Dierenverzekering Recenzje 94

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Verzekering is duidelijk en je krijgt snel je geld terug. Wij zijn tevreden! Aandachtpuntjes: 1. Inloggen met relatienr en polisnummer is erg omslachtig. Kan dit niet anders? 2. Overzicht v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Net twee weken verzekerd. Ons eerste bezoekje bij dierenarts met pup. Rekening ingediend, binnen een paar dagen vergoed voor 80%, helemaal volgens afspraak. Helemaal prima, zeer tevreden!

Oceniono na 5 z 5

supersnelle afhandeling: op Goede Vrijdag een declaratie ingediend en op tweede Paasdag al verwerkt (meestal gebeurt er niets op een feestdag), prettig en snel contact

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt

Napisane przez firmę

Dé dierenverzekering voor hond of kat! Bij Dierenverzekering weet je zeker dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Onze polissen zijn scherp geprijsd en dekken grotendeels alle behandelingen en medicijnen die jouw viervoeter nodig heeft!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Het is dat ik een ster moet geven maar…

Het is dat ik een ster moet geven maar 1 ster zijn ze niet eens waardig. Er staat dat ellenboog- en heupdysplasie onder de verzekering vallen. Zodra je hebt getekend krijg je de rest en vervolgens blijkt dat je maar 750 euro per jaar terug krijgt voor de operatie. Het hele gebeuren heeft mij 4000 euro gekost en heb welgeteld 1100 teruggekregen.

Dit is een slechte ervaring maar met nog geen 1 declaratie heb ik een positieve ervaring gehad. Mocht je ze ooit aan de lijn krijgen heb je mensen aan de telefoon die geen telefoon willen aannemen en dat laten ze aan alles blijken. Mag blij wezen als ik binnen 10 werkdagen me geld terug heb.

Tip van Flip; ga naar Orah.

16 sierpnia 2024

Goede verzekeraar

Ze reageren super snel op declaraties. Krijg altijd binnen 5 dagen uitbetaald. Ze zijn super vriendelijk en heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad met Dierenverzekering.

1 sierpnia 2024
Logo Dierenverzekering

Odpowiedź od Dierenverzekering

Beste Jeffrey,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service! We vinden het belangrijk dat declaraties snel en soepel verlopen en zijn blij dat dit ook uw ervaring is. Onze klanttevredenheid is een topprioriteit, en we doen ons best om dat elke keer weer waar te maken. Als er ooit iets is waarmee we kunnen helpen, staan we natuurlijk graag voor u klaar!

Het team van Dierenverzekering.nl

Dierenverzekering.nl

Blijf absoluut weg bij Dierenverzekering.nl !!! Het zijn oplichters die hun eigen polisvoorwaarden schenden. Er staat op hun website zwart op wit dat de verzekering ingaat op de dag van de aanvraag, maar dat blijkt een leugen. Ik had in het weekend mijn aanvraag ingediend, op maandag vroegen ze om het dossier van mijn kat en die stuurde ik ze binnen een uur!! Ik kreeg meteen een ontvangstbevestiging, maar vervolgens lieten ze niks van zich horen. Ik heb ze een mail gestuurd en toen pas zeiden ze dat mijn kat verzekerd was. Op de polis stond de datum van die dag waarop ze mij lieten weten dat mijn kat verzekerd kon worden. Dat was ruim twee weken na mijn aanvraag. Ze kwamen ook nog met aanvullende voorwaarden die nergens op hun website vermeld worden. Daarnaast zijn ze erg slecht bereikbaar. Waardeloos. Betaal een paar euro meer en ga in zee met een partij die niet de boel belazert.

22 lipca 2024

Waardeloze verzekering

Waardeloze verzekering , onze Franse bulldog van 5 jaar kreeg een acute hernia , mri gehad , geopereerd , 5 dagen in ziekenhuis gelegen , van de ruim 6000€ aan kosten kregen we 889 € terug ! Want alles valt zogenaamd onder dezelfde diagnostiek ( mri , opname ,operatie)We hadden de top 80% . Echt oplichterij . Onze lieverd heeft het helaas niet gered , dus bovenop het verdriet van haar verlies kregen we dit nog als toetje ! Rechtsbijstand kon hier ook niet veel mee , dus trap hier niet in !

21 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Als je hard werkt voor je geld.. NIET DOEN!

