Banner for Dimsum Reizen

Dimsum Reizen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb dankzij Dimsum een heel bijzondere reis gemaakt door Oezbekistan en Kirgizië! Fijn dat alles op maat mogelijk was en alles was goed geregeld. Het ontzorgt en geeft verdieping. Zo had ik in Kirg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het idee tot de effectieve slotdag van de reis werden we fantastisch geholpen: er werd meegedacht, fijne communicatie, tot in de details geregeld,... De organisatie die op poten was gezet tijden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De eerste keer naar China, dus we wisten niet goed wat we konden verwachten. Vera heeft ons hier ontzettend goed bij geholpen met tips en dacht actief mee over onze wensen voor de vakantie. We hebben... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kyrgyzstan grote 4x4, stond klaar op de luchthaven. Prima accommodaties in yurts en guesthouses. Soms iets te luxe. Overweldigende vergezichten, vriendelijke mensen. Geen keuzestress bij het eten i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki
  2. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Bijzondere reizen naar Azië en het Midden-Oosten, sinds 2000 Reizen is voor ons meer dan alleen vakantievieren. Het gaat om verwondering, contact en beleving. Al sinds 2000 organiseren wij met hart en ziel volledig individuele maatwerkreizen naar de mooiste, meest verrassende en afgelegen plekken van Azië en het Midden-Oosten. Geen standaardpakketten, maar persoonlijke reizen die helemaal zijn afgestemd op uw wensen. Onze reisspecialisten zijn echte kenners met jarenlange ervaring in hun eigen regio's. Ze denken mee, inspireren en regelen alles tot in de puntjes. Van route en verblijf tot excursies en lokaal vervoer. Zo kunt u zorgeloos op pad en reizen zoals u dat zelf het liefst doet. Wij houden van pure ervaringen. Slapen in een kleinschalig boetiekhotel, een streetfoodtour met een local, wandelen door rijstvelden of reizen per hogesnelheidstrein. Dat ziet u terug in al onze reizen. Authentiek, comfortabel en met aandacht voor mens, cultuur en natuur. Laat u verrassen door onze kennis, betrokkenheid en passie. Samen maken we van uw reis een onvergetelijke belevenis.

Waarom Dimsum Reizen?

Napisane przez firmę

Persoonlijk, uniek en met zorg samengesteld
Al onze reizen zijn geheel op maat samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten in nauwe samenwerking met onze lokale partners en op smaak gebracht met bijzondere, vaak unieke activiteiten
Individuele reizen met zorg geregeld
Onze individuele rondreizen zijn tot in detail verzorgd, zodat u zorgeloos kunt genieten. U reist op uw eigen tempo, met de vrijheid van maatwerk en de zekerheid van een strakke organisatie.
Kleinschalig en duurzaam
We kiezen bewust voor lokale beleving en reizen buiten de gebaande paden. Onze accommodaties zijn kleinschalig, vaak boutique hotels of eco-lodges, met aandacht voor duurzaamheid en sfeer
Origineel en op maat
Geen standaardpakket, maar een reis die 100% bij u past. Onze reisspecialisten hebben zelf uitgebreid gereisd in “hun” landen en kennen de bestemming van binnenuit. Ze denken met u mee, geven persoonlijk advies en stellen een route samen die aansluit op uw wensen, interesses en reisstijl.

Dane kontaktowe

Gratis reisadvies gesprek online!

100% maatwerk, Buiten de massa, persoonlijk en volledig ontzorgd

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 63

Napisz recenzję

Prachtige individuele rondreis Japan

Wij zijn net terug gekomen van een geweldige individuele rondreis in Japan. De reis had een mooie balans stad/platteland, we voelden ons op doorreis eigenlijk nooit opgejaagd of vermoeid terwijl we soms maar 1 of 2 nachten ergens verbleven. De 3 sterren hotels waren schoon, dicht bij het centrum of metrostation en de Onsen-hotels op het platteland waren heerlijk luxe. Dim Sum travel had alles tot in de puntjes geregeld. Ze zijn goed te bereiken, heel dienstverlenend en luisteren naar je wensen. Bij terugkomst thuis lag er zelfs een "welkom thuis" kaartje in de brievenbus! Echt een aanrader als je zorgeloos en ontspannen op reis wilt, veel wilt zien, maar toch graag individueel reist.

21 października 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Ilona, dank voor uw uitgebreide review! Heel fijn dat we zo voor u van betekenis hebben kunnen zijn en u terugkijkt op een geweldige reis. Hopelijk mogen we u snel weer helpen bij het verzorgen van een mooie reisroute! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Oceniono na 5 z 5

We hebben een prachtige reis gemaakt…

We hebben een prachtige reis gemaakt dankzij Dimsum. Samen met Anouk bespraken we onze wensen. Daarna stuurde ze een op maat gemaakte reis met alle punten die wij hadden genoemd. Het is een onvergetelijke reis geworden. De communicatie liep ook snel. Wij zouden Dimsum absoluut aanraden!

13 października 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Kevin en Tessa, dank voor jullie mooie woorden! Wat fijn dat u terug kijkt op een onvergetelijke reis en onze reisspecialist Anouk precies al uw wensen in de reis heeft kunnen verwerken. In de toekomst staan wij weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Reis naar Sri Lanka en Bhutan

Zeer goede ervaring gehad i.v.m. een reis naar Sri Lanka en Bhutan. Alles (o.a. tickets, vervoer en accommodaties) was zeer goed geregeld. Bij vragen werd snel gereageerd, en er werd goed meegedacht (we gingen op reis met onze dochter van drie jaar, daar is goed passend advies over gegeven).

13 października 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste, dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat uw reis geslaagd was. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer een geslaagde voor u samenstellen! Met vriendelijke groeten, Dimsum Reizen

Oceniono na 5 z 5

Korea; een fantastische ervaring !

Geweldige reis gemaakt in Korea; Dimsum heeft ons perfecte support gegeven zowel in de voorbereiding als tijdens de reis. Veel praktische informatie, bijzondere overnachtingsplekken en superleuke workshops om kennis te maken met de cultuur. Een aanrader !

9 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Tot in de puntjes alles geregeld.

Tot in de puntjes alles geregeld.
goede suggesties in mogelijkheden en onmogelijkheden

7 października 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste, hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn dat we u zo hebben kunnen ontzorgen. Hopelijk mogen we dat in de toekomst weer doen! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Oceniono na 5 z 5

Bijzonder positieve ervaring met dit…

Bijzonder positieve ervaring met dit reisburo! Vriendelijke mensen en ze luisteren goed naar alle wensen. Ze hebben een mooie passende reis samengesteld die geheel overeen kwam met onze ideeen. Onderweg waren we geheel ontzorgd en hadden we prima chauffeurs en gidsen. Ook werd er snel gereageerd op onze vragen. Wij raden Dimsum Reizen zeker aan!

7 października 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Sandra, hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw reis! We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het samenstellen van een bijzondere reis. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Oceniono na 4 z 5

Goed en constructief overleg over de…

Goed en constructief overleg over de route, hotel nivo's en te bezoeken objecten / steden.

2 października 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Wim, hartelijk dank voor u review! Hopelijk kunnen we in de toekomst weer voor u van betekenis zijn. Met vriendelijke groeten, Dimsum Reizen

Oceniono na 5 z 5

2 keer met ze op pad gweest telkens…

2 keer met ze op pad geweest telkens uitstekend geregeld

10 lipca 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Jan, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u zo blij bent met onze verdiensten. Hopelijk kunnen we snel weer voor u van betekenis zijn! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Rondreis Vietnam

Prachtige rondreis door Vietnam gemaakt, het tempo van de reis en de afwisseling was goed in balans. Echt een aanrader als je op bijzondere plekken wilt overnachten!

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Silvia, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat we een goede balans in tempo en afwisseling hebben kunnen verzorgen. Graag helpen wij u in de toekomst opnieuw met een bijzondere reiservaring. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Oceniono na 5 z 5

Nooit meer een ander reisbureau

Het is altijd uitstekend overleggen met Dimsum bij de voorbereiding. Een programma op maat en helemaal naar wens. De uitvoering was vlekkeloos, in Japan, Kroatië en Indonesië. Nooit meer een ander reisbureau!

