Verzekering is duidelijk en je krijgt snel je geld terug. Wij zijn tevreden! Aandachtpuntjes: 1. Inloggen met relatienr en polisnummer is erg omslachtig. Kan dit niet anders? 2. Overzicht v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Net twee weken verzekerd. Ons eerste bezoekje bij dierenarts met pup. Rekening ingediend, binnen een paar dagen vergoed voor 80%, helemaal volgens afspraak. Helemaal prima, zeer tevreden!
Reakcja na opinię
supersnelle afhandeling: op Goede Vrijdag een declaratie ingediend en op tweede Paasdag al verwerkt (meestal gebeurt er niets op een feestdag), prettig en snel contact
Reakcja na opinię
Waardeloze verzekering , onze Franse bulldog van 5 jaar kreeg een acute hernia , mri gehad , geopereerd , 5 dagen in ziekenhuis gelegen , van de ruim 6000€ aan kosten kregen we 889 € terug ! Want alle... Zobacz więcej
Dé dierenverzekering voor hond of kat! Bij Dierenverzekering weet je zeker dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Onze polissen zijn scherp geprijsd en dekken grotendeels alle behandelingen en medicijnen die jouw viervoeter nodig heeft!
Bergweidedijk 38, 7418 AA, Deventer, Holandia
Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Odpowiedź od Dierenverzekering
Overal proberen onderuit te komen. Hoop eigen risico eisen, niks vergoeden. Hond was doodziek, alles proberen af te schuiven op de baasjes van het dier. Dierenarts met een hoog professionele expertise, had iets anders verwoord. Verzekering zegt gelijk, ja onoplettende baasjes, geen dekking. Meest beschamende verzekering die ik ooit heb gezien. Ik citeer. Geen oplichterij, spaar of houdt rekening met tegenslagen, maar deze verzekering gaat zeker aan de nieuwe potentiële klanten, smerig verdienen.

Odpowiedź od Dierenverzekering
Voor alles is wel een bedrag aan eigen risico.
Ik maak mijn jaarcontract af maar dan stop ik met deze verzekering.
Bijvoorbeeld voor vaccinatie is het eigen risico 65 euro nou 1x per jaar bij een dure da krijg je nog niets vergoed.
Ik betaal 35 euro per maand.
En toen ik de verzekering afsloot was dit toch anders
Maar vervolgens passen ze de polisvoorwaarden aan.
Naar aanleiding van de reactie van de verzekeraar
Er is niet uitgekeerd want ik moet toch eerst mijn eigenrisico opmaken.

Odpowiedź od Dierenverzekering
Er is duidelijk contact en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en niet wordt vergoed. Verder is de site gebruiksvriendelijk.

Odpowiedź od Dierenverzekering
Alleen e- mail verstuurd nu maar netjes e-mailbontvangen terug. Staat echter nog niets in over de rekening die ik indiende.

Odpowiedź od Dierenverzekering
Alles verloopt via internet.
De telefoon word opgenomen door iemand die je weer door verwijst naar de internet site.
Maar als je mailt krijg je spoedig antwoord.

Odpowiedź od Dierenverzekering
Geen gedoe, geen vervelende vragen, gewoon vlot uitgekeerd waar wij recht op hadden.

Odpowiedź od Dierenverzekering
Bloedonderzoek en consult worden onder preventieve zorg weg geboekt. Al met al een hoop betalen en weinig terugkrijgen.

Odpowiedź od Dierenverzekering
De verzekering is makkelijk bereikbaar, snel in verwerking, duidelijk in informatievoorziening en communicatie

Odpowiedź od Dierenverzekering
Alles vrij snel afgehanded. Maar ik vind de verzekering vrij suur, voor het kleine gedeelte wat je dan maar terug krijgt

Odpowiedź od Dierenverzekering
Ik heb getracht mijn hond te verzekeren bij dit bedrijf, tegen de hoogste polis. Hiervoor moest ik zijn patiënten kaart indienen van de dierenarts. Tot mijn verbazing kreeg ik een afwijzing met als reden dat ze eigenlijk niks zouden dekken van de kosten die er tot op heden gemaakt waren voor mijn hond. Terwijl hij eigenlijk supergezond is en nooit wat mankeert. Ze dekken bijvoorbeeld geen huidaandoeningen, voorhuidaandoening (eenmalig een medicijn voor gehad) en geen aandoeningen aan de oren. Er blijft weinig over dus en blij dat de verzekering is afgewezen. Voor dit geld geen aanrader, dan kan je beter maandelijks dit bedrag opzij zetten en zelf de kosten voor de dierenarts dragen op de momenten dat die voorvallen, ipv betalen voor een verzekering die niks dekt.

Odpowiedź od Dierenverzekering
Declaratie goedgekeurd en netjes afgehandeld. Bedrag snel uitgekeerd.

Odpowiedź od Dierenverzekering
Het duurt erg lang voor terugbetaling.
Herhalend de patiëntendossier vragen.
Van €460 krijg ik €118 terug bij 50% vergoeding. 🤷🏼♀️

Odpowiedź od Dierenverzekering
De aanmelding van de rekening was makkelijk en de gedetailleerde uitwerking per categorie duidelijk.

Odpowiedź od Dierenverzekering
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.