Helaas moeten ook wij ons aansluiten bij de slechte reviews over dit bedrijf. Er wordt niet uitgekeerd. De polisvoorwaarden zijn misleidend opgesteld (wat wettelijk niet is toegestaan) waardoor je denkt ergens dekking voor te hebben maar zodra je hier een declaratie voor indient krijg je ineens een andere verwoording van de polisvoorwaarden. Wij hebben een pupper uit het asiel en die bleek na de eerste paar maanden een baarmoeder ontsteking te hebben. Een aantal maanden erna ongelofelijke last der oortjes waar nu nog steeds geen duidelijkheid over is wat het kan zijn. Nou dat lijkt mij toch echt onvoorziene omstandigheden, hetgeen waar juist een verzekering voor dient. Alles is van het “eigen risico” afgetrokken waarna wij alsnog hoge kosten hebben moeten maken. Met ook de verzekeringskosten voor een jaar lang moeten betalen. Daarbij is de “klantenservice” op werkdagen van 10.00-12.00 te bereiken maar mocht je dan bellen om 10.30 of 11.00 wordt je alsnog verzocht tussen 10 en 12 te bellen.. hoe dan?! Dit is echt schandalig je wilt je viervoeter net zo goed verzekeren als de rest van je gezinsleden echter wordt bij dit bedrijf daar een flinke stok voor gestoken. Zojuist hebben wij opgezegd, en als ik het afgelopen verzekeringsjaar mag geloven zullen ze vast wel weer met een addertje onder het gras komen. Ondanks er op de website staat dat de doorlooptijd een jaar is en dit ook door een medewerker is gezegd eenmaal we eindelijk iemand aan de lijn kregen. Hoe het mogelijk is dat bedrijven als dit nog steeds bestaan blijft voor mij een raadsel. Als je jezelf van gezeik en hoofdpijn wil besparen kun je dit bedrijf beter als niet bestaand beschouwen.

7 stycznia 2024

Dierenverzekering.nl

Ze zijn erg sneaky met hun polisvoorwaarden. Er staat bijvoorbeeld dat een consult vergoed wordt maar ze weten overal een draai aan te geven, al gaat het om een ongeval of iets dergelijks. Ze formuleren het vervolgens op een manier waardoor ze alles onder preventieve zorg laten vallen. Naar mijn idee een slimme manier van oplichting waardoor ze niets uitbetalen en alleen maar geld ontvangen. Na onze vervelende ervaringen met hun wil ik jullie waarschuwen om je hier niet te verzekeren!

7 lipca 2022

Slecht zeer Slecht

Tot nu toe elke keer als ik iets declareer is er wel iets.

1e keer stond de factuur niet op mijn naam maar op die van mijn partner hier werd zeer moeilijk overgedaan en ze wilde eerst niet eens uitbetalen. Dit terwijl hetzelfde woonadres is, de naam van onze hond, chipnummer en alles van de hond aanwezig was op de factuur.

Nu van de week weer een declaratie ingediend dat onze 15 maanden rashond een hartonderzoek heeft gekregen en alweer wordt er moeilijk gedaan. Nu wil onze verzekeraar opeens het gehele dossier van onze hond van alle dierenartsen etc etc. Met opzet het ons veel werk laten opleveren om alles op te gaan vragen terwijl er op de factuur duidelijk staat wat er allemaal gedaan is.

Als ik bij een verzekeringsmaatschappij een schade (declaratie) indien en op de correcte manier dan wil ik dit gelijk zonder rompslomp geregeld hebben. Ik werk toevallig zelf bij een verzekeringsmaatschappij (helaas doen die geen hondenverzekering) en daar gaan we niet zo met onze klanten om.

Daarnaast zijn ze tussen 10 en 12 bereikbaar op werkdagen echter dan bel ik om 11 uur meerdere keren en krijg ik dat ze nu niet telefonisch bereikbaar zijn en dat ik op werkdagen tussen 10 en 12 terug moet bellen. I rest my case

7 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Wel betalen maar niet vergoeden!

Afgelopen week heeft m’n pup van 5 maanden een plastic hartje opgegeten dit was te groot om via de normale weg eruit te komen. Ik heb hoge kosten gemaakt bij de dierenarts en had verwacht dat mijn verzekering dit zou vergoeden. Dit is niet het geval! Het enige wat de verzekering dekt is ziekte en aandoeningen. Alles wat een hond per ongeluk eet is voor kosten van het baasje. Ik heb met meerdere maatschappijen gesproken en allen vergoeden zij deze kosten omdat het kosten zijn die niet express gemaakt worden en daarnaast betaal je een verzekering voor onvoorziene omstandigheden. Ik ben dan ook zeer ontevreden over de verzekering en betaal nu dubbel. Bij deze de verzekering gelijk opgezegd en ik mag hopen per direct in plaats van een jaar aan iets vast zitten waar ik geen gebruik van kan maken, geld wolven!

1 lipca 2022

Waardeloze polisvoorwaarden

Onze hond reageerde zeer heftig op een insecten steek en moest met spoed naar de dierenarts.
Declaratie ingediend en dan kom je erachter dat men daar dingen zodanig interpreteert zodat ze niet uitbetalen.
Ze beweren dat allergieën niet vergoed worden.
Maar dit is dus duidelijk een verkeerde interpretatie.
Na een klacht hierover gaan ze zich verstoppen achter dubieuze polisvoorwaarden om maar niet te hoeven betalen.
Waardeloze polisvoorwaarden en dubieuze schadeafhandeling.
In het verleden werd dit door andere verzekeraars wel vergoed.

25 maja 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej