Ik heb dankzij Dimsum een heel bijzondere reis gemaakt door Oezbekistan en Kirgizië! Fijn dat alles op maat mogelijk was en alles was goed geregeld. Het ontzorgt en geeft verdieping. Zo had ik in Kirg... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Vanaf het idee tot de effectieve slotdag van de reis werden we fantastisch geholpen: er werd meegedacht, fijne communicatie, tot in de details geregeld,... De organisatie die op poten was gezet tijden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De eerste keer naar China, dus we wisten niet goed wat we konden verwachten. Vera heeft ons hier ontzettend goed bij geholpen met tips en dacht actief mee over onze wensen voor de vakantie. We hebben... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kyrgyzstan grote 4x4, stond klaar op de luchthaven. Prima accommodaties in yurts en guesthouses. Soms iets te luxe. Overweldigende vergezichten, vriendelijke mensen. Geen keuzestress bij het eten i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bijzondere reizen naar Azië en het Midden-Oosten, sinds 2000 Reizen is voor ons meer dan alleen vakantievieren. Het gaat om verwondering, contact en beleving. Al sinds 2000 organiseren wij met hart en ziel volledig individuele maatwerkreizen naar de mooiste, meest verrassende en afgelegen plekken van Azië en het Midden-Oosten. Geen standaardpakketten, maar persoonlijke reizen die helemaal zijn afgestemd op uw wensen. Onze reisspecialisten zijn echte kenners met jarenlange ervaring in hun eigen regio's. Ze denken mee, inspireren en regelen alles tot in de puntjes. Van route en verblijf tot excursies en lokaal vervoer. Zo kunt u zorgeloos op pad en reizen zoals u dat zelf het liefst doet. Wij houden van pure ervaringen. Slapen in een kleinschalig boetiekhotel, een streetfoodtour met een local, wandelen door rijstvelden of reizen per hogesnelheidstrein. Dat ziet u terug in al onze reizen. Authentiek, comfortabel en met aandacht voor mens, cultuur en natuur. Laat u verrassen door onze kennis, betrokkenheid en passie. Samen maken we van uw reis een onvergetelijke belevenis.
Napisane przez firmę
Minrebroederstraat 5, 3512 GS, Utrecht, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Vietnam-Cambodja zijn prachtige landen, met mooie natuur, interessante cultuur/geschiedenis, excellent eten, en een zeer vriendelijke bevolking.
Bovendien was de begeleiding door de Nederlandse en lokale reisagenten en chauffeurs/gidsen prima, en de logementen zeer fijn en professioneel. Ons programma was ook bijzonder afwisselend (goede balans tussen natuur/cultuur, actie/rust, auto/fiets/trein/boot/vliegtuig). Kortom op alle vlakken een echte aanrader ! Van A-Z tiptop!

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Wij waren blij verrast door de gehele uitvoering van de voor ons op maat gemaakte reis die we in drie weken door Georgie hebben gemaakt:
* Goede indruk van gehele land doordat we op heel veel plekken zijn geweest voor 1, 2 of 3 nachten.
* Geweldige monstertruck ter beschikking om ook echt met een veilig gevoel de heftige wegen te kunnen bereiden met het gezin;
* Goede hotels met heerlijke ontbijtbuffetten en vriendelijke ontvangsten, soms zelfs zeer luxe;
* Goede gehele organisatie vanuit lokale agent die zo nodig altijd te bereiken was;
* Passend programma bleek het ook in de praktijk voor ons te zijn met rijden, bekijken, vierdaagse hike, relaxmomenten.
* Cultuur-opties voldoende, tips voor meer, maar niet teveel.
Kortom: blij verrast door hoe de hele planning georganiseerd was waarbij we toch alles voor het gevoel zelf konden regelen en bepalen: wij gaan zeker weer terugkomen bij jullie!

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Inspirerende, gevarieerde samenstelling van de reis. Veel kennis van lokale situatie en mogelijkheden wat maatwerk tot een succes maamte en resulteerde in logische opbouw. En echt alles klopte tot in het detail.

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Het was allemaal heel mooi georganiseerd; alles was er en iedereen stond er op tijd.

Odpowiedź od Dimsum Reizen
We hadden een zeer vol reisprogramma, deden in totaal in 23 dagen 15 verschillende plaatsen aan, maar door jullie vlekkeloze organisatie (vluchten, bussen, treinen) is het uitermate soepel verlopen. De hotels die jullie voor ons hadden geboekt waren werkelijk uitstekend, met zeer rijke ontbijtbuffets om de dag mee te beginnen. De hotels hadden ruime kamers, uitstekende hospitality en ze waren bovenal doodstil ‘s nachts.De balans tussen platteland en grote steden was precies goed.Ook de fietstocht in Hiroshima was grandioos. Onze Franse gids wist precies de geest van de gebrandmerkte stad over te brengen en hij deed zijn verhaal in aangrijpende verhalen. Echt top!
DimSum heeft onze reis met veel kennis van zaken, aandacht en zorgvuldigheid samengesteld en geregeld. Een programma met veel lokale ervaringen, die we zelf niet hadden kunnen bedenken. Geweldige accommodaties.
Alleen maar positieve ervaring. Transfers, hotels waren allemaal in orde. Tickets voor ingang natuurpark en bezienswaardigheden lagen klaar in de hotels.
Goede service en hulp vooraf van o.a. Sarah, voor onze huwelijksreis naar Indonesië.
Ook ter plaatse werden we compleet ontzorgd en hadden we meermaals contact met een lokale reisagent voor het geval we vragen of opmerkingen hadden.
Al met al een geweldige ervaring gehad.
Perfecte organisatie, met genoeg flexibiliteit om dingen aan te passen aan persoonlijke wensen.

Kyrgyzstan
grote 4x4, stond klaar op de luchthaven. Prima accommodaties in yurts en guesthouses. Soms iets te luxe. Overweldigende vergezichten, vriendelijke mensen. Geen keuzestress bij het eten in de yurts, want iedereen eet hetzelfde.
Vrijheid om zelf je ritme en route te bepalen. Erg goed bevallen.

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Het was heel goed georganiseerd,alle aansluitingen bij vertraging door de lokale contactpersoon goed aangepast, enkele keer was de chauffeur niet goed op de hoogte van het programma, meestal voldoende goed Engels sprekend, uitermate vriendelijke mensen.
Alleen de boottrip in Komodo was minder, slechte en onveilige boot, middenin de nacht met veel lawaai varen en veel te toeristisch ondanks dat we een privé boot hadden met een eigen gids.

Odpowiedź od Dimsum Reizen
De reis was in de puntjes geregeld door DimSum met een leuke mix van accomodaties in leuke wijken en locaties. Door de uitstekende informatie vooraf was het zeer comfortabel reizen met auto, metro, bus en trein en kregen. Het 2-weken landarrangement gaf ons een mooie inkijk in de (eet)cultuur en het leven van de Zuid-Koreaan met mooie ontmoetingen, prachtige paleizen, en voor mij de onbekende tumuli's (graftombes van de Silla koningen) en oreums (uitgedoofde mini vulkanen). En voor de Koreaanse netflix serie fan een extra feestje. Een aanrader! En met Dimsum kun je erop vertrouwen dat de afspraken ook nagekomen worden.

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Veel cultuur in Oezbekistan, prachtige natuur in Kirgizië.
Lieve mensen.
Ontspannend reizen...

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Dimsum heeft een mooie reis voor me samengesteld. Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Maak de volgende keer weer graag gebruik van de diensten van Dimsum.

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Op basis van onze wensen heeft Dimsum een prachtige reis voor ons uitgezet in Japan. Zowel het vervoer als de overnachtingen waren uitstekend geregeld waardoor wij ontspannen konden genieten. Zoals wij vooraf hadden aangegeven bevatte het programma zowel een bezoek aan de grote steden als een bezoek aan het platteland. Ook een fietstocht over de bruggen naar het eiland Shikoku was opgenomen, een heel bijzondere ervaring. Dankzij Dimsum kijken wij terug op een geslaagde vakantie.

Odpowiedź od Dimsum Reizen
De ondersteuning van dim sum heeft het verschil gemaakt waardoor de reis van een ‘ooit’ plan tot een realiteit is gemaakt. Ze hadden de contacten en maakten een strak schema waardoor we heel veel hebben gezien. Daardoor hebben we nu het vertrouwen om nig een keer op eigen kracht terug te gaan. En daarnaast bleken ze ook relatief goedkoop.

Odpowiedź od Dimsum Reizen
We hebben een prachtige reis genoten, alles was tip top in orde. Gestart in Hangzhou hebben we twee weken rondgereisd, naar het karstgebergte in Yangshuo, de rijstvelden in Ping’an, het wereldberoemde terracotta leger, het klooster in Datong en natuurlijk Beijing tot slot. Alles mooi en bij elkaar zeer afwisselend. De hotels waren overal geweldig, fantastisch personeel, heerlijk eten. De treinreizen waren supercomfortabel…en snel…bijvoorbeeld 1600 km met 21 stops in maar 8 uur. Bij elke aankomst werden we opgehaald door een taxi (altijd op tijd!), en de gidsen om ons rond te leiden waren stuk voor stuk fabeltastisch. Spraken heel goed Engels, en het is de manier om een betere indruk van het land en haar bevolking te krijgen. Probeer ook de deelfietsen uit, in elke grote stad, en makkelijk om de omgeving te verkennen! We hadden niet eerder een reis laten organiseren, maar dit smaakt naar meer. En voortaan altijd door Dimsum, want dit was zo fantastisch georganiseerd!

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Onze reis naar Cambodja, georganiseerd door Dim Sum Reizen, was werkelijk fantastisch! Vanaf het moment van vertrek tot onze terugkeer was alles tot in de puntjes geregeld. Onze ideeën voor een archeologische rondreis hebben ze goed opgepakt en uitgewerkt. Ons reisschema was dan ook perfect op maat samengesteld, waardoor we ons eigen tempo kunnen aanhouden, met ruim voldoende tijd om alle tempels goed te bezichtigen, maar ook met een paar welverdiende rustmomenten.
Bijzondere vermelding verdient het verblijf in Banteay Chhmarr en ook dat in het Smiling Gecko resort. Deze overnachtingen zijn geen vaste onderdelen van de gemiddelde reis naar Cambodja, maar kunnen we eenieder van harte aanraden. Ons verblijf bij het community based tourism project in Banteay Chhmar was een unieke en verrijkende ervaring, waarbij we de lokale cultuur en gastvrijheid van dichtbij hebben mogen meemaken. Ons verblijf bij het Smiling Gecko project in Kampong Chhnang was een inspirerende ervaring, waarbij we de impact van duurzaam toerisme en gemeenschapsontwikkeling van dichtbij hebben mogen zien. Dank aan Dim Sum voor deze suggesties, ze hebben onze reis verrijkt op een manier die we niet hadden verwacht en maar zelden eerder hebben mogen meemaken.
De communicatie met Dim Sum Reizen was altijd helder en behulpzaam. Ze stonden klaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat we ons altijd veilig en verzorgd voelden.
Wij raden Dim Sum Reizen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een goed georganiseerde en onvergetelijke reiservaring. Bedankt, Dim Sum Reizen, voor deze geweldige reis!

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Top georganiseerd! De transfers verliepen allemaal vrijwel vlekkeloos! Prachtige dingen gezien , lekker gegeten, goed georganiseerd, ook de vluchten

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Zeer prettige begeleiding vòòr en tijdens de reis naar Japan. Nina, de reisadviseur, heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft ons een heel mooi passende ervaring bezorgd.

Odpowiedź od Dimsum Reizen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.