljen men insåg direkt att den var för stor för att passa. Läste noggrannt returanvisningarna och gjorde helt enligt konstens alla regler, men fick nu info att returen ej godkänns och att jag ej får pengar tillbaka. Orsak; fel packtejp (silvertejp i stället för brun packtejp) !! Påstår att emballaget ej är i säljbart skick. Då råder ju i praktiken ej någon returrätt då man ju måste öppna kartongen för att se varan och då blur kartongen inte exakt så som den var när man fick leveransen. Helt orimligt och jag kommer gå vidare till KO med detta! Oförskämt bemötande per telefon dessutom
Mycket dålig info och sen leverans
Vi beställde ett bord i mitten av oktober.
När det gått 2 månader(!!) Hörde vi av oss och frågade vart vårt bord tagit vägen?
Dom kunde då informera att bordet var försenad.. inget mail hade gått ut för att informera oss om detta och hade vi inte ringt hade vi antagligen inte fått redo på något. Slutligen när vi ringde igen för att få exakt datum för leveransen fick vi info om att vårt bord kommer i februari.. alltså 3,5 månad efter beställning!
Detta är alltså ett litet vardagsrumsbord och ingen avancerad beställning. Snälla gör er själva en tjänst och beställ INTE från Dinamöbler..
om ni inte har tålamod att vänta ett halvår på er leverans utan tydlig info..
KÖP INTE HÄR
KÖP INTE HÄR! Jag köpte en matgrupp som levererades defekt. Bordet hade flera märken samt att skivan var skadad. en av stolarna hade fel ben och samtliga stolar glappar och står inte rakt. Till en början svarade dem med att det är på grund av att de packar sina varor för dåligt i frakten. Sedan slutade dem svara. ARN har varit inkopplade men dem svarar inte där heller. Riktigt BLUFFÖRETAG.
Löste problemet
Bra kommunikation och hantering när det saknades delar i leveransen
Bra service och trevlig kundtjänst
Vill gärna upplysa om att personerna…
Vill gärna upplysa om att personerna bakom detta företag tidigare ägnade sig åt mångmiljonbedrägerier inom telekombranschen under olika företagsnamn. Ränderna går aldrig ur.
Vi beställde nya utemöbler i början av…
Vi beställde nya utemöbler i början av sommaren och fick en snabb leverans.
När vi skulle skruva ihop möblerna visade det sig att ett av benen till bordet var böjt. Jag skickade bilder och kontaktade både kundtjänst och reklamation. Efter ca två månader och många Mail fick jag som svar att de tyvärr inte kunde ersätta bordet med ett nytt som de först sagt eftersom detta var slut hos leverantören. De erbjöd 500kr!!! som kompensation för möbler som kostat 16000kr!!!
Hade jag vetat om detta hade jag aldrig beställt möbler hos dem och jag varnar alla som jag kan för att köpa ngt hos detta företag!!
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans! Mycket bra service när man kontaktade dom.
Dålig kundtjänst
Jag var i kontakt med deras kundtjänst förra veckan angående en reklamation. Jag skulle få mitt ordernummer skickat till min Mail samma dag men har ännu inte fått något (1vecka senare).
Jag beställde ett vitt matbord men fick ett svart. Samt att en utav stolarnas ben är 1cm för kort (jag har monterat alla stolar likadant och korrekt).
Utöver det är jag supernöjd! Snygga stolar och bra bord för pengarna.
Blir ändå 2 utav 5 stjärnor då jag inte tycker att servicen är något vidare.
Köpte 2 loungeset
Trevligt bemötande
Rekommenderar dina möbler
Lägsta tänkbara betyg!
Lägsta tänkbara betyg!
Betalade 11000 kr i februari för möbel som aldrig kom. Efter diverse påtryckningar fick jag pengarna tillbaks i augusti!
Undvik detta företag!
RIKTIGT DÅLIGT FÖRETAG!
RIKTIGT DÅLIGT FÖRETAG!
KÖP INTE FRÅN DETTA FÖRETAG.
Jag chansade trots de dåliga recensionerna det skulle jag inte ha gjort.
Trasiga möbler som levererades i MAJ 4 månader senare har jag fortfarande inte fått nya!!
Sjukt segt att få svar från kundtjänst som skyller på att deras leverantörer är sega med reklamation.
KÖP INTE NÅGOT FRÅN DETTA FÖRETAG!!
NI FÖRTJÄNAR INTE ENS 1 STJÄRNA!
NI FÖRTJÄNAR INTE ENS 1 STJÄRNA!
Katastrofal leverans av matgrupp vars marmor skiva kom i 3 delar HELT SÖNDER!!!! Och inte alls lik bilden som hemsidan visar!
Bordsbenet va repigt och solarnas gummi på undersidan hade för korta skruvar att vi fick lägga in papper för att få skruven att fästa!
Konsollbordet som jag beställde i samma leverans har jag inte ens fått?!??!?!? och inget svar får jag heller om vart de är någonstans. BEDRÄGERI!
SNÄLLA för er egen skull köp ALDRIG NÅGOT av detta bluff företag!
Supernöjd
Supernöjd!
Beställde en grupp som skulle komma in på lager den 27/7, den 30:e hade jag möblerna 😊 Helt, fint och komplett och rejäl kvalitet.
Kontakt med kundservice en gång ang spårningsnummer, lätta att nå och bra service!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.