26 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Anne, fijn om te lezen dat u keer op keer tevreden bent over onze diensten. Uiteraard hopen we u snel weer bij te kunnen staan bij het plannen van een andere mooie reis. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Alles goed geregeld

DimSum heeft alle praktische zaken perfect geregeld, zodat wij onze tijd en energie aan de vakantie konden besteden.

20 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Hans, dank voor uw mooie woorden. Fijn dat we u zo hebben kunnen ontzorgen! Hopelijk tot in de toekomst. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Prachtige reis door China

Onze reis door China was onvergetelijk. De prachtige steden, de overdonderende natuur, ...
Alle hotelreserveringen, excursies en transfers waren prima geregeld. De hotels waren ook comfortabel en goed gekozen.
Het was wel fijn dat we samen het programma konden opstellen (met veel goede tips).
Indien we een probleem(pje) hadden konden we altijd bij de plaatselijke reisagent terecht, wat toch wel een geruststelling was.
Enkel in Yunnan waren we overdonderd door de grote massa's aan (Chinese) toeristen die de oude stadjes overspoelden, waardoor we daarvan niet zo goed konden genieten. Fietsen in Yunnan was dan ook niet aan de orde door de grote verkeersdrukte (en het gebrek aan kinderfietsen).
We hebben alvast heel veel goede herinneringen aan deze reis overgehouden.

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Geert, hartelijk dank voor uw mooie feedback. Wat fijn dat de reis zo onvergetelijk is geweest en u nog aan het nagenieten bent. Indien we weer aan de slag mogen met een onvergetelijke reis, staan we voor u klaar! Met vriendelijk groet, Dimsum Reizen

Perfect voorbereide reis

Perfect voorbereide reis, nergens onduidelijkheden over het programma of de transporten, steeds goeie hotels en uitgelezen eten.
Lokaal contact was ook steeds aanwezig mogelijk

22 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Marc, hartelijk dank voor uw review! Het doet ons goed om te zien dat alles helemaal naar wens is geweest. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer zo'n fijne reis voor u samenstellen. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Alle beloftes zijn waargemaakt

Alle beloftes zijn waargemaakt. Een mooie reis met een prima auto en een behulpzame, goed Engels sprekende chauffeur.

22 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Jan, wat fijn om te lezen dat u zo'n mooie reis heeft gehad. Hopelijk kunnen we u snel weer aan zo'n mooie reis helpen! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Fantastische highlights tour China

Onze highlights tour door China was erg last minute en toch perfect georganiseerd door DimSum. Mooie hotels, een compact programma met precies de activiteiten die bij ons passen, en prima lokale chauffeurs en gidsen. Van harte aanbevolen!

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Marijke, hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat - ondanks uw reis last minute was - alles perfect georganiseerd was. In de toekomst staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Fantastische reis gemaakt in Japan

Fantastische reis gemaakt in Japan, perfect geregeld door Dimsum reizen. Alle lof !!

8 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste, hartelijk dank voor uw mooie worden! Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Fantastische reis

Mede dankzij Dimsum Reizen hebben wij een fantastische reis gehad. Ook de flexibiliteit en behulpzaamheid van de lokale reisagent was voor ons een groot pluspunt.

De afwisseling tussen stad, natuur, cultuur en ontspanning was goed. Voor ons waren de hoogtepunten van onze reis in Vietnam en Singapore: de wandelingen in Sapa, de Ha Giang Loop (door ons zelf geregeld, maar goed in te passen in het schema van Dimsum), de foodtour in Ho Chi Minh City en het relaxen op Phu Quoc en in Singapore.

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od Dimsum Reizen

Beste Remco, fijn dat u door de combinatie van flexibiliteit en behulpzaamheid van de lokale reisagent en de afwisseling van de route de reis zo goed is bevallen. Hopelijk kunnen we u in de toekomst weet van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Dimsum Reizen

Oceniono na 5 z 5

Onze reis was perfect voorbereid en de…

Onze reis was perfect voorbereid en de organisator was erg bereikbaar tijdens de trip.

5 sierpnia 2025

Goedemorgen,
Wat fijn om te lezen dat de reis is bevallen! Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer helpen met het samenstellen van een mooie reis.
Dimsum Reizen

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej