Dierenverzekering Recenzje 94

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Verzekering is duidelijk en je krijgt snel je geld terug. Wij zijn tevreden! Aandachtpuntjes: 1. Inloggen met relatienr en polisnummer is erg omslachtig. Kan dit niet anders? 2. Overzicht v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Net twee weken verzekerd. Ons eerste bezoekje bij dierenarts met pup. Rekening ingediend, binnen een paar dagen vergoed voor 80%, helemaal volgens afspraak. Helemaal prima, zeer tevreden!

Oceniono na 5 z 5

supersnelle afhandeling: op Goede Vrijdag een declaratie ingediend en op tweede Paasdag al verwerkt (meestal gebeurt er niets op een feestdag), prettig en snel contact

Oceniono na 1 z 5

Waardeloze verzekering , onze Franse bulldog van 5 jaar kreeg een acute hernia , mri gehad , geopereerd , 5 dagen in ziekenhuis gelegen , van de ruim 6000€ aan kosten kregen we 889 € terug ! Want alle... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt

Napisane przez firmę

Dé dierenverzekering voor hond of kat! Bij Dierenverzekering weet je zeker dat jouw hond of kat goed verzekerd is. Onze polissen zijn scherp geprijsd en dekken grotendeels alle behandelingen en medicijnen die jouw viervoeter nodig heeft!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Beste Andrea,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw declaratie zo snel is verwerkt. We streven er altijd naar om onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Als u in de toekomst nog vragen heeft staan we voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Alles werd snel en naar behoren…

Alles werd snel en naar behoren afgehandeld

18 kwietnia 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles snel en naar behoren is afgehandeld.

Oceniono na 5 z 5

Top verzekering maatschappij komt altijd en zeer…

Deze maatschappij komt altijd en zeer tijdig hun beloftes na

18 kwietnia 2025

Beste Ed,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat we onze beloftes waarmaken. Het is voor ons erg belangrijk om betrouwbaar en tijdig te zijn, dus het doet ons goed dat dit gewaardeerd wordt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan wij uiteraard voor u klaar!

Oceniono na 4 z 5

Prima verzekering alles one line te…

Prima verzekering alles one line te regelen. Toen ik in het begin vragen had en telefonisch contact had vond ik de service wat minder.

11 kwietnia 2025

Beste Carol Middelberg-batenburg,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het online regelen van alles. We vinden het jammer dat u de telefonische service als minder ervaren heeft. We werken continu aan het verbeteren van onze klantenservice en zullen uw feedback zeker meenemen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar!

Oceniono na 4 z 5

na bij de dierenarts te zijn geweest…

na bij de dierenarts te zijn geweest voor de enting de rekening opgestuurd en binnen 4 dagen stond de vergoeding op mijn bankrekening.

1 kwietnia 2025

Odpowiedź od Dierenverzekering

Beste Klantmevr fens school hoeksteen spijkenisse,

Wat fijn om te horen dat de vergoeding zo snel is verwerkt! Wij doen ons best om alles zo snel en efficiënt mogelijk te regelen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Oceniono na 4 z 5

Verzekering is duidelijk en je krijgt…

Verzekering is duidelijk en je krijgt snel je geld terug. Wij zijn tevreden!

Aandachtpuntjes:
2. Overzicht vergoeding mag iets overzichtelijker.

Verder top!

1 kwietnia 2025

Beste Agnes van der Horst,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de verzekering en de snelle uitbetaling.

Wat betreft de aandachtspunten: we begrijpen dat het inloggen met het relatienummer en polisnummer omslachtig kan zijn. We zullen dit zeker meenemen in onze verbeteringen en kijken naar mogelijkheden om het proces eenvoudiger te maken.

Nogmaals dank voor uw waardevolle feedback, en we blijven werken aan verdere verbetering!

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en de snelle afhandeling.

Beste Erna,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling van de declaratie. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar!

Snelle duidelijke afhandeling

Snelle duidelijke afhandeling

5 marca 2025

Beste Co Kuijpers,

Bedankt voor uw positieve feedback! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en duidelijke afhandeling. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk!

Heeft u later nog vragen? Wij staan voor u klaar.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling. Binnen enkele dagen. Informatie overzichtelijk.

Beste Bert,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de afhandeling snel verliep en dat u de informatie overzichtelijk vond. We doen ons best om onze service zo duidelijk en efficiënt mogelijk te houden.

Snelle afhandeling van alles

Snelle afhandeling van alles

Odpowiedź od Dierenverzekering

Beste joke van den heuvel,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles snel wordt afgehandeld. We streven ernaar om onze service zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft u later nog vragen? Wij staan voor u klaar.

declaratie

Alles werd snel en adequaat afegehandeld.

Beste Hendrikus Verstegen,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles snel en adequaat is afgehandeld. We waarderen uw feedback en wij helpen u graag als u in de toekomst nog vragen heeft.

Prima verzekering

Prima verzekering. Ik heb top 80% en zoals het hoort werd alles 80% vergoed binnen 1 week na declareren ontvangen

24 lutego 2025

Beste Eline Kooij,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de dekking en de snelle afhandeling van uw declaratie. We blijven ons inzetten voor een vlotte en betrouwbare service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Alles wordt netjes behandeld

Alles wordt netjes behandeld
Rekeningen telefonisch geen lange wachttijden gelukkig maar
Ben erg tevreden hierover

14 lutego 2025

Beste Marijke,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes wordt afgehandeld en dat u snel geholpen wordt zonder lange wachttijden. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service!

Oceniono na 1 z 5

Nou ik wilde mijn hond hier verzekeren…

Nou ik wilde mijn hond hier verzekeren Maar nu ik hier lees veel negatieve ervaringen heb ik besloten hier maar geen verzekering af te sluiten

1 lutego 2025
Opinia niezależna

Beste meneer Gerard van der Drift,

Jammer dat u uw beslissing baseert op alleen negatieve ervaringen. Zoals bij elke verzekeraar worden klachten vaker gedeeld dan de vele positieve ervaringen van tevreden klanten. Wij streven naar uitstekende dekking en service en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Mocht u toch meer willen weten over wat wij te bieden hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Het team van Dierenverzekering.nl.

Oceniono na 4 z 5

in goede orde de factuur ontvangen en…top gedaan

in goede orde de factuur ontvangen en verwerkt
dit ging heel snel dus wisten wij gelijk waar we aan toe
waren

19 stycznia 2025

Beste VAN NOORD,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verwerking van uw factuur. Wij streven ernaar om onze processen zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u altijd snel duidelijkheid heeft.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Zeer tevreden

Het declareren van een factuur gaat heel gemakkelijk en de uitbetaling gaat vlot, meestal na een paar dagen.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

14 stycznia 2025

Beste W.de Vries,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat het declareren van facturen gemakkelijk verloopt en dat u tevreden bent met de snelle uitbetaling. We doen ons best om ervoor te zorgen dat het proces eenvoudig en snel verloopt.

Als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen, staan we uiteraard graag voor u klaar.

Beste Susanne,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling van uw ingediende rekening. Het is ons doel om onze klanten snel te helpen!

Als u in de toekomst nog vragen heeft staan we voor u klaar.

Fijne coulance!

Hoewel een operatie niet was vergoed, is men mij (deels) tegemoet gekomen voor de onkosten. Heel joviaal!

9 stycznia 2025

Beste Steef,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met onze service.